AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
SmoothSkin Gold Intelligens IPL 300.000 villanásos szőrtelenítő készülék
SmoothSkin Gold Intelligens IPL 300.000 villanásos szőrtelenítő készülék
SmoothSkin Gold Intelligens IPL 300.000 villanásos szőrtelenítő készülék
SmoothSkin Gold Intelligens IPL 300.000 villanásos szőrtelenítő készülék
SmoothSkin Gold Intelligens IPL 300.000 villanásos szőrtelenítő készülék
  • SmoothSkin Gold Intelligens IPL 300.000 villanásos szőrtelenítő készülék
  • SmoothSkin Gold Intelligens IPL 300.000 villanásos szőrtelenítő készülék
  • SmoothSkin Gold Intelligens IPL 300.000 villanásos szőrtelenítő készülék
  • SmoothSkin Gold Intelligens IPL 300.000 villanásos szőrtelenítő készülék
  • SmoothSkin Gold Intelligens IPL 300.000 villanásos szőrtelenítő készülék

SmoothSkin Gold Intelligens IPL 300.000 villanásos szőrtelenítő készülék

Márka: SmoothSkin
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 8 vásárló nézi.
5060352780475
Aktuális ár:
76 200 Ft
Egységár:
76 200,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás

​SmoothSkin Gold Intelligens IPL (érzékel+beállít+villant autom.funkció) 300.000 villanásos szőrtelenítő készülék

A SmoothSkin Gold készüléke a legmodernebb intelligens IPL technológiát használó készülék az otthoni gépek piacán.
Megalkotója, az az angol Cyden Limited aki elsőként vett részt a profi kozmetikai szőrtelenítő készülékek kifejlesztésében és gyártásában, szinte mindenki ismeri már világszerte a forradalmi íPULSE ** technológiával működő villanófényes szőrtelenítő készülékeket. 
Nos ez a vállalat fejlesztette ki a világ első intelligens, otthon használatos IPL készülékét is a SmoothSkin Gold IPL-t.
 
Az angol Cyden Limited fejlesztésében a SmoothSkin Bare készülék mellett egy újabb zseniális termék került a piacra, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelő gépet.
Ezzel szó szerint a SmoothSkin készülékei a szalon technológiát költöztetik az otthonunkba!
 
A CyDen vállalatról ide kattintva, tudástárunkban olvashat bővebben.
 
A SmoothSkin Gold IPL az intelligens villanófényes szőrtelenítő készülék
 
A készülék automata bőr, bőrszín érzékelővel és automata szintbeállítás funkcióval rendelkezik. Így akár sötétebb, nap barnította bőrt is kezelheti biztonságosan, hiszen az érzékelők az energia szintet a bőrszínnek megfelelően állítják be.
Egyedülálló a készülékbe beépített „Gentle mód” is, mely az érzékenyebb bőrhöz nyújt ideális kezeléseket.
A SmoothSkin Gold készülék 300.000 villanásra képes, ami sokkal több mint elegendő.
 
Egyedülálló „Detect és SET” Funkció, azaz „Érzékelésen alapuló önbeállítás”
 
A készülék intelligenciája abban rejlik, hogy a bőrtónusát megvizsgálva, mindig az Önnek legideálisabb erősséggel használja a készüléket, mely maximális hatékonysággal távolítja el a szőrszálat, de a bőrön semmilyen károsodást nem okoz. Ennek köszönhető, hogy a genetikailag sötétebb bőrű, valamint napbarnított bőrű hölgyek és urak is bátran használhatják.
Használatakor Ön is ellenőrizheti a készülék 2 oldalán látható kezelő ablakon a készülék által beállított energiaszintet.
 
A készülék technológiájának köszönhetően mindenfajta bőrön használható, csak a legsötétebb bőrtónuson nem.
 

A SmoothSkin Gold Intelligens IPL gyors, hatékony és erős
 
SmoothSkin Gold a leghatékonyabb és a legerősebb otthoni használatra kifejlesztett IPL technológiával dolgozó szőrtelenítő gép a piacon, mellyel az egyes testfelületek kezelését akár pillanatok alatt elvégezheti. Használata gyors és egyszerű. Gyorsasága abban mutatkozik meg, hogy a villanások között kevesebb, mint 1 másodperc telik el. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy a nagyobb területek (mint például a lábak) szőrtelenítésével is néhány perc alatt végezhet, miközben akár a tévé előtt ül.
 
