Biobaza dezodor green sensation 50 ml

Raktáron

Természetes zöldtea-illat felfrissíti a bőrt, míg a szódabikarbóna, zsálya és olíva alapú formula védi a kellemetlen szagoktól. Az alumíniumklórhidrát-, és alkoholmentes formula szódabikarbónán alapszik, amely hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagokat.

1 843 Ft
egységár: 36,87 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:3856020901783
Márka:Biobaza
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biobaza dezodor green sensation 50 ml Részletes leírás

Természetes zöldtea-illat felfrissíti a bőrt, míg a szódabikarbóna, zsálya és olíva alapú formula védi a kellemetlen szagoktól. Az alumíniumklórhidrát-, és alkoholmentes formula szódabikarbónán alapszik, amely hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagokat. Az új Biobaza Natural dezodor a tiszta, természetes frissesség üde érzését biztosítja. Természetes összetevők: szódabikarbóna, olíva- és zsályakivonat, zöldtea-kivonat. AQUA, SODIUM BICARBONATE, GLYCERIN, XANTHAN GUM, AROMA* (green tea), PHENETHYL ALCOHOL, OLEA EUROPAEA LEAF EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LINALOOL, CITRAL.
*Natural

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.