AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
bezár [x]
A(z) L'Oréal Dermo Fiatalság Kód ránctalanító szemkörnyékápoló jelenleg nem rendelhető.
Helyette ajánljuk figyelmébe az alábbi - hatóanyag-tartalomban és összetételben leginkább hasonlító - termékeinket:

Akciós! L'Oréal Dermo Fiatalság Kód ránctalanító szemkörnyékápoló

Márka: L'Oréal
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 15 ml
  • súly: 0.544
  • méret: 10,4x8,5x18 /karton
  • normál bőrtípusra
  • hatása: ránctalanító
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
3600521718650
Aktuális ár:
4 999 Ft
Egységár:
333,27 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Idővel, a bőr lassabban tér magához és kevésbé hatékonyan regenerálódik. Következmények: az évek látható nyomot hagynak a bőrön, az arc fáradtnak tűnik, a ráncok láthatóvá válnak és mélyülnek, az arcszín fakóvá válik. A szabadalmazott Pro-Gen™ technológiát azért fejlesztették ki, hogy segítsen javítani a bőr regenerálódó képességét és helyreállítani természetes fiatalság-kódját (in vitro teszt). Eredmények: fiatalabbnak látszó bőr.

A FIATALSÁG KÓD Szemkörnyékápolót használja reggel és este a szemkörnyékre.

A fiatal és az érett bőr gén-megnyilvánulásának** különbségeit tanulmányozva, a L'Oréal Fejlett Kutatás orvostudományi csoportokkal együttműködésben, 10 év kutatómunka után, a bőr fiatalság-kódjának* megfejtésén dolgozik.

A Kutatás 4000, a bőrhöz szorosan kapcsolódó gén tanulmányozását tette lehetővé.
Közülük felfedeztek néhányat, melyek sajátossága, hogy a bőrt ért külső agresszió után fejtik ki hatásukat.
Ezeket a géneket "Bőrhelyreállító géneknek" nevezzük.

E gének magatartását vizsgálva, a kutatóknak sikerült pontosan felállítaniuk kifejezésük mozgását egy külső káros hatást követően, valamint felfedezniük, hogy 184 gén vesz részt ugyanúgy a fiatal, mint az érett bőr esetében is.

Ezek a gének beindítják a megújulási folyamatokban és a felhám elkülönülési folyamataiban részt vevő fehérjék termelését. Ezek a fehérjék a felhám megfelelő sejtkohéziójáért felelősek, mely a bőr jó minőségének egyik jele.
Eredmények: a FIATALSÁG KÓD segít a bőrnek visszanyerni a fiatal bőr jellemzőit: kisimult, kipihent, ragyogó.

* In vitro teszt
** Transzkriptomikai klinikai vizsgálatok
Vélemények (1)
2013-04-09 10:40:52
Tök jó, hogy föltöltötted Apolka!! :) 5 mintát és egy terméket használtam el. Azt gondolnánk, hogy nagyon jó állapotban van a szemkörnyékem, de sajnos ki kell, hogy ábrándítsak mindenkit. A termékminták is világosították az amúgy sötétlila szememet. Igazából ez volt a cél, mert a bőr hidratáltságával nem volt soha gondom. Pláne a ráncokkal Csak este (éjjel) használom, elég szép mennyiséget. Reggelre beszívja. Sűrű, krémes állagú, sminkelni nehéz lenne rá. Körülbelül 7 hónapig volt elegendő egy, de azt hiszem, legközelebb mást próbálok ki. Hosszútávú ''szépséget'' nem hoz, ezért lecserélném. Reggel ugyanúgy agyon kell kennem korrektorral a szemem alatti részt, mert lila, csak egy fél árnyalattal világosabb. Azért nem rossz cucc ez (talán túl nagyok az elvárásaim?), de hanem találok jobbat fél éven belül, akkor elképzelhető, hogy visszatérek ehhez. :)