Használata biztonságos és könnyű, maximális teljesítmény bőre igénye szerint
 
A SmoothSkin Gold készülékbe beépített egyedülálló bőrérzékelő szenzor segítségével állítja be az Ön számára személyre szabott, legideálisabb kezelést. Használatához semmilyen védőfelszerelésre, sem vezető gélre nem lesz szüksége.
A készülék gyönyörű megjelenésének és ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes használatot tesz lehetővé, valamint bárhová magával tudja vinni, akár nyaralások, utazások alkalmával is.
 
Teste szinte bármely pontján használható, az arctól kezdve egészen a lábujjakig
 
A Smoothskin Gold készülék alkalmas többek között arra, hogy eltávolítsa az arcáról a nem kívánt szőrszálakat, illetve használható a végtagokon, haton, hason, mellkasok és az intim területeken is. Részletes információt használati útmutatónkban talál, mely online is letölthető.
 
Nem kell aggódnia amiatt, hogy bőrén bármiféle elváltozást vagy tartós pirosságot okoz a készülék használata, hiszen a „Detect and Set”, azaz „Érzékelésen alapuló önbeállítás” funkciónak köszönhetően a bőrtípusához legjobban alkalmazkodó kezelési szintet választja meg a készülék. Bízza csak rá magát a készülékre, mert ezen funkció az egész testen működik!
 
Stamp és Glide kezelési módok
 
A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen használható legyen.
 
Glide üzemmód: Csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. Egyenlő időközönként, folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a készülék a villanásokat a bőrére, hogy ezzel is gyorsíthassa a nagyobb felületek kezelését, mint például a végtagok, vagy férfiak esetén a hét, mellkas.
 
Stamp üzemmódban: „Nyom és villant.” A kisebb, kényes területekre ajánlott mint például a bikinivonal, bajusz. Egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson.

Egyedülálló Gentle mód funkció, mely gyengéd a bőrhöz
 
Ha megnyomja a „Gentle Mode” gombot, csökkenti a felszabaduló energiát az eszköz. Ez a funkció segít azoknak, akiknek érzékeny a bőre, vagy a kezelés túl kényelmetlen kezdetben, hozzászoktatja a bőrt a kezelésekhez. Ez a funkció ki-be kapcsolható.

 
A készülék egyszerű használata
 
Használata előtt:
1.Borotválja le a kezelni kívánt területet (minden látható szőrszálat a kezelés előtt távolítson el). A bőr felszínén maradt szőrszálak károsíthatják a készülék elejét, és káros reakciókat okozhatnak.
2.Tisztítsa és szárítsa meg a területet.
3.Kapcsolja be a készüléket. Az első használat előtt tanulmányozza a használati útmutatót.
4.Intelligens bőrérzékelő, érzékelés és beállítás: A SmoothSkin Gold két egyedülálló, kifinomult bőr tónusérzékelővel rendelkezik, amelyek a kezelőablak két oldalán helyezkednek el. A kezelés során az érzékelők folyamatosan aktívak, érvényes bőrszínt keresnek.
Ha mindkét bőrtónus érzékelő NEM érzékel érvényes bőrszínt, akkor a készülék nem aktiválható. A készülék csak akkor érzékeli a megfelelő bőrtónust, ha mindkét bőr tónusérzékelőt (a kezelőablak mindkét oldalát) a bőrre nyomják.
 
A kezelés:
1.Nyomja erősen a készüléket a kezelendő területhez. Győződjön meg róla, hogy az érvényes bőrtónus látható a teljesítménykijelzőn (POWER BAR).
2.Nyomja meg az aktiváló gombot. A készülék villan, és melegséget fog érezni. A villanási fény narancssárga/vörös színű. Ez normális ne aggódjon.
3.Helyezze át a készüléket a következő kezelendő területre, és így haladjon tovább.
4.Győződjön meg róla, hogy a teljes területet kezelte, de ne kezelje ugyan azt a területet kétszer (átfedéses villantással).
 
