AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő + MOST Ajándék lámpával 300000 villanással Triple pulse technológia
Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő + MOST Ajándék lámpával 300000 villanással Triple pulse technológia
Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő + MOST Ajándék lámpával 300000 villanással Triple pulse technológia
  • Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő + MOST Ajándék lámpával 300000 villanással Triple pulse technológia
  • Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő + MOST Ajándék lámpával 300000 villanással Triple pulse technológia
  • Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő + MOST Ajándék lámpával 300000 villanással Triple pulse technológia

Akciós! Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő + MOST Ajándék lámpával 300000 villanással Triple pulse technológia

Márka: Rio
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
  • Származási ország: Egyesült Királyság
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
5019487084903
Aktuális ár:
139 730 Ft
Egységár:
139 730,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő készülék a legújabb generáció tagja, mely az új Triple Pulse technológiának* köszönhetően háromszor erősebb elődjénél.

 
Az új Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő készülék rendkívül hatékony és egyben gazdaságos megoldást nyújt a nem kívánt szőrszálak elleni küzdelemben!

Az IPL technológiával működő szőrtelenítő készülék továbbfejlesztett Tripla Pulzus villanófényes eljárást alkalmaz. 
A kezelőfejet a bőrre helyezve, az erős pulzáló fény a szőrsejtekbe hatol, s elegendő energiát hordoz ahhoz, hogy elpusztítsa a szőr gyökerét a körülvevő területek érintése nélkül.


Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő készülék jellemzők és előnyök:

- 78%-os szőrzetcsökkenés 4-5 kezelés után
- 6-7 évre tartós szőrtelenséget biztosít
- arcon alkalmazható
- férfiak számára is alkalmas
- 5 állítható intenzitás
- 16 J energia
- Triple Pulse technológia*
- 150 000 villanás
- cserélhető lámpafej
- Legkorszerűbb biztonsági funkciók: érzékelők, biztonsági kulcs és kódok segítik a könnyű és biztonságos használatot. (a Rio gépeinek használatakor a kezeléshez nincs többé szükség egyéb védőintézkedésekre, szemüvegre stb...)


*A Triple Pulse technológia:
A technológia révén 3 nagy erejű villanás érhető el kevesebb mint 30 ms alatt, így nagy fényenergia éri a szőrtüszőt, a még hatékonyabb szőrtelenítés érdekében. Mindezt anélkül, hogy felmelegítené a bőrt. A Triple pulse, azaz háromszoros pulzus elve megegyezik a szalonban használt gépek pulzusparaméterezésének. A szalonokban működő gépek is 2-3 pulzust sugároznak a bőrbe, azaz ugyanaz az energia háromszor éri a bőrt. Így sokkal erősebb villanás érhető el és sokkal hatékonyabb szőrtelenítés. Lényegében háromszoros besugárzást érünk el anélkül, hogy károsítanánk a bőrt.

Hosszantartó cserélhető lámpafeje, akár 150 000 villanással!

A készülék professzionális minőségű kvarcégőt tartalmaz, így nem kell az égő miatt aggódni! 150 000 villanásra elegendő feje akár 15 ember teljes test tartós szőrtelenítésére elegendő, így nem szükséges lámpákat vásárolni hozzá. Az egyedülállóan sok villanás számnak köszönhetően nem kell a csere lámpa plusz költségével számolni vásárláskor.

A DVD és a használati utasítás lépésről lépésre elmagyaráz mindent, hogy IPL-es szőrtelenítő készülékéből már az első alkalomtól a maximumot hozhassa ki!

Az IPL technológiával működő szőrtelenítő készülék a gyors és hatékony tartós szőrtelenítés eszköze, olyan nagyobb területekre is egyszerűen alkalmazható, mint a láb, kar, hónalj, bikini vonal, hát és mellkas. A készülék arcon is alkalmazható.
Ha most rendeli meg a Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő készüléket egy extra izzót ajándékba adunk hozzá, így 300000 villanás áll majd rendelkezésére!

GY.I.K.
Hogyan készítsem fel a bőrömet az IPL-es szőrtelenítő használatára?
Legyen tiszta és száraz a bőre! Az IPL technológia halvány bőrön a leghatékonyabb. A kezelés előtt 3 hétig ne napozzon, vagy szoláriumozzon!

