Ziaja natural care arctoner 200 ml

Raktáron

A minőségi Ziaja Natural Care tonizáló készítmény segít teljesen megtisztítani, harmonizálni és felfrissíteni az arcbőrét. Tulajdonságok: egyensúlyban tartja az arcbőr pH értékét előkészíti az arcbőrt az arcápoló készítmények alkalmazására nyugtat és tonizál finommá, üdévé és ragyogóvá teszi az arcbőrt vegán termék Használata: Vigye fel kozmetikai vattakoronggal és körkörös mozdulatokkal ápolja le az arcbőrét.

1 844 Ft
egységár: 9,22 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5901887053484
Márka:Ziaja
Kiszerelés:200 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ziaja natural care arctoner 200 ml Részletes leírás

A minőségi Ziaja Natural Care tonizáló készítmény segít teljesen megtisztítani, harmonizálni és felfrissíteni az arcbőrét.



Tulajdonságok:




egyensúlyban tartja az arcbőr pH értékét
előkészíti az arcbőrt az arcápoló készítmények alkalmazására
nyugtat és tonizál
finommá, üdévé és ragyogóvá teszi az arcbőrt
vegán termék


Használata: Vigye fel kozmetikai vattakoronggal és körkörös mozdulatokkal ápolja le az arcbőrét. Gyengéd mozdulatokkal vigye fel az arcára.



Összetevők: aqua (water), maltooligosyl glucoside, hydrogenated starch hydrolysate, coco-glucoside, sea water, glycerin, betaine, olea europaea (olive) fruit oil, mandelic acid, inulin, sodium benzoate, parfum (fragrance).


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.