 
Gyakran ismételt kérdések
 
Hogy szőrteleníthetek a kezelések között?
Két kezelés között borotválhatja a kezelt felületeket, viszont a kezelés hatékonysága érdekében ne gyantázzon, vagy epiláljon, mert ha a szőrszálat eltávolítja a kezelés után nem lesz, ami elnyelje a fényt.
 
Alkalmazható-e a készülék, sárgás vagy sötétebb tónusú bőrön?
SmoothSkin Gold és SmoothSkin Bare használata minden bőrtípusú ember számára lehetséges, de sajnos kivételek mindig akadnak. Jelen esetben a legsötétebb bőrtónusú emberek,számukra ugyanis nem ajánlott a készülék használata. Mind a két termékben található beépített bőrszín érzékelő, amely ellenőrzi , hogy az Ön bőrtípusához javasolható-e a készülék használata alkalmas, és a készülék csak akkor villog, ha az biztonságos.
 
Hogy léphet velünk kapcsolatba?
A használati utasításban, illetve a honlapunkon megtalálja az elérhetőségeinket.
További információt az info@mopa.co.hu-n illetve az ügyfélszolgálatunktól a +36-30-656-02-92-es telefonszámon kérhet.
 
Hogyan tisztíthatom a készüléket?
Óvatosan törölje le puha, száraz ruhával és figyeljen oda, nehogy megsértse a kezelőablakot a tisztítása során Tisztításkor SmoothSkin Gold fejét a készülék (arany vagy ezüst részét) el lehet távolítani. Kérjük, olvassa el a használati útmutatót további útmutatásért.
 
** Mely szakértők állnak a technika kidolgozása mögött?
1979-ben Marc Clement professzor, a lézereket tanulmányozó fizikus véletlenül tette ki az alkarját lézersugárzásnak , és felfedezte, hogy a szőrzete már nem nőtt vissza a veszélyeztetett , kezelésnek kitett területen.
Professzor Clement ezen felfedezésétől vezérelve kifejlesztette a világ első lézeres szőrtelenítő gépét, és lett egy meghatározó alakja és gyártója lett az orvosi lézereknek. Azóta ő összefogott több világvezető tudóssal, akik a fény működési mechanizmusát használták, és megalapították a „CyDen” elnevezésű cégüket, amely kidolgozta az iPulse technológiát. SmoothSkin előnye a piacon, hogy több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a fény-alapú szőrtelenítő technológiával kapcsolatban.
 
Használhatom a szeplőim vagy anyajegyeim környékén is?
Nem! Kérjük ne használja a készüléket, ha több sötét anyajegye, illetve szeplője van, illetve ha pigmentációs bőrproblémái vagy tetoválása van. Az Ön érdekében, ezen környékek területén a készülék használatát kerülje el.
 
Mennyi a készülék használatánál javasolt minimum korhatár?
Nem javasolt, hogy gyermekek vagy 18 éves aluliak használatba vegyék a gépet, mivel a hormonegyensúlyúk még nem állt be és a szőrzetük is gyorsabb ütemben növekszik.
 
Szükség van védőszemüvegre a készülék használata során?
Nem, nem szükséges. A készülék számos biztonsági funkcióval van ellátva, hogy magától ne bocsásson ki villanásokat. Azonban kérjük, az Ön érdekében ne tegye a szeme közelébe a gépet és ne villantson a szemébe.
 
Léteznek-e olyan bőrbetegségek, amelyek kizárják a Smoothskin használatát?
Igen, SmoothSkin használata nem javallott bizonyos bőrbetegségek megléte esetén. Javasoljuk, hogy forduljon orvosához vagy, ha bármilyen aggálya, vagy kérdése lenne.
 
Jól látható, kitüremkedő vénák környékén használható-e a készülék?
Ez minden egyes embernél eltérő lehet. Nem lehetünk biztosak, hogy a mélysége, vagy kiemelkedése miatt használható-e. Kétség esetén kérem forduljon orvosához.
 
Használható-e a készülék Rosacea (értágulat) betegség esetén?
Nem, az érintett területeken nem használható.
 
Melyek azok a területek, ahol nem használható a készülék?
Nagyjából az egész test felületén alkalmazható, kivéve a nyálkahártyával illetve a membránnal borított részeket: azaz Orrcimpák belseje, ajkak, a száj, szemhéj, fül, labiális ráncok, a nemi szervek, a végbélnyílás stb.
 