Hogyan készítsem fel a szőrszálaimat a Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő készülék használatára?
Borotválja le a kezelendő területet! Minimalizálja a szőrszál hosszát, amely a fényt a gyökérhez vezeti, nehogy a bőrfelszín felett égjen meg a szőrszál. Nem szabad a szőrszálakat csipesszel kihúzni, gyantázni, epilátorozni!

Mely területeket kezelhetek?
A test legnagyobb részén használható az IPL-es szőrtelenítő készülék: lábon, karon, bikini vonalon, háton, mellkason. Az arcon is használható!

Milyen érzés a használata?
A legtöbb ember melegedést érez a bőrön. Enyhe, napégéshez hasonló irritációt tapasztalhat, ha túl magas fokozaton használja a készüléket, vagy nem borotválta le előtte a területet. Férfiak a kezelés alatt több kényelmetlenséget éreznek, mivel az ő szőrük erősebb és vastagabb, mint a nőké, ám ez az érzés hamar elmúlik.

Használhatok IPL-es szőrtelenítő készüléket, ha érzékeny a bőröm?
Igen, a Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő készülék a szőrszállal lép csak reakcióba és a körülvevő bőrt nem érinti.

Mi mutatkozik a bőrömön a kezelés után?
Általában nem jelentkezik érzékelhető változás. Halvány pír feltűnhet a kezelés területén, de ez normális esetben 24 órán belül elmúlik. A szőr környékén előfordulhat pirosodás, ez is teljesen normális. Ha bármely területen a pirosodás 24 óra után is megmarad, az azt jelenti, hogy túl erős kezelést választott. A szőr 10-14 napig tovább nő, majd kihullik magától (nem szabad kihúzni, csak borotválni szabad kezelések között is!)

Mit kell kerülni a kezelés után?
Kerülje a napozást és szoláriumozást a kezelést követő 48 órában! Bizonyosodjon meg róla, hogy a bőrszíne újra természetes lesz az újabb kezelés előtt. Ha fedetlen bőrrel megy napra, használjon napvédőt! Szintén kerülje a dörzsölést, a hámlasztó termékek használatát! A kezelés után 48 óráig ne ússzon klóros vízben és ne szaunázzon! A klóros víz viszkető érzést okozhat.

Milyen sűrűn használhatom az IPL-es szőrtelenítő készüléket?
Az egymást követő kezelések között kezdetben két hét kihagyást ajánlunk, majd fokozatosan növelni kell a kezelések közötti időtartamot. Az elért eredmény akkor lesz tartós csak, ha legalább 1 éven keresztül 8-10 kezelést elvégeztünk, egyenletesen elosztva. A szőrszálak növekedési periódusaiból kiindulva minden IPL és lézer kezelésre jellemző, akár otthoni akár kozmetikai gép esetében, hogy ha 1 éven belül abbahagyjuk a kezeléseket, az alvó szőrszálak előbújnak és úgy tűnik, mintha visszaszőrösödnénk. Havonta fordulnak át aktív szőrszálaink alvó fázisba és alvó fázisból aktívba, ezért kell rendszeresen kezelnünk legalább 1 éven keresztül (egyéntől függően a szőrszálak megfordulási ciklusa 1-1,5 év között van). A végén lehetséges, hogy csak kéthavonta 1 kezelés lesz szükséges, azaz nem érdemes kezelni ha nem nő szőr (nincs aktív szőrtüsző) az adott területen.

Ha szeretné, kenje be parfümmentes testápolóval vagy aloe verával a kezelt területet, vagy nyugtassa a bőrt jéggel, vizes törölközővel. A jeget soha ne helyezze közvetlenül a bőrére! A kezelés utáni 24 órában nem ajánljuk szappan használatát a kezelt területen! 3 napig ügyeljen, hogy nagyon tisztán tartsa a kezelt területet! A hónalj esetében 2-3 napig ne használjon izzadás gátlót! 48 óráig kerülje a napozást!

Hány kezelésre lesz szükségem?
Az IPL-es szőrtelenítő kezelésnél tartós (5-6 év) eredményhez minimum 8-10 kezelés szükséges egy minimum 1 éves időszak alatt. Ez egyénileg különböző lehet és függ a kezelt területtől, a szőr sűrűségétől, növekedési ciklusától és színétől is. Sötét szőr és világos bőr esetén a leghatékonyabb az IPL-es kezelés, de mind sötét, mind világos szőrön hosszabb távú kezelést igényel a tartós eredmény. Van, akinek kevesebb kezelés szükséges, van akinek több. Kezdetben minden kezeléssel ritkulnak és vékonyodnak a szőrszálak. Nők, akik hormonok miatti megnövekedett szőrnövekedéstől szenvednek, hosszabb kezelést igényelhetnek.

