AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
DEESS IPL 300 otthoni tartós szőrtelenítő készülék bőrteszttel és szemüveggel

DEESS IPL 300 otthoni tartós szőrtelenítő készülék bőrteszttel és szemüveggel

Márka: DEESS
 • folyamatos készletfeltöltés
 • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
LOG-103417-01
Aktuális ár:
192 230 Ft
Egységár:
192 230,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás

A női álmok valóra váltója! Szőrmentesség és simaság az év 365 napján!


Mi az a DEESS IPL szőrtelenítő készülék?
A DEESS IPL egy kiemelkedően magas 300.000 villanásszámú optimalizált teljesítményű otthoni IPL szőrtelenítő készülék, amely most ajándék biztonsági szemüveggel és ajándék bőrteszttel lehet az Öné.Mit tud a DEESS IPL otthoni IPL szőrtelenítő készülék?

 • tartós szőrmentességet biztosít egész évben
 • 80%-os szőrzetcsökkenést nyújthat
 • nem okoz szőrbenövést, gyulladást, irritációt
 • diszkrét és kényelmes otthoni kezelést biztosít
 • intim területeken és arcon is használható
 • nők és férfiak számára is hatékony​


Hogyan lesz tartós az IPL szőrtelenítés?


A DEESS IPL szőrtelenítő készülék által kibocsájtott erőteljes villanófényt a szőr sötét pigmentjei elnyelik, ezáltal roncsolódik és inaktív állapotba kerül a szőrhagyma, a növekedési fázisban lévő szőrszálak pedig kihullnak és visszanövésük gátolt lesz. Miután az IPL fénye csak a növekedési fázisban lévő szőrszálakra hat, ezért a tartós szőrtelenség eléréséhez több IPL kezelést kell végezni, megfelelő időközönként.

Fontos még tudni, hogy az IPL technológia azoknak ajánlott, akik világos bőrrel és sötétebb szőrzettel rendelkeznek. Ez a módszer ugyanis a bőrfelület és a szőr színének kontrasztján alapul, ezért akkor működik a legjobban, ha a szőr minél sötétebb és a bőr minél világosabb. Tehát fekete, barna és világosbarna szőr és minél fehérebb bőr esetében a legeredményesebb az IPL.

3+1 érv a DEESS IPL készülék mellett:


1.Állandó kezelések nélkül is tartós szőrtelenséget kínál
A DEESS IPL-t nem kell 4 hetente állandóan használni. Egy szőrtelenítő kúra befejezése után csak emlékeztető kezelésekre lesz szükség (kb. negyed-félévente), s bár az IPL szőrtelenítés tartóssága egyénenként eltérhet, a hatás többnyire 4-6 évig tart.


2.Fájdalommentes gyors és diszkrét
Az otthoni IPL kezelés szőr- és bőrszínnek megfelelő intenzitáson végezve NEM fájdalmas, hiszen a környező szövetek nem hevülnek fel. Ráadásul otthon, diszkréten kezelhetjük magunkat, akár tévézés közben, nem kell kitennünk a lábunkat otthonról és nem kell mások előtt levetkőzni.


3.300.000 garantált villanással rendelkezik
Egy átlagos nőnek kb. 12-13.000 villanásra lehet szüksége az évekig tartó szőrtelenséghez, így a DEESS IPL gépbe épített 300.000 villanás akár egy egész családnak vagy baráti körnek elegendő lehet, méghozzá pótizzó vásárlása nélkül.


4.Biztonságos
A DEESS IPL készülék bőrtesztje egy gombnyomásra meghatározza bőrünk aktuális tónusát az adott zónában, így ezek után a gép 5 fokozata közül mindig azt az intenzitást használhatjuk, ami megfelelően erős, ám még biztonságos kezelést nyújt.


A biztonságot a továbbiak garantálják még:

 • Biztonsági szemüveg: védi a szemet a kezelés közben kiszűrődő villanófénytől.
 • Beépített bőrszenzor: csak akkor lehet villantást leadni, ha a kezelőfej teljes felülete tökéletesen érintkezik a bőrrel.
 • Túlmelegedés érzékelő: használat közben, ha szükséges, automatikusan lekapcsol.DEESS IPL teszt a Női Portálon:
„Már az első néhány kezelés meglepő eredményt hozott: egyre gyengébb szálacskák nőttek vissza levillantott testrészeken és ezek a kúra során fokozatosan ritkultak, hullottak. A legmegdöbbentőbb eredményt a bajuszvonalnál értük el: innen 5 alkalom után teljesen eltűntek a szőrszálak.” noiportal.hu


Még 3 érv a DEESS IPL mellett:

 • optimális méretű (3 cm2) villanóablaka van: így a kisebb területek (pl. bajuszvonal) és nagyobb testfelületek (pl. láb) is kényelmesen kezelhetőek.
 • vezetékes: nem merülhet le az akkumulátor kezelés közben és annak élettartama miatt sem kell aggódnunk.
 • kisméretű, könnyen szállíthatóA DEESS IPL tartós szőrtelenítő készülék belépő egy gondtalan világba, hiszen segítségével…
- elfelejthetjük a macerás, időrabló és idegesítő szőrtelenítési procedúrákat,
- búcsút inthetünk a fájdalomnak, a szőrbenövéseknek és a kipattogzódásnak,
- bármikor felvehetünk bármilyen ruhadarabot és az összes hirtelen jött programlehetőségre – legyen az strand, uszoda vagy randi – nyugodtan igent mondhatunk, hiszen nem kell aggódnunk, szégyenkeznünk a kinézetünk miatt,
- mindig ápoltak és magabiztosak leszünk.