Biopont bio dragon flips kukorica snack sós karamellás 25 g

Raktáron

Cuki sárkány a fedélzeten! A chipsek és más sós rágcsák kiváló alternatívája lehet a PUFFY sárkány snack, mely könnyedén olvad a szádban és nem csak finom, de ropogós is! Ez a biogazdaságban termesztett kukoricából készült, extrudált finomság hamar belopja magát gyermekeid és az egész család szívébe! A kukorica, amelyből készül GMO-, és gluténmentes, nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, A-, B-, C- és E-vitaminokban, valamint ásványi anyagokban is gazdag.

307 Ft
egységár: 12,28 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998858701673
Márka:Biopont
Kiszerelés:25 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biopont bio dragon flips kukorica snack sós karamellás 25 g Részletes leírás

Cuki sárkány a fedélzeten!



A chipsek és más sós rágcsák kiváló alternatívája lehet a PUFFY sárkány snack, mely könnyedén olvad a szádban és nem csak finom, de ropogós is!



Ez a biogazdaságban termesztett kukoricából készült, extrudált finomság hamar belopja magát gyermekeid és az egész család szívébe!



A kukorica, amelyből készül GMO-, és gluténmentes, nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, A-, B-, C- és E-vitaminokban, valamint ásványi anyagokban is gazdag.



Gluténérzékenyek és vegetáriánusok is fogyaszthatják!



Készülj fel, PUFFY, bizony nem csak a gyerekek kedvence lesz!



Összetevők: kukoricaliszt (63%), napraforgó olaj, nádcukor, maltodextrin, tengeri só, természetes karamell aroma (0,75%), karobpor


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.