AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Akciós! Rio Beauty BRCH professzionális nagy ovális sminkecset kollekció

Márka: Rio
KIFUTÓ TERMÉK!
Ezt a terméket jelenleg 8 vásárló nézi.
5019487085825
Aktuális ár:
19 250 Ft
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Rio Beauty Professional oval sminkecset kollekció (10 db)


A Professional oval sminkecset kollekció 10 db különleges, mindennapi használatra és profi felhasználásra is ideális ecsetet tartalmaz. Segítségével sokkal egyszerűbben készíthető el a smink, mint az átlagos ecsetekkel. Fogásának köszönhetően rögtön kézre állnak az eszközök, így sokkal profibb smink készíthető.

A készletet ajánljuk mindazok számára, akiknek fontos nappali sminkjük, valamint különleges alkalmakkor szeretnének tökéletes külsővel megjelenni, illetve azon szakemberek számára is ideális, akik napi szinten dolgoznak a dekor kozmetikában.

A gyártó 2 év magyarországi cseregaranciát vállal a készletre.

A Professional oval sminkecset kollekcióval szinte minden állagú sminket könnyedén, precízen és profin vihet fel arcbőrére.
1. Szemhéjárnyaló, korrekciós és ajak ecset: az ecset a szemhéj, az ajak, arcbőr és homlokszínhez használható. Szemfesték, rúzs, szájfény és korrektor óvatos felhordására való ez a puha kerek ecset. A szemöldök „söprésére” is használható, hogy kiemelje és formázza azt.

2. Szemöldök, szem, szemhéjvonal és kontúr ecset: a szem és szemöldök folyékony vagy poralapú púderrel történő kiemelésére szolgál ez a kis csíkszerű ecset, illetve a szemhéjfesték fedőrétegének felhordására is lehet használni, valamint kontúrozásra.

3. Közepes liner és szemhéjárnyaló ecset: színek por vagy krém alapú festékek felsöprésére ideális a szemhéj, illetve a szemöldökcsont területére, valamint az arc felszínére.

4. Nagy kontúr és kis arcpirosító ecset: por vagy krémalapú pirosítóval történő pengeéles arcvonal létrehozására kiváló.

5. Közepes alapozó, púder és arcpirosító ecset: ha ezzel a puha ovális ecsettel hordja fel az alapozót, púdert, extra határozottságot adhat arccsontjának. Folyékony, krém illetve por alapú púder felhordására is használható.

6. Nagy alapozó, púder, bronzosító ecset: krém vagy púderalapozó felhordására használható a precíz és hibátlan bázis kialakítása érdekében. Használhatja még por állagú pirosító, illetve bronzosító felhordására is.

7. Arc bőrfedő és alapozó ecset: könnyed keverő, fedőréteg vagy arcpirosító felhordására való ovális ecset. Folyékony, krém illetve por alapú készítmények felhordására alkalmas.

8. Korrektor, kontúr és rúzs ecset: ezzel a kis ovális ecsettel hordhatja fel a rúzst és szájfényt az ajkára. Korrektor keverésére is használható, amivel a bőregyenetlenségeket, hibákat vagy a karikákat elfedheti.

9. Nagy liner, arckontúr, szemvonal és korrektor ecset: ezzel a többfunkciós ecsettel lehet krém vagy por alapú arcpirosítót felvinni az arcra, hogy erős hangsúlyt biztosítson, továbbá korrektor felhordására a sötétebb árnyékok és foltok eltüntetéséhez is ideális.

10. Kúp ecset: rúzs és korrektor hordható fel vele. A korrektor felhordásával a szemkörüli karikák és bőrhibák eltüntethetőek.

Az ecsetek szálai a legmodernebb eljárásokkal, szintetikus anyagbók készültek, de a természetes szőrszálú ecsetek tapintását és hatékonyságát nyújtja használójának.

Elkészítése során a gyártó különös figyelmet fordított a természet és állatvédelemre.

A szőrszálak tömörségének és a minőségi markolatnak köszönhetően hosszú évekig használhatja, valamint a sminkek felvitele rendkívül egyszerűvé válik. Nem kell bajlódnia a foltos felvitellel, a speciális technikával előállított ecsetek egyenletesen oszlatják el a sminket bőre teljes felületén.

A szintetikus anyag előnye, hogy folyékony, krémes sminkhez is használható anélkül, hogy a szálak károsodnának, de ugyan azzal a finomsággal sminkelhet, mint a természetes szőrből készült ecsetek esetén.

A sminkkészlet segítségével az egyszerű natúr sminkektől kezdve, egészen az extrém makeup-okig, bármi elkészíthető.

Egyszerű tisztítás

Folyékony smink használata után, minden alkalommal mossa le a keféket, valamint a por állagú smink után is rendszeres időközönként tisztítsa meg. Tegyen egy kis sampont az ecsetekre és tiszta meg, majd langyos folyóvízzel öblítse el őket. Használhat külön sminkecset tisztításra alkalmas folyadékot is.
Az ecseteket nyelükkel felfelé tartsa a folyóvíz alá, hogy elkerülje a szőrszálak sérülését. Ahhoz, hogy az ecset megtartsa az eredeti alakját, óvatosan nyomkodja ki az ecset fejéből az összes vizet, majd helyezze őket egy tiszta száraz törölközőre.

Professional oval sminkecset kollekció tartalma
•10 db-os sminkecset
•1 db magyar nyelvű használati útmutató