Jóllehet, az eszköz biztonságosan használatát az arcon (pl ajkak felett állon, állkapocs vonalon és még a nyakon is), azt javasoljuk, hogy ne használja a szemöldökénél, mert az eredmény tartós és az elrontottat nehéz visszacsinálni. Azonban, soha ne villantsa a készüléket meg a szem közvetlen közelében vagy az orcák vonala felett.
 
Nem javasoljuk a férfik számára a szakálluk IPL-lel történő eltávolítását. A SmoothSkin készülék tartósan eltávolítja a szőrzetet és ez nőiesebbé teheti az arcát. Illetve mellékhatásként csökkenhet a szőrzet sűrűsége is.
 
Van-e jelentősége a kezelőablakban lévő üvegnek?
UV szűrőként funkcionál, megvédi a bőrt a káros sugárzástól.
 
Probléma, ha a kezelés után viszketést tapasztalok?
A viszketés gyakori mellékhatása IPL kezelésnek. Azonban, ha intenzív viszketést tapasztal, amely nem enyhült 24 óra eltelte után sem, kérjük, ne használja a készüléket tovább és forduljon orvosához a készülék újbóli használata előtt
 
Mi e teendő, ha valamiféle sérülést szenvedek a készülék használata során? (enyhe hólyagosodás vagy égési sérülés)
Fejezze be a kezelést azonnal. Javasoljuk, hogy látogasson el háziorvosához és kérjen tanácsot.
 
Bár a használati útmutatóban leírtakat betartotta az eredmény mégsem látszik. Mi a teendő?
A Smoothskin eredményessége klinikai tesztek által bizonyított, bár minden egyes ember más. A kezelése számos tényezőn múlhat. Legyen szó a szőr sűrűségéről, színéről. Csak a szőrnövekedési ciklus csak bizonyos stádiumában kezelhető a szőrzet. Emellett szerepet játszhatnak a hormonális változások, hormoningadozások.
 
Napozás/szolárium után lehet használni a készüléket?
Óvatosan, körültekintően lehet, de csak akkor mikor már nem tapasztalunk semmilyen pőrpirt. Azt tudni kell, hogy a sugárzás érzékenyebbé teheti a bőrt, elősegitve a nemkívánatos mellékhatásokat. Bőre a 2 kezelés között fokozottan érzékeny, ezért figyeljenek oda, ha lehet ne menjenek közvetlenül napra. Óvják bőrüket a leégéstől Használjanak legalább 15 faktoros naptejet.
 
Hogy működik a bőrtónus-érzékelő szenzor?
Amikor a készüléket bekapcsolja a bőrszín érzékelők működésbe lépnek, felgyulladnak a kék fények, melyek a bőrről verődnek vissza. Ezután a készülék érzékeli a bőr tónusát, alkalmas használatra.
 
Mi a különbség a stamp és a glide kezelési mód között?
 
A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében hogy a készülék használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen használható legyen.
 
Glide üzemmód: Csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot, és egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a készülék a villanásokat a bőrére, hogy ezzel is gyorsíthassa a nagyobb felületek kezelését, mint például a lábak.
 
Stamp üzemmódban („Nyomj és villants”) A kisebb kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal - egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson.
 
Mennyire biztonságos a készülék használata?
A készülék eredményessége klinikai vizsgálatok által bizonyított, illetve használatának biztonságossága is. Illetve amíg a használati utasítás előírását betartva jár el, semmi durva kellemetlen mellékhatást nem tapasztalhat.
A bőrszín érzékelő rendszer a megakadályozza, hogy a gép működésbe lépjen, ha úgy érzékeli, hogy az Ön bőrszínéhez nem javallott a készülék használata, így pedig addig villanásokat sem bocsájt ki .
 
Károsíthatja a bőrt?
SmoothSkin által felhasznált IPL technológia ártalmatlan a bőrre, amennyiben bőrtónusa lehetővé teszi a használatát és a kézikönyvben leírtaknak megfelelően használja.
 
Epilepsziám van-használhatom a gépet?
Nem, a villanó fény epilepsziás rohamokat válthat ki.
 
Gyógyszert szedek, ez befolyásolja, hogy alkalmazhatom-e a bőrömön a készüléket?
Igen - ez befolyásolhatja alkalmasságát. Bizonyos gyógyszerek a bőrt érzékenyebbé tehetik,sőt és az intenzív pulzáló fény sérülést is okozhat. Ha információra van szüksége, kérjük, keresse fel a háziorvosát.
 
