AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Rio Elektromos fejtetűírtó

Márka: Rio
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 1 db
  • súly: 0.14
  • Származási ország: Egyesült Királyság
Ezt a terméket jelenleg 1 vásárló nézi.
5019487090218
Aktuális ár:
8 392 Ft
Egységár:
8 392,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Bodi-Tek elektromos fejtetűirtó - gyorsan, egyszerűen, vegyszerek nélkül távolítja el a haj élősködőit.

Legújabb generációs elektromos tetűirtó fésű. Első lépésben felismeri és jelzi a fertőzöttséget. Második lépésben elpusztítja a tetveket és serkéket enyhe elektromos töltéssel. Használata egyszerű és gyors. Vegyszermentes, biztonságos és hatékony.

A fejtetű olyan parazita, ami a hajban és a fejbőrön él, és viszketést és irritációt okoz. Az elterjedt nézetekkel ellentétben a tetű tiszta hajban telepszik meg. Az együtt játszó gyerekek különösen ki vannak téve a fejtetű veszélyének, ugyanis a paraziták egyik gyermek fejéről a másikéra kerülnek át. Az emberi haj ideális környezetet biztosít a fejtetvek szaporodásához. Negyven napos élettartamuk során 150-200 tojást raknak el, amelyet a fejbőrtől 2 mm-es távolságra helyeznek el, és szigorúan a fejbőrhöz tapadnak. A tojások megközelítőleg kilenc napra rá kelnek ki, eközben a haj még 2 mm-t növekedett. A fejbőrtől több mint 4 mm-re lévő tojások valószínűleg üresek vagy halottak. Hagyományosan a fejtetűt rovarirtó tartalmú samponokkal és egyéb készítményekkel irtották. Azonban időközben a fejtetű ellenálló lett ezekre a szerekre, jelenleg pedig aggodalom tárgyát képezi a vegyi anyagok környezetre tett hatása, illetve hatékonysága.

A Bodi-Tek elektromos tetűirtó használata nagyon egyszerű. Az AA 1,5V típusú elemmel működő készülék enyhe elektromos töltést küld a fésű fogába, ami a felhasználó számára ártalmatlan. A haj fésülése közben ez megrázza fejtetveket, miközben azok a fésű fogához érnek. Ez rendszerint azonnal megöli őket, vagy olyan sérülést okoz, hogy ezt követően nem sokkal a fejtetvek elpusztulnak. A felnőttek és a gyerekek által is használható Bodi-Tek elektromos fejtetűirtó a tetvek elpusztításának egyszerű, tiszta és hatékony módszere.

Használat:

A Bodi-Tek fejtetűirtót kizárólag száraz hajon használja. Egy szokványos fésű segítségével bontsa ki a hajban található kócokat, mielőtt a tetűirtót használná.

1. Csúsztassa előre az on/off (be/ki) gombot, és egy éles zúgást fog hallani, ami azt jelzi, hogy a Bodi-Tek tetűirtó készüléke működésben van.
2. Tartsa a fésűt a fejbőrhöz képest 45°-os szögben, és lassan vezesse át a hajon.
3. A haj fésülése közben a zúgás rövid időre leáll minden olyan esetben, amikor a fésű elpusztított egy tetűt, ha pedig a zümmögő hang nem indul újra, használja a készülék hátsó részén található kefét a fésű fogainak megtisztításához.
4. Szánjon rá elegendő időt, hogy alaposan átfésülje a hajat, és használat után ne felejtse el kikapcsolni a készüléket.

Mivel az elektromos fejtetűirtó kizárólag a kikelt tetűtojásokat pusztítja el, folytassa a kezelést naponta, további 2 héten keresztül, ezzel biztosítva, hogy az összes tetű eltávolításra kerül. Az újbóli megfertőződés elkerülése érdekében folytassa a tetűirtó használatát heti egy vagy két alkalommal, ezzel ellenőrizve a fejtetű jelenlétét.

A készülék normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a végfelhasználó részére. A vásárlás dátumát igazolja számlával/blokkal.

Használati utasítás