AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Rio Beauty BRCO Makeup artist's sminkecset kollekció
Rio Beauty BRCO Makeup artist's sminkecset kollekció
Rio Beauty BRCO Makeup artist's sminkecset kollekció
  • Rio Beauty BRCO Makeup artist's sminkecset kollekció
  • Rio Beauty BRCO Makeup artist's sminkecset kollekció
  • Rio Beauty BRCO Makeup artist's sminkecset kollekció

Rio Beauty BRCO Makeup artist's sminkecset kollekció

Márka: Rio
2-4 munkanap múlva Önnél.
  • folyamatos készletfeltöltés
Ezt a terméket legutóbb 12 napja vették meg.
9019487085818
Aktuális ár:
18 900 Ft
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Rio Beauty Makeup artist sminkecset kollekció (10 db)

Ezt a különleges, 10 darab eszközből álló sminkecset kollekciót mindazok számára ajánljuk, akik szeretnének komolyabb sminkeket is készíteni önmaguknak vagy sminkalanyaiknak. A készletben számos professzionális sminkecset található, mellyel a bonyolultabb technikák is elsajátíthatóak.

Használatuk egyszerű, kényelmes, tartósságuk pedig kiváló. Az ecsetek bármilyen halmazállapotú smink felhordására alkalmasak, így a tökéletes smink Makeup artist sminkecset kollekcióval a teljesség igénye nélkül megvalósítható.


1. Kúp ecset ajak és homlokszínekhez
Az ecset a szemhéj, az ajak, arcbőr és homlokszínhez használható. Szemfesték, rúzs, szájfény és korrektor óvatos felhordására való ez a puha kerek ecset. A szemöldök „söprésére” is használható, hogy kiemelje és formázza azt.

2. Kis liner, szem és szemhéjvonal ecset
A szem folyékony vagy poralapú púderrel történő kiemelésére szolgál ez a kis csíkszerű ecset, illetve a szemhéjfesték fedőrétegének felhordására is lehet használni.

3. Nagy liner, arckontúr, szemvonal és korrektor ecset
Ezzel a többfunkciós ecsettel lehet krém vagy por alapú arcpirosítót felvinni az arcra, hogy egy erős hangsúlyt biztosítson, továbbá korrektor felhordására, a sötétebb árnyékok és foltok eltüntetéséhez is alkalmazható.

4. Közepes arcpirosító és púderező alapozó ecset
Ha ezzel a puha ovális ecsettel hordja fel a púdert, extra kiemelést adhat arccsontjának. Folyékony, krém illetve por alapú púder felhordására is használható.

5. Nagy legyező ecset
A poralapú készítmények gyors és könnyed felhordására való, valamint söprésre.

6. Nagy púderező és bronzosító ecset
Alapozó, bronzosító por és folyadékkeverő ecset, krém vagy púderalapozó felhordására használhat, a precíz és hibátlan bázis kialakítása érdekében.

7. Korrektor és ajak ecset
Korrektor, rúzs vagy szájfény egyenletes felhordására alkalmas, az eredmény egy gyönyörű selymes hatás.

8. Szemöldök és szemhéjsarok árnyaló ecset
A szem belső sarkának csillogó árnyékolására szolgál, az éber tekintet létrehozása érdekében. Illetve a szem külső sarkának „szárnyas” árnyékolását lehet létrehozni vele. Ideáli szemöldök színezésre, kiemelésre is.

9. Line shader és szemhéj púder szivacsecset
E kis precíz ecsettel, gyönyörű alakot adhat szemének.

10. Kabuki alapozó és kontúrozó ecset
Ez az okosan megtervezett ecset, krém vagy folyékony alapozó könnyed felhordására való. Könnyedén hozható vele létre air brush hatású alapozás, valamint tapasztani és eldolgozni is lehet vele sminkünket.

Az ecsetek szálai a legmodernebb eljárásokkal, szintetikus anyagbók készültek, de a természetes szőrszálú ecsetek tapintását és hatékonyságát nyújtja használójának.

Elkészítése során a gyártó különös figyelmet fordított a természet és állatvédelemre.

A szőrszálak tömörségének és a minőségi markolatnak köszönhetően hosszú évekig használhatja, valamint a sminkek felvitele rendkívül egyszerűvé válik. Nem kell bajlódnia a foltos felvitellel, a speciális technikával előállított ecsetek egyenletesen oszlatják el a sminket bőre teljes felületén.

A szintetikus anyag előnye, hogy folyékony, krémes sminkhez is használható anélkül, hogy a szálak károsodnának, de ugyan azzal a finomsággal sminkelhet, mint a természetes szőrből készült ecsetek esetén.

A sminkkészlet segítségével az egyszerű natúr sminkektől kezdve, egészen az extrém makeup-okig, bármi elkészíthető.

Egyszerű tisztítás

Folyékony smink használata után, minden alkalommal mossa le a keféket, valamint a por állagú smink után is rendszeres időközönként tisztítsa meg. Tegyen egy kis sampont az ecsetekre és tiszta meg, majd langyos folyóvízzel öblítse el őket. Használhat külön sminkecset tisztításra alkalmas folyadékot is.
Az ecseteket nyelükkel felfelé tartsa a folyóvíz alá, hogy elkerülje a szőrszálak sérülését. Ahhoz, hogy az ecset megtartsa az eredeti alakját, óvatosan nyomkodja ki az ecset fejéből az összes vizet, majd helyezze őket egy tiszta száraz törölközőre.

Makeup artist sminkecset kollekció tartalma
•10 db-os sminkecset
•1 db magyar nyelvű használati útmutató