Önbarnítókat azért használhatok?
Ne, lehetnek olyan összetevői a krémeknek, amelyek fényérzékennyé tehetik bőrét, és ezáltal amely befolyásolhatja a hatékonyságot bőr reakciója is az IPL-re.
 
Kitehetem a bőrömet Smoothskinnel való kezelésnek napozás után közvetlen napfénynek?
Igen. Azonban javasoljuk, hogy vigyázzon az erős napfénnyel, mely növeli a bőr érzékenységét. Az Ön érdekében ajánljuk, hogy használjon fényvédő krémet minden kezelés után. Sőt legalább 7 nappal a kezelések után is.
 
A Smoothskin ugyanazt a technikát használja, mint a professzionális IPL készülékek a szalonokban?
Igen. Ugyanazt az IPL technológiát használják a szalonokban szerte a világon a kiemelkedő eredmények elérése érdekében. A professzionális készülékek esetében ugyanakkor lehetővé teszik a képzett szakemberek számára, sokkal magasabb energiaszinten működtethessék, mint az otthoni használatra kifejlesztett IPL termékeket.
 
Mi a különbség a Smootskin Bare és a Gold között?
SmoothSkin Bare által kezelésenként kibocsájtott energia 3-5 J / cm2, amely alkalmas minden bőrszín kezelésére és ultragyors a használata, míg Smoothskin Gold által kibocsájtott energia 4-6 J / cm2, amely rendelkezik az intelligens „Detect és SET” Funkcióval („Érzékelésen alapuló önbeállítás”) ezáltal egy személyre szabott kezelést biztost Önnek és a bőrének.
 
Ha a maximális sebességre és egyszerűségre vágyik, az Ön gépe a SmoothSkin Bare.
 
Ha egy személyre szabott kozmetikai kezelést szeretne, mely a lehető legjobb eredményt nyújtja az Ön számára a Smoothskin Gold-ot javasoljuk.
 
Mi a különbség az IPL és a lézer között?
A fő különbségek a következőkben rejlenek:
•A kezelt felület mérete,
•A kezelés intenzitása
•A fájdalom mértéke.
•és a biztonság.
A lézerrel általában kisebb terülteket kezelhet egy lövéssel , ezzel összehasonlítva egy IPL készülék által kibocsájtott villanással nagyobb felület is kezelhető. IPL készülékeknél a kezelések után bőrirritáció léphet fel. De ne aggódjanak, ez teljesen normális.
 
Használhatom-e az arcomra a készüléket, illetve ha igen, kezelés előtt le kell borotválnom a kezelendő felületeket?
Igen, mivel SmoothSkin olyan biztonságos készülék, hogy használható az arcon is. Viszont arra érdemes oda figyelni, hogy vannak területek, ahol nem ajánlott ha használata.
 
Melyek ezek?
•Ne használja a szeme környékén( szemöldök, szempilla )
•A fejbőrén,
•Ajkain,
•Az orrába és a fülébe.
 
Tisztában vagyunk azzal, az arc leborotválása kicsit ijesztő lehet a nők számára, de ha megnézi a honlapon a tippjeinket, hogy hogy teheti még hatékonyabbá a kezeléseket. Csak minden kezelés előtt borotválja a felületet, és a végén már majd azt eszi észre, hogy már ritkult a szőrzete, később pedig már nem lesz mit borotválnia.
 
Nem javasoljuk a férfik számára a szakálluk IPL-lel történő eltávolítását. A SmoothSkin készülék tartósan eltávolítja a szőrzetet és ez nőiesebbé teheti az arcát. Illetve mellékhatásként csökkenhet a szőrzet sűrűsége is.
 
Használhatom a bikinivolnalamon illetve a bikinivel takart részeken is?
Igen, mind a férfi, mind pedig a női ágyék területén használható a készülék, azonban közvetlenül a szeméremcsont felett történő szőrtelenítés nem ajánlott, hiszen klinikai vizsgálatoknak nem vetették még alá. Ne használja a készüléket közvetlenül a nyálkahártyás, részen vagy a végbélnyílás környékén.
Ezek a területeken sötétebb lehet bőrszín és emiatt a sérülések elkerülése érdekében nem javasolt kezelni.
 
