Zafír máriatövis dr olajkapszula 60 db

Raktáron

A máriatövis (Silybum marianum) a fészkesvirágzatúak családjába tartozó gyomnövény, mára már az egész világon elterjedt. Napjainkban a máriatövis a leginkább tanulmányozott gyógynövények egyike. Népi gyógyászati megfigyelések szerint májgyógyszerként már legalább kétezer éve használják.

5 643 Ft
egységár: 94,05 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999682950558
Márka:Zafír
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zafír máriatövis dr olajkapszula 60 db Részletes leírás

A máriatövis (Silybum marianum) a fészkesvirágzatúak családjába tartozó gyomnövény, mára már az egész világon elterjedt. Napjainkban a máriatövis a leginkább tanulmányozott gyógynövények egyike. Népi gyógyászati megfigyelések szerint májgyógyszerként már legalább kétezer éve használják.



Felhasznált részei: olajos mag.



Hatóanyag: szilimarin, telítetlen zsírsavak, linol- és linolén savak, köztük a nélkülözhetetlen gamma-linolénsav.



Hatásai:



A máriatövis magjából hidegsajtolásos eljárással előállított olaj legjelentősebb hatása a máj erősítése, a kutatások szerint a növény magjában található vegyületek megvédik a májat az alkohol és a hepatitis vírusok pusztító hatásától, sőt a károsodott májsejteket is képesek megújítani. A készítmény, mint minden hidegen sajtolt magolaj tartalmaz a szervezet számára nehezen elérhető és igen értékes telítetlen zsírsavakat, melyeket a szervezet nem képes maga előállítani, hanem a táplálékkal készen kell a szervezetbe bevinni.



Alkalmazása: májzsugorodás és idült gyulladásos májbetegségek kezelése, a máj méregtelenítése, regenerálása.



Felhasználási javaslat: általában 1-2x1 kapszula, indokolt esetben 2x2 kapszula, tartós szedés esetén 1x1 kapszula naponta.



A flakon tartalma: 60 db „1” méretű keményzselatin kapszula, 300 mg beltartalommal. A termék szavatossága 1 év. Tárolása napfénytől védett helyen. Hűtést nem igényel. Gyermekek elől gondosan elzárandó!



A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes, természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét. Méhészeti termékekre érzékeny fogyasztók figyelmét felhívjuk, hogy a termék 5% természetes méhviaszt is tartalmaz.



A termék előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.



Tárolás: Száraz, hűvös helyen.



Összetétel:



600 mg / kapszula natúr magolaj.



20 mg természetes méhviasszal stabilizálva.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.