AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Rio Elektrolízises szőrtelenítő

Márka: Rio
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
  • súly: 0.52
  • méret: 15x11x9,3
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
5019487081629
Aktuális ár:
13 431 Ft
Egységár:
13 431,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Elektrolízises szőrtelenítő - egyszerű és könnyű szőrtelenítés.

A mikro áramot használó forradalmi Rio™ technológia elpusztítja a szőrszálak gyökereit és a papillát, így megakadályozva a szőr további növekedését. A mikro áram lúgossá változtatja a szőrtüsző pH értékét, amely ezután megtámadja a szőr gyökerét és a szőr növekedéséért felelős papilla sejteket. Ez a folyamat a kezelés után is folytatódik a szőr teljes eltávolításáig.

- Gyors és egyszerű szőreltávolítás
- Alkalmas arcszőrzet kezelésére
- Megfelelő bármilyen szőrtípusra

Nem minden esetben lehet az összes papilla sejtet elpusztítani, ilyenkor a szőrszál visszanőhet. A visszanőtt szőrszálak azonban mindig sokkal gyengébbek és világosabbak, mint előtte voltak. Az egymást követő kezelések elpusztítják a papilla sejteket, ezáltal tartós eredményt biztosítva. A kezelések között más szőrtelenítő eljárást is használhat.

A kezelés befejezése után a szőrgyökér sejtjeinek pusztulása folytatódik.Nincs különbség, hogy azonnal távolítja el a szőrt vagy sem. A különösen makacs szőrszálak eltávolításához további kezelések, vagy hosszabb kezelési idő szükséges.

Mint minden szőrtelenítő eljárás esetén, itt sem ajánlatos egy ideig a kezelt területet hideg vízben mosni, illetve enyhe fertőtlenítő krém használata javasolt.

A készülék normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a végfelhasználó részére. A vásárlás dátumát igazolja számlával/blokkal.

Használati útmutató