Használhatok más szőrtelenítést a kezelések között?
Mivel az IPL technológiához fontos, hogy a szőr gyökere a helyén legyen, kezelések között ne alkalmazzon gyantázást, epilálást, valamint csipeszt. A szőrszálak szőkítése szintén tilos a kezelések közben, mivel ez eltünteti a melanint a szőrből, s így nem lesz hatékony a kezelés. Borotva, szőrtelenítő krém és mikrodermabráziós korong használata megengedett a kezelések között.

Mi a különbség az IPL technológia és a lézer között?
Az IPL-es készülékek sokkal nagyobb felületet fednek le, mint a lézeres készülékek, így a kezelés sokkal gyorsabb. A másik nagy különbség a hullámhossz. Míg a lézeres készülékek egy speciális hullámhosszon világítanak, addig az IPL-es készülékek széles spektrumú hullámhosszokat alkalmaznak.

Hány villanásra elegendő a lámpafej?
150 000 villanásra. Egy teljes testkezelés (a lábak, a bikinivonal és a hónalj kb 600-700 villanás. Összesen kb 10 kezelésre lesz szükség, azaz 1 fő 6-7000 villanást használ el a 150 000-ből.

Miért fontos a kezelés előtti borotválás?
Fontos, hogy a területet leborotválja a kezelés előtt, hogy a fényenergia a legnagyobb hatékonysággal hatolhasson a szőr gyökeréig. Ez megakadályozza, hogy a szőr megégjen a bőr felett, ami kellemetlen érzés lehet.

Milyen szőr/bőrszínre alkalmazható?
Az IPL kezelés világos, világosbarna bőrön és sötét szőrzeten a leghatékonyabb, azaz minél nagyobb a színkontraszt a melanin tartalom miatt. Lebarnult, sötétbarna bőrön a készülék nem alkalmazható, továbbá ősz vagy szőke szőrszálakon sem hatásos.

Hogyan és mikor látom az eredményeket?
A kezelt területen a kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, ezen kívül egyéb változást nem láthatunk. A szőrszálak egy része a kezelést követő 2-3 hét múlva hullik ki. Már az első kezelés alkalmával is látható a ritkulás, azonban 1 éven át tartó rendszeres kezeléssorozat szükséges a megfelelő eredmények eléréséhez. A kezeléssorozat megszakítása (pl. nyáron, napozások alkalmával) nem befolyásolja a kezelés eredményét, csupán késlelteti a kezeléssorozat végét. A kezeléseket 2-3 hetente, majd havonta-kéthavonta javasolt elvégezni. Az általános teszteredmények szerint 16 hetes használat után már akár 78%-os szőrzetcsökkenés is elérhető.

Milyen biztonsági beállításokat tartalmaz a gép?
A legfőbb biztonsági beállítás a kezelés erőssége, melyet csak kezelésenként lehet egy szinttel növelni, az egyes szintről kiindulva. Ez csökkenti annak a kockázatát, hogy túl magas szinttel kezelje a bőrét. A kezelés erősségét addig tudja csökkenteni, amíg szükséges.

Más biztonsági jellemzők:

• kulcszár
• biztonsági kód
• bőrérzékelők, melyek biztosítják, hogy a gép csak akkor lépjen működésbe, ha a bőrön van a kezelő fej
• világos narancs fény, mely biztosítja, hogy ne működjön a gép, ha a szembe világíthat
• UV szűrő a fejben
• túlmelegedés érzékelő.

Vannak mellékhatások?
Mint minden fényenergiával működő készülék, okozhat enyhe pirosodást, valamint foltokban bőrvilágosodást, de ezek a hatások normális esetben 24 órán belül eltűnnek.

A garancia?
Rio 2 év teljeskörű cseregaranciát vállal a készülékeire. Az angol gyártmány és a kiemelkedően környezettudatos gyártástechnológia a garancia a kiemelkedő minőségre.

A csomag tartalma:
• Rio IPL Forever Free villanófényes szőrtelenítő készülék
• Használati utasítás
• Angol nyelvű DVD
• Adapter
• 2 év cseregarancia

 Gyártási és származás hely: Egyesült Királyság
© The Dezac Group Ltd
A készülék hivatalos forgalmazója a MOPA Kft.