Naja forest N2 bio cordyceps, bio reishi, bio shiitake étrendkiegészítő 100 ml

Naja forest N2 bio cordyceps, bio reishi, bio shiitake étrendkiegészítő 100 ml

Raktáron

Bio Reishi gomba (Ganoderma lucidum) 0. 042 g / ml Bio Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) 0. 042 g/ml Bio Shiitake gomba (Lentinula edodes) 0. 042 g / ml glicerin 0. 8 g / ml 64% poliszacharid tartalom Alkalmazás: A Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis), Reishi (Ganoderma lucidum) és a Shiitake (Lentinula edodes) gombák széles skálán alkalmazhatóak az egészség megóvása érdekében.

9 685 Ft
egységár: 96,85 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999860054139
Márka:Naja Forest
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naja forest N2 bio cordyceps, bio reishi, bio shiitake étrendkiegészítő 100 ml Részletes leírás

Bio Reishi gomba (Ganoderma lucidum) 0.042 g / ml
Bio Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) 0.042 g/ml
Bio Shiitake gomba (Lentinula edodes) 0.042 g / ml
glicerin 0.8 g / ml
64% poliszacharid tartalom
Alkalmazás:
A Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis), Reishi (Ganoderma lucidum) és a Shiitake (Lentinula edodes) gombák széles skálán alkalmazhatóak az egészség megóvása érdekében. Jótékony hatással vannak a szív- és érrendszerre, a koleszterinre és a vércukorszintre. A Ganoderma hatóanyagai között megtalálható oxigenizált szterolok gátolják a koleszterin szintézisét, ezáltal a koleszterinszintet csökkentik. Az enyhe vérnyomáscsökkentő (ACE-inhibítor) hatása pedig a Reishi gomba triterpénjének köszönhető.
A Cordyceps sinensis csökkenti a kórosan magas vérzsírszintet, koleszterin- és triglicerid szintet, illetve egyéb tulajdonságaik miatt is kedvezően hatnak a szívre (pl. gátolják a koleszterin verőérben való lerakódását, tágítják az ereket, gátolják a vérlemezkék összecsapzódását, segítik a vér átfolyását az erekben). A Shiitake gomba igazi gyógyírként ismert, rendkívül jó gombaölő, rákellenes és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Az erejét a lentinan nevű hatóanyagának köszönheti, ami az immunrendszer erősítését és a fertőzések, betegségek leküzdését szolgálja. A Shiitake gombát leggyakrabban a legyengült immunfunkciók helyreállítására, rákos megbetegedések (gyomor-, máj-, végbél-, tüdőrák és leukémia) megelőzésére és kiegészítő kezelésére, valamint meghűlés, hörgőgyulladás, influenza és más vírusfertőzések megelőzésére és kezelésére és a krónikusan magas koleszterin szint csökkentésére használják. Idős embereknél fontos immunstabilizáló anyag.Legfontosabb hatásai:
• a szív- és érrendszerre, a koleszterinszint és a vércukorszint támogatása
• szívizom működésének támogatása
• magas vérnyomás
• magas kolezsterinszint
• magas húgysav
• aszthma
• candidiasis
• keringési zavarok, keringési gyengeség
• ödéma
• szív elégtelenség
• agyvérzés, stroke
• köszvény
• időskori gyengeség

A speciális emulzió a gombákban lévő vízben és zsírban oldódó hatóanygaokat együttesen tartalmazza, a napi adag 35 kapszulának megfelelő hatóanygtartalommal rendelkezik, és a hatóanyagok már a száj-nyálkahártyáján keresztül felszívódnak.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.