AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Baba Férfiaknak tusfürdő mentakivonattal

Márka: Baba
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 400 ml
  • súly: 0.449
  • méret: 49x86x199
  • férfi/női: Férfi
Ezt a terméket legutóbb 13 napja vették meg.
8717644485910
Aktuális ár:
645 Ft
Egységár:
1,61 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A férfiak nagyobbat lépnek, nehezebbet emelnek és magasabbra érnek fel. Senki nem tud úgy nevető kisbabát a magasba dobálni például, mint egy férfi. Van bennük valami gyerekes lelkesedés, amivel bele tudnak melegedni a feladatukba vagy a játékba. Ha pedig belemelegednek, ki is melegednek. Ilyenkor jól esik egy olyan zuhanyzás, ami meleg, de hűsít is. Ezért raktunk mentakivonatot az első, férfiaknak készült Baba tusfürdőbe. És mert szeretjük, ha frissek és jó illatúak. Bőrbarát pH értékű, bőrgyógyászatilag tesztelt.

Vélemények (6)
2015-08-27 15:09:31
Pozitívum: Kellemes az illata, a mentolnak köszönhetően hűsít

2013-08-19 06:06:09
Én vettem ilyet a férjemnek, mert láttam mekkora és akciós volt. Ő úgysem szeret hetente boltba mászkálni tusfürdőért, úgyhogy ez a nagy flakon jól jött. Szereti az illatát és 2 hónapig el sem fogy. Többször visszatért már erre és be kell valljam: nekem is tetszik az illata. Jó választás.
2013-07-22 06:06:09
Hát ez a leírás a hátoldalán az idilli férfi képéről, valami költői:D Mindenesetre... extra-extra hűsítő. Újabb szégyenteljes vallomás - férfitusfürdő mániás is vagyok, ez pedig hibátlan ebben a nyári melegben. Az állaga, az illata, a hatása, minden szuper.
2013-05-13 06:06:09
A babómnak veszem rendszeresen, csakúgynapimeglepiként'. Van valami megmagyarázhatatlan rajongás, ami elfog a pöttyös csomagolás, és a Baba márkanév láttán/hallatán, biztos ovis emlékek törnek fel ilyenkor... :D Imádom az illatát a babón, nyaranta rendszeresen lenyúlom fürdésnél (mert igen, a nőknek is jár a mentolos tusfürdő, ha máshogy nem, hát így :P), ezerszer jobb, mint az adidas vagy az old spice tusfürdők, az ő bőrét egyáltalán, az enyémet egy kicsit szárítja, és mivel ez a tusfürdő az ő privilégiuma, jár az öt csillag :)
2013-05-06 06:06:06
A férfilélek mélysége, működése, motivációi az életem örök rejtélyei közé tartozik. Sok különböző márkájú tusