AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
bezár [x]
A(z) Rio DCWH6 Fogfehérítő jelenleg nem rendelhető.
Helyette ajánljuk figyelmébe az alábbi - hatóanyag-tartalomban és összetételben leginkább hasonlító - termékeinket:

Akciós! Rio DCWH6 Fogfehérítő

Márka: Rio
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
  • súly: 0.18
  • méret: 20,5x15x3,6
  • Származási ország: Egyesült Királyság
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
5019487081827
Aktuális ár:
24 670 Ft
Egységár:
24 670,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Blue Light Teeth Whitening - a ragyogóbb, fehérebb mosolyért!

Blue Light Teeth Whitening-gel gyorsan fehérítheti ki fogait, már otthona kényelmében is. Egy professzionális fogorvosi kezelés árának töredékéért elérheti ugyanazt az eredményt. Ideális tea, kávé, vörösbor okozta lerakodások illetve a dohányzás és kor előrehaladtával fellépő elszíneződés kezelésére. 3 adag fehérítő géllel és elemes használattal a Blue Light Whitening tökéletes a mindennapi használatra és elég kicsi ahhoz, hogy bárhova magával vihesse.

Gyakran feltett kérdések és válaszok:

Milyen hamar láthatom a kezelések eredményét?
Legtöbb esetben már rögtön az első használat után, azonnal látható a kezelés eredménye. Akár több árnyalattal fehérebbek lesznek fogai már az első néhány kezelés hatására. Azonban ez mindenkinél más. A sárgás elszíneződések igen hamar és látványosan reagálnak a halvány kékes/szürkés elszíneződésekhez képest. Erőteljesebben elszíneződött fogak esetén több kezelésre is szükség lehet, hogy látható eredményt érjen el.

Ha elértem a kívánt eredményt, milyen gyakran alkalmazzak fenntartó kezeléseket?
Ez kor és étrend függő. Ha továbbra is ugyanazokat az ételeket is italokat fogyasztja, melyek fogai elszíneződését okozták, akkor azok idővel újból elszíneződnek majd. A kezdetben biztonságosan alkalmazhatja a kezelést heti, az első hónapban akár napi rendszerességgel is. Ha elérte a kívánt eredményt, havonta egy fenntartó kezelés ajánlott, feltéve, hogy fogait ez után az útmutatóban, vagy fogorvosa által adott utasításoknak megfelelően ápolja.

Alkalmazhatom a Blue Light fogfehérítést koronán, hídon is?

A fogfehérítő készlet csak a természetes fogakat fehéríti, de használata biztonságos fogpótlás esetén is. Ha a fehérítés után több árnyalattal eltér a korona, híd színe saját fogai színétől, szükség lehet a fogpótlás cseréjére.

Lehet bármilyen formában is káros a készlet használata?

A fehérítő gélben lévő folt eltávolító készítmények és a gél összetétele emberi fogyasztás esetén nem káros. A kék fény nem károsítja a fogakat, sem az ínyt, így ha a készletet a megadott utasításoknak megfelelően alkalmazza, az nem okozhat semmilyen kárt.

Kezelés:
- Fecskendezzen egy csík gélt a sablonba, a fogsor fehéríteni kívánt részeinek megfelelően.
- Helyezze a sablont a szájába, pontosan a fogvonalhoz illesztve.
- Ha megfelelően behelyezte a sablont, csukja összes száját. Kapcsolja be a készüléket az egység tetején található ON/OFF gombbal.
- A kék fény lámpa ez után 10 percig üzemel, majd automatikusan kikapcsol.
- A gyorsabb eredmény érdekében egy-egy alkalommal legfeljebb háromszor ismételheti a kezelést.

- feltűnő eredmény
- gyors fehérítés
- gyors kezelés

A doboz tartalma:
- Fogfehérítő készülék
- 3 x 5 ml fehérítő gél
- 2 db fogsablon
- Lithium elemek

A készülék normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a végfelhasználó részére. A vásárlás dátumát igazolja számlával/blokkal.

Használati útmutató
Vélemények (1)
2013-05-31 09:15:22
Kipróbáltam és tényleg ajánlom mindenkinek. Nagyon!! jó készülék, már az első alkalommal fehérebb lett a fogam, de nem vakítóan (ettől féltem leginkább), most a harmadik kezelésnél járok és nem durván, csak fokozatosan fehérít, de már a férjem is kiszúrta. A kezelés csak tíz perc, nem kellemetlen. Szuper.