AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Akciós! Rio Salon Laser lézeres szőrtelenítő

Márka: Rio
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
  • súly: 1.39
  • méret: 29x24x9
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
5019487083036
Aktuális ár:
119 990 Ft
Egységár:
119 990,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A legmodernebb szalon lézeres technológiát alkalmazza a szőrszálak eltávolításához, tartós szőrtelenítést eredményezve. Élvezze a hosszan tartó eredményt otthonában, drága szalonkezelések nélkül. 880nm-es lézer nyalábbal célozza meg a szőrszálak gyökereit, elegendő energiával ahhoz, hogy elpusztítsa a szőrszál gyökerét. Mindezt anélkül, hogy káros hatással lenne a környező bőrfelületre.

Két kezelési mód közül választhat, egyetlen szőrszálat vagy nagyobb területeket kezelhet, akár 20 szőrszálat egyszerre.

Tulajdonságai:

- jóváhagyva otthoni használatra
- elpusztítja a szőrszálak gyökereit
- 880 nm lézer

Hogyan készüljek elő a lézeres szőreltávolításra?

A lézeres szőrtelenítés nem igényel semmilyen speciális előkészületet. Mivel a szőrtelenítés világosabb bőrön a leghatékonyabb, kerülje a lézeres szőrtelenítés előtti napozást, szoláriumozást. A legjobb eredményeket 1-3 mm hosszú szőrszálakon lehet elérni, így amennyiben ennél hosszabb szőrzete, vágja le kicsit. A borotválkozás is egy jó megoldás, amennyiben a szőrszálak a gyökereknél még láthatóak maradnak.

Milyen lesz a bőröm a kezelés után?

Általában semmilyen változás nem észlelhető a kezelést követően. Enyhe pír előfordulhat, de normál esetben 24 órán belül eltűnik. A helyi bőrpírt a szűrtüszők elpusztítása okozza és a kezelés normális velejárójának tekinthető.

Milyen területeket kezelhetek?

A legtöbb helyről a szőrzet eltávolítható lézeres szőrtelenítés segítségével- a leggyakrabban kezelt felületek az arc, hónalj, lábak, mellkas, hát és bikinivonal. Nem ajánljuk azonban a lézeres szőrtelenítést szemöldökön.

Milyen gyakran ismételhetem a kezeléseket?

Amíg a szőrtüsző vagy az azt körülvevő bőr nem piros, fájdalmas vagy gyulladt, a kezelés 24 óra elteltével ismételhető. A legtöbben azonban várnak 3-4 hetet a kezelések között annak érdekében, hogy azonosíthassák, mely szőrszálak nőttek újra és melyek tűntek el végleg.

Hány kezelésre lesz szükségem?

A lézeres szőrtelenítő kezelések általában egy 6 hónapos időtartam alatt elvégzett 6 alkalmas kezeléssorozat után tekinthetőek hatékonynak. Ez persze személyenként változó a kezelt bőrterülettől,a szőrszálak sűrűségétől, a szőr növekedés ciklusától és színétől. A világos bőrön sötét szőrszálak reagálnak a legjobban a kezelésekre, azonban minden esetben több kezelés szükséges a látható és hosszú távú eredmények érdekében. Vannak olyanok, akiknek több és vannak akiknek kevesebb kezelésre lesz szükségük. Az első időszakban a szőr mennyiségének fokozatos csökkenését tapasztalja. Azok a hölgyek, akik férfihormonok túltengése miatt túlzott szőrnövekedéstől szenvednek, mindenképp több kezeléssorozatot hajtsanak végre.

Használhatok más szőrtelenítési módszereket is a kezelések alatt?

A lézeres szőrtelenítés csak úgy  működik, ha szőr van jelen a szőrtüszőben. Emiatt az olyan szőrtelenítési módszerek, melyek eltávolítják a szőrtüszőből a szőrszálat- gyantázás, epilálás, csipeszek- nem alkalmazhatóak a lézeres kezelések alatt. A szőrszálak színtelenítése szintén tilos, hiszen kivonja a pigmenteket a szőrszálakból és a lézeres kezelés hatástalan lesz. A borotválkozás, mikordermabráziós lemezek és szőrtelenítő krémek ideális választások lehetnek erre az időszakra.

Mi a különbség az IPL-es és lézeres szőrtelenítés között?

Mind a lézeres szőrtelenítés, mind az IPL (villanófényes) eljárás fényalapú technológia. Az IPL-lel ellentétben a lézer célzottan, lényegesen kisebb területen alkalmazható, éppen ezért a szőrtüszőben lévő melanint sokkal nagyobb energiával éri el, így biztosítva annak elpusztulását.

A készülék normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a végfelhasználó részére. A vásárlás dátumát igazolja számlával/blokkal.

Használati útmutató