AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Akciós! Zuii Organic ecsetkészlet

Márka: Zuii Organic
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 5 db
  • férfi/női: Nő
Ezt a terméket jelenleg 8 vásárló nézi.
812144010926
Aktuális ár:
16 661 Ft
Egységár:
3 332,20 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Zuii Professzionális ecsetkészlet

A Zuii Organic Professzionális ecsetei természetes szőrből készültek, kivéve az alapozó ecset amely szintetikus a folyékony alapozó könnyebb felvitele érdekében.

Alapozó ecset: Szintetikus ecset az alapozó könnyebb eloszlatása miatt. Könnyű és gyors tisztítás. Kiváló minőségű ecset ajánlott profi sminkeseknek is, ha rövid szárú és könnyű alapozó esetre van szükség.

Kabuki ecset - nagy: Mókusszőr ecset, kiváló minőségű. Biztosítja az alapozó púder egyenletes felvitelét az arcbőrön. Kiváló minőségű ecset ajánlott profi sminkeseknek is.
Szemhéjpúder ecset: Borzszőrből készül, kiváló minőségű, elősegíti a gyönyörű satíros szemek elkészítését, könnyű használat és tisztán tarthatóság. Kiváló minőségű ecset ajánlott profi sminkeseknek is.

Szemöldök és tus ecset: Ez az ecset a jolly jokere a Zuii-nak, borzecset, közepesen kemény így fantasztikus szemöldök készíthető vele. A tusvonalat ezzel az ecsettel a legkönnyebb meghúzni, finom vonala ráfekszik a szemhéjra és egy húzással a legpontosabb vonal rajzolható. TIPP: ajánlott még a belső szemvonal meghúzására, nedvesített változatban bármelyik színnel könnyen kiemelheted a szemed vonalát anélkül, hogy szemceruzára lenne szükség. Kiváló minőségű ecset ajánlott profi sminkeseknek is.

Pír ecset: Mókusszőr ecset, kiváló minőségű. Ferde vége miatt, segít az arcpír helyes feltételében és egyenletes elosztásában. Kiváló minőségű ecset ajánlott profi sminkeseknek is. 
Bemutató videó