AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Philips Saeco Xsmall eszpresszó kávéfőző

Márka: Philips
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
  • súly: 9
  • méret: 39x39x42
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
8710103524526
Aktuális ár:
74 990 Ft
Egységár:
74 990,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
​Philips Saeco Xsmall  eszpresszó kávéfőző

- 1l víztartály
- 8 adagos zacctartó
- A-osztályos energiacímke
- Saeco alkalmazkodó rendszer
- Kerámia daráló
- Kicsi és energiatakarékos
- Pannarello
-180 gr kávé

Bean to cup kávé egy gombnyomásra: Egyérintéses presszókávé a „Kávébabtól a csészéig” rendszerrel. Kedvenc fajtájú kávébabjait a gép mindig frissen őrli, így minden egyes csészében aromájuk teljessége élvezhető. A Philips-Saeco „Kávébabtól a csészéig” rendszerű eszpresszó gépei ennek köszönhetően nap mint nap kiváló minőségű, friss kávét készítenek. 

A kávé automatikus cirkluláltatásán alapuló tisztítás: Ez a funkció biztosítja, hogy minden egyes csésze kávé a lehető legfrissebb legyen: készenléti üzemmódba kapcsolás előtt és a normál üzemmódba visszatéréskor a gép automatikusan elvégzi a kávé funkciókör tisztítását.

Kivehető központi egység: A teljesen automata kávéfőzőgépek lelke a központi egység, amit mindig tisztán kell tartani. Erre nem létezik kényelmesebb megoldás, mint amit a Saeco kínál: eltávolítás, öblítés és visszahelyezés. 

Kicsi és energiatakarékos: A kis méretnek és a funkciókhoz a gép elejéről való hozzáférésnek köszönhetően az Xsmall biztosan minden konyhában elfér. Automatikus kikapcsolás funkciójából és hatékonyságából adódóan pedig (a svájci szabályozás alapján A osztályú) környezetkímélő.

Minden nap ergonomikus működés: A Philips-Saeco a kényelem szinonimája: legyen szó akár a szemes kávé vagy a víz újratöltéséről, a használt kávé tartójának vagy a cseppfelfogó tálcának az ürítéséről, a gép minden része könnyedén hozzáférhető.