AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Libero Comfort 6 pelenka 12-22 kg

Márka: Libero
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 72 ​db/csomag
  • méret: 385X127X480
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
7322540491159
Aktuális ár:
6 512 Ft
Egységár:
90,44 Ft / ​db/csomag
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A kivételes méretű nedvszívó magnak köszönhetõen ez a pelenka akkor sem ázik át, ha a kicsi nagyokat pisil. Az 6-os pelus a szabadalmazott Libero DryTech felületi rétegnek köszönhetően hihetetlenül száraz marad. A lábak közötti rész keskeny és kényelmes. A combok körüli puha rugalmas csíkok, valamint a Free Flex rugalmas szélek és tépőzáras rögzítés révén a pelus illeszkedése kiváló. Ez azt jelenti, hogy a pelenka folyamatosan követi a baba mozgását.

Comfort – a kis felfedezők pelenkája

Ahogy gyermeked egyre mozgékonyabb lesz, és az evésen, alváson kívül már más is érdekli a világból, a Comfort pelenkacsaládra lesz szükségetek.

A pelenkák rendelkeznek az általunk szabadalmaztatott „Libero DryTech” felülettel, amely bármely más anyagnál gyorsabban szállítja el a vizeletet a pelenka felületéről. A száraz pelenka pedig száraz popsit jelent, amely csökkenti a bőrirritáció veszélyét.

Comfort – a kis felfedezők pelenkája.

Ahogy gyermeked egyre mozgékonyabb lesz, és az evésen, alváson kívül már más is érdekli a világból, a Comfort pelenkacsaládra lesz szükségetek. 
Pelenkáink szabadalmaztatott „Libero DryTech” felülettel rendelkezik, amely bármely más anyagnál gyorsabban szállítja el a vizeletet a pelus felületéről. A száraz pelenka pedig száraz popsit jelent, amely csökkenti a bőrirritáció veszélyét.

Free Flex

A Comfort pelenkák „Free Flex” illeszkedéssel készülnek, rugalmas szélekkel és tépőzáras rögzítéssel. z ügyesen kialakított, rugalmas csíkok és rögzítések segítségével a pelenka felveszi a baba finom combjainak és kerek pocakjának alakját, majd annak megfeleloen változtatja a formáját, hogy a kicsi éppen ül, fekszik, áll vagy totyog. A lábak közötti keskeny betéttel együtt ez a megoldás biztosítja, hogy a pelenka kényelmes és szivárgásmentes legyen.

Nem tartalmaz bőrápolót és parfümanyagot

A pelenkákhoz adott krémekről, illatanyagokról és egyéb adalékokról alkotott véleményünk egyszerű: minél kevesebb, annál jobb. Termékeink ezért nem tartalmaznak külön bőrápolót vagy illatanyagot.

Csak levegő

Pelenkáink légáteresztő anyagból készülnek. A levegő szabadon beáramlik, miközben a bőrrel érintkező felületi réteg, a nedvszívó mag és így a bőr is teljesen száraz marad. Ez a legjobb a kisbaba popsija számára.

Kiváló illeszkedés

Pelenkáink légáteresztő anyagból készülnek, ami nem csak megfelelő szellőzést biztosít, de nagyon gyorsan a pelenka belsejébe is vezeti a nedvességet. Ezért a baba bőre mindig száraz marad, ami a lehető legjobb a puha babapopsi számára. Semmi sem foszthatja meg a babát a felfedezés élményétől!