A bekapcsoló gomb körül a fények pirosan világítanak - Mi a teendő?
A készülék működésének hibáját jelzi. Fejezze be a kezelést, és forduljon hozzánk bizalommal.
 
A Smoothskin Bare készülék használata fájdalmas?
Általában nem, enyhe bizsergő érzéssel jár, vagy a legtöbb ember elmondása szerint meleg érzettel jár. Azonban az, hogy ki mit tapasztal személyenként eltérő lehet. Azokaz emberek, akiknek durva, sötét színű szőrzetük van, ahhoz hasonló érzést éreztek,mintha egy rugalmas szalagot pöckölnének.
 
Vissza fog nőni a szőrzetem?
A hosszan tartó selymes bőr titka, és tartsa be a javasolt kezelési ütemtervet. A készülék rendszeres használata mellett egyre kevesebb szőr nő vissza. Idővel ezek szőrszálakat elkezdenek ritkulni világosabb színűk lesz és lassabban kezdenek növekedni. Ahogy az idő telik úgy lesz kevesebb a szőrzet,amíg végül elhagyhatja a borotválkozási rutinját.
 
Nem tudom működésbe hozni a gépet. – Mi a teendő?
Ellenőrizze, hogy a tápegység megfelelően van-e csatlakoztatva. Ellenőrizze, hogy a bőrszín szenzor teljesen hozzáérintette-e nyomni a bőréhez.
Bőre lehet túl sötét és emiatt nem ajánlott a használata ön számára. Ellenőrizze ellen bőrszín diagramot az előtt a használati útmutatót.
Ha nem tudod, hogy kell működtetni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálatunkat.
További információt az info@mopa.co.hu-n illetve az ügyfélszolgálatunktól a +36-30-656-02-92-es telefonszámon kérhet.
 
Milyen gyorsan dolgozik a gép? Mennyi időbe telik a 2 láb kezelése?
Két villanás között 0.6 másodperc telik el. Az 100 villanás/perc! (A 2 lábának kezelése(Lábszár+comb) körübelül 9 percet vesz igénybe.)
 
Mennyi ideig működik a Smoothskin Bare készülék?
A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után egy új eszköz, vagy egy új lámpát kell vásárolni – de nem a SmoothSkin Bare-nál!
A legújabb technológiának köszönhetően , SmoothSkin Bare lámpája korlátlan számú villantást ígér, így nem kell aggódnia a fent említett dolog miatt.
 
Mennyi idő kell ahhoz, hogy látszódjon az eredmény?
Körülbelül a kezelés 4. hetében, azaz körülbelül a készülék használatának megkezdésétől számított 1 hónapon belül már látható a különbség. Ez számít általánosnak, egyénfüggő, valakinek több idő kell, valakinek kevesebb. Ne adja fel, csak csinálja. Higgye el, meglesz az eredménye.
 
A Smoothskin termékek végleges eredményt produkálnak?
Először beszéljünk arról, hogy mit hogy ne várjanak. Mint minden otthoni használatra szánt IPL vagy lézeres technikát felhasználó készülékek (nem hiszem, hogy ezt más így leírná Önöknek), nem hagynak maguk után selymes lábakat örökké. Folyamatosan ismételni kell az érintett felületek utókezelését. Csak így tovább, akkor soha nem kell megtapasztalnia borostás lábak vagy a hónalj érzését újra.
 
A készülékem folyamatosan kikapcsol. – Mi a teendő?
Először ellenőrizze, hogy az adapter dugója teljesen be van-e a konnektorba, illetve , hogy a másik vége rendesen be van-e dugva a készülékbe. Ha a készülék még mindig kikapcsol, hívja ügyszolgálatunkat, lépjen a velünk kapcsolatba a info@mopa.co.hu-n illetve hívja az ügyfélszolgálatunkat a +36-30-656-02-92-es telefonszámon.
 
A vörös fény a készülék mindkét oldalán felvillan, mi a teendő?
Ez azt jelentheti, a bőre túl sötét, tehát a készüléket nem alkalmazhatja vagy az érzékelők nem kerültek- a bőrére megfelelően. A kezelőablak 2 oldalán lévő szenzoroknak kell érintkeznie a bőrével. Ha a bőr túl sötét, akkor a készülék nem fog megfelelően működni. Ebben az esetben küldje vissza, és mi visszatérítjük az árát.
 
