Ziaja Med nyugtató sampon viszkető fejbőrre 300 ml

Raktáron

Viszketés elleni kezelés kukorica sziruppal, menta és aloe vera kivonattal. 95%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Hajtípus: Minden hajtípusra Korosztály: 14 éves kortól Fő összetevők: kukorica szirup, inulin, aloe és borsmenta kivonat, allantoin, és B5 provitamin Használat: Oszlassa el egyenletesen nedves haján, és masszírozza a fejbőrét, míg hab nem képződik.

1 649 Ft
egységár: 5,5 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5901887030836
Márka:Ziaja
Kiszerelés:300 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ziaja Med nyugtató sampon viszkető fejbőrre 300 ml Részletes leírás

Viszketés elleni kezelés kukorica sziruppal, menta és aloe vera kivonattal.

95%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.



Hajtípus: Minden hajtípusra



Korosztály: 14 éves kortól



Fő összetevők: kukorica szirup, inulin, aloe és borsmenta kivonat, allantoin, és B5 provitamin



Használat: Oszlassa el egyenletesen nedves haján, és masszírozza a fejbőrét, míg hab nem képződik. Alaposan öblítse le. Szükség esetén ismételje meg. Akár mindennapi használatra is alkalmazható



Sampon hatékonyan hat a fejbőr túlzott érzékenységére, melynek tünetei a túlzott viszketés, a kivörösödés, és az égető, kellemetlen érzés. Az összetevők 95%-a természetes eredetű, amelyek nyugtatják a fejbőrt és a bőrirritációt.



Az összetevők tökéletes összhangja visszaállítja a túl érzékeny hajas fejbőr természetes egyensúlyát. Hatását gyengéden fejti ki, nem károsítja a bőr természetes védőrétegét. A hajat puhává és ellenállóvá teszi. Használatától a haj könnyen kifésülhető lesz.



A sampon használata ajánlott olyan esetekben, amikor a fejbőr érzékenyen reagál külső tényezőkre (pl.: fodrászati kezelések, erős tisztítószerek, hőmérséklet-ingadozás), vagy olyan bőrproblémák esetén, mint az atópiás dermatitisz, seborrhoeás dermatitisz, és a hormonális zavarok okozta fejbőr problémák esetén. A biztonságosság és a hatékonyság dermatológiai tesztekkel igazolt.



Szilikon-, glutén-, ásványi olaj-, parabén-, és mikroműanyagmentes



Vegán és hipoallergén termék



Ziaja - Bőrápolás természet ihlette kozmetikumokkal



A lengyel Ziaja modern kozmetikai termékek széles választékát kínálja, mindezt versenyképes áron, magas minőségben, az egész családnak. A Ziaja elkötelezett a természetes összetevők mellett. Környezetbarát, biológiailag lebomló alapanyagokat használ. Bőrgyógyászatilag ellenőrzött termékek. A termékeken nem végeznek állatkísérleteket..



Összetevők:  Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamide DEA, Maltooligosyl Glucoside, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Allantoin, Malic Acid, Butylene Glycol, Inulin, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Mentha Arvensis Leaf Oil, Lactic Acid.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.