AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Libero Baby Soft Midi 3 pelenka 4-9 kg

Márka: Libero
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 88 db
  • méret: 385X115X405
  • férfi/női: Gyerek
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
7322540556377
Aktuális ár:
6 123 Ft
Egységár:
69,58 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Nagyon lényeges, hogy már kezdettől fogva különlegesen puha pelenkát viseljen a baba. Az első néhány héten fontos továbbá az is, hogy a pelusok kíméljék az érzékeny köldököt. A Premature (megvásárolható a kórházakban, gyógyszertárakban, valamint egyes drogériákban és bababoltokban) és a Newborn pelenkák elejét gondosan úgy alakították ki, hogy ne nyomják meg a köldököt.

Baby Soft - a legkisebb babák pelenkája!

Mivel a legkisebb babák főként anyatejet vagy csecsemőtápszert kapnak, a Libero nekik szánt pelenkáinak felszínét nagyon puha réteg borítja. Különleges kialakítása alkalmassá teszi a híg széklet felszívására, és csökkenti a szivárgást. Emellett megkönnyíti a pelenkacserét is. A pelenka eleje speciális kialakítású, így nem nyomja a köldököt.

A Baby Soft pelenkák "Free Flex" illeszkedéssel készülnek, rugalmas szélekkel és tépőzáras rögzítéssel. A lábak közötti keskeny betéttel együtt ez a megoldás biztosítja, hogy a pelenka kényelmes és szivárgásmentes legyen.

A legtöbb baba átlagos születési súlya 3,5 kg körüli, így pár hétig valószínűleg a Newborn típust fogjátok használni.

A Libero Baby Soft 1, 2 és 3 méretű pelusait hattyúemblémával jelöltük. Ez egyrészt azt jelenti, hogy a pelenkák környezetre gyakorolt káros hatása elenyésző, másrészt pedig jelzi, hogy a termékek folyamatos ellenőrzés alatt állnak.

Hálószerű felület:

Mivel a legkisebbek anyatejjel vagy tápszerrel táplálkoznak, ezért nekik készült Mini pelenkáink különleges, hálószerű felülettel rendelkeznek, amely felszívja a híg székletet. A felület emellett csökkenti a szivárgás lehetőségét és megkönnyíti a pelenkacserét is.

Vékony betét a lábak között:
A Mini pelenkák egyik újdonsága a derékgumírozás. A rugalmasan illeszkedő puha szegélyek elöl és hátul egyaránt meggátolják a szivárgást. A lábak közötti betét keskenyebb, így a megnőtt mozgásigényű babát sem akadályozza semmiben.

Libero DryTech:
A pelenkák szabadalmaztatott „Libero DryTech” felülettel rendelkeznek, amely bármely más anyagnál gyorsabban szállítja el a vizeletet a pelus felületéről. A száraz pelenka száraz popsit jelent, amely csökkenti a bőrirritáció veszélyét.

Free Flex:
A Baby Soft pelenkák  „Free Flex” illesztéssel készülnek, rugalmas szélekkel és tépőzáras rögzítéssel. Az ügyesen kialakított, rugalmas csíkok és rögzítések segítségével a pelenka felveszi a baba finom combjainak és kerek pocakjának alakját. A pelenka annak megfelelően változtatja a formáját, hogy a kicsi éppen ül, fekszik, áll vagy totyog. A lábak közötti keskeny betéttel együtt ez a megoldás biztosítja, hogy a termék kényelmes és szivárgásmentes legyen.
A hattyú mint a környezetvédelem szimbóluma.

A Libero Baby Soft pelenkákon egy-egy hattyúembléma található. Ez egyrészt azt mutatja, hogy a pelenkák környezetre gyakorolt káros hatása elenyésző, másrészt pedig jelzi, hogy a termékek folyamatos ellenőrzés alatt állnak.

Kényelmes viselet.
Bőrápoló- és parfümmentes.

A pelenkákhoz adott krémekről, illatanyagokról és egyéb adalékokról alkotott véleményünk egyszerű: minél kevesebb, annál jobb. A Libero Up&Go pelenkák ezért nem tartalmaznak külön bőrápoló- vagy illatanyagot.

Csak levegő:
A Libero Up&Go pelekák légáteresztő anyagból készülnek, amely nemcsak megfelelő szellőzést biztosít, de nagyon gyorsan a pelenka belsejébe vezeti a nedvességet. Ezért a gyermek bőre mindig száraz marad, ami a lehető legjobb a puha babapopsi számára.

Megfelelő illeszkedés:
A Libero Up&Go bugyipelenkák a bugyikhoz hasonlóak: lágyak, nem dörzsölnek és nem akadályozzák a kis felfedezőket a mozgásban.
Vélemények (1)
Összesen 1 értékelés.
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
2014-12-09 12:46:11
Pozitívum: biztonságos,nem ázik át