A Smoothskin Gold használata fájdalommal jár?
Általában nem, enyhe bizsergő érzéssel jár, vagy a legtöbb ember elmondása szerint melegérzettel jár. Azonban az, hogy ki mit tapasztal személyenként eltérő lehet. Azokaz emberek, akiknek durva, sötét színű szőrzetük van, ahhoz hasonló érzést éreztek,mintha egy rugalmas szalagot pöckölnének. Ha megnyomja a „Gentle Mode” gombot csökkenti a felszabaduló energiát az eszköz használata során, amely segíthet azoknak, akiknek érzékeny a bőre, vagy a kezelés túl kényelmetlen kezdetben. Részletes információ: lásd a Használati utasításban.
 
Garancia
A készülék normál használata esetén 2 év vevőbarát magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálat elérhetőségein.
 
A doboz tartalma:
 
1 db SmoothSkin Gold fekete-fehér készülék
1 db adapter
1 db magyar nyelvű használati útmutató
 
Vásárlói visszajelzések a nemzetközi piacról:
 
FÜGGETLEN, BEFOLYÁSOLÁSMENTES VÉLEMÉNY
* * * * *
Közel negyven év alatt kipróbáltam mindenféle szőrtelenítési módot és sajnos be kellett látnom, hogy egyik sem hozott tartós eredményt. Számomra SmoothSkin Gold volt a kivétel.
Úgy kezdeném, hogy a hajam világos barna, a bőröm pedig nagyon világos és érzékeny, hamar megégek a napon is, ezért félve kezdtem el használni a készüléket, kevésbé látható területeken, mint hónalj és bikinivonal, majd átmerészkedtem az arcomra is. A tapasztalataim a következőek:
Hónalj: korábban csak borotválva volt Egy kezelés után már a lassabban és finomabban nőtt vissza a szőrzetem. Négy-öt kezelés után ( heti 1x! kevesebb, mint egy perc/mindkét hónalj), már csak 3-4 hetente kellett kezelgetnem. A hónaljszőrzetem nem tűnt el teljesen (talán 80%-a), de az maradék meg már olyan puhácska, hogy szinte észrevehetetlen. Nagyon elégedett vagyok.
Bikinivonal: nagyon durva szőrzetem volt, leborotválva illetve gyantázva volt. A helyzet ugyanaz volt, mint a hónaljamnál. Még mindig növöget néha 1-2 szőrszál, de összességében ismét elégedettnek mondhatom magam.
Arc: az ajkam feletti kis pihékre használtam (soha semmilyen szőrtelenítettem az arcomat ezelőtt itt) a kapott eredmények magukért beszélnek. Bár nő a szőrzet,mégis láthatatlan - Érzem, hogy ott van (lágy és puha), de én nem látom. Ragyogó.
Áll: számomra ezen terület kezelése kevésbé volt sikeres, de ennek lehet az oka annak a ténynek, hogy az évek során már csipesszel kihúzkodtam onnan tucatnyi szőrszálat. Tudom, hogy a csipesz használata torzíthatja a szőrtüszőt, emiatt lehet, hogy ez a fajta kezelés kevésbé sikeres. Én még mindig hetente kezelgetem ezt a területet , abban a reményben, hogy végül ezen a területen is olyan eredményt érhetek el, mint a többi területen, de nem nagyon bízom benne.
Miután tökéletesítettem a technikát – a könnyű és hibamentes kezelés érdekében - úgy döntöttem, hogy lekezelem az alsó lábszáramat is . Bárcsak lett volna ilyen kütyü már negyven évvel ezelőtt is! Annyira elégedett vagyok. Néhány éve én gyantáztam a lábam otthon, de az elmúlt nyolc évben, már csak borotváltam minden második nap. A szőr növekedési üteme után az első SmoothSkin kezelés után lelassult volt, pedig csak 1 alkalomról beszélünk, és miután 4 vagy 5 hetente kezeltem, majd már csak háromhetente. Néhány szőrszál itt is fel-felüti a fejét,de ennyi. Azonban nem látom őket, csak érzem. Nem is használnék már más készüléket! Nyilvánvaló, hogy az ilyen kezelések nagy területeken kicsit tovább tartanak - talán 10 percet a 2 lábszáram kezelési ideje. De az nem idő. Én nagyon, nagyon elégedett vagyok.
Összefoglalva, ez a készülék jobban bejött nekem nekem, mint bármi más,amit eddig próbáltam. A legjobb az egészben, hogy könnyen használható, és számon tartani a kezelések idejét. Ez nem olcsó készülék, az tény és való, de ha csak belegondolok, mennyit költöttem pl borotvára, gyanta-készletekre, már nem is tűnik olyan drágának. Próbálják ki, kevés a vesztenivalója, és sokat nyerhetnek. Bárcsak lett volna egy ilyen gép tizenéves koromban !!
 
 
 
EGY ÚJABB NAGYSZERŰ TERMÉK A SMOOTHSKIN-TŐL
Sarah | Nő | 27 éves | 4 * * * * *
 
Miután több, mint egy éve használtam a Smoothskin Gold-ot és kíváncsi voltam, hogy milyen lehet az Smoothskin Bare. 7 hetes használat után ki merem büszkén jelenteni, hogy le vagyok nyűgözve! Az új modell könnyen kezelhetőbb, mint a Gold , könnyen siklik, gyorsabban lehet végezni, és úgy tűnik, hogy a villanások között is kevesebb idő telik el . Aggódtam, hogy mivel ez egy kisebb eszköz, majd nem fog olyan eredményt produkálni, mint a nagyobb testvére,, de a gép már bizonyította, hogy az elképzeléseim hibásak! A készülék ugyanilyen szőrzetcsökkenést idéz elő. mint a Gold,csak még könnyebb kezelni. Az egyetlen hátránya az, hogy már a párom is használni akarja :)
 
 
HIHETETLEN
Claire Clarke | Nő | 42 éves | 5 * * * * *
 
Közel egy éve használom a Smoothskin Gold-ot, és a lábamon illetve a hónaljamon szinte már nem is nő szőr, ha 1-2 szál mégis, olyan világos, hogy alig látni.Wow… :) De miután kipróbáltam ezt az új gépet is, nem találok benne hibát, igaz tényleg kisebb, mint a többi, ez nagyon könnyű és a 2 villanás között is kevesebb idő telik el. Régen jó másfél órába telt , mire végeztem a szőrtelenítéssel, most negyedannyi idő alatt lazán végzek. Tudom, hogy a szőr növekedését nem lehet végleg megállítani, de ezzel még mindig tovább marad bársonyos a bőröm. Az új SmoothSkin Bare, a bikinivel fedett területek szőrtelenítésére is használható. Már több barátomnak is ajánlottam, és bátran merem Önnek is ajánlani. Nem is győzködöm tovább, mert az eredmény beszéljen helyettem.
 
TÉNYLEG MŰKÖDIK
Sandie Andrews | Female | 59 | 5 * * * * *
 
Már több, mint 3 hónapja használom és oda vagyok érte teljesen, külön kiemelném, hogy soha többé nem kell szenvednem gyantázással vagy borotválással.A készülék használata nagyon gyors,az eredmény briliáns. Remek termék, lájkolom :)
 
 
MEGLEPŐEN JÓ!
Rachel | Nő | 38 éves | 5 * * * * *
 
Én általában nem szoktam visszajelzéseket írogatni és meg kell jegyeznem, hogy nagyon cinikus vagyok, és higyjétek el, senki nem fizetett nekem azért,hogy ezt megosszam veletek! Egyszerűen csak késztetést éreztem, hogy megosszam veletek. Azt hittem,ez a gép is megy a levesbe, mert a többi termék használata során kudarcot kudarcra halmoztam. A szőrzetem nagyon sötét és nagyon sűrű. Kipróbáltam én már mindent : az epilálást, elektrolízist, gyantázást ... De ez! A 12-ből most vagyok az 5. hétnél, a különbség már most elképesztő. A szőrzetem ritkult már most és türelmesen várom a kezelés végét!! Eltűntek a nagy zavaró fekete szálak. Nincs több fájdalom, se tortúra. Ez a gyors, fájdalommentes és működik. Mi mást mondjak még ???! Ezt már nem lehet hova fokozni..
 
 
 
 

 


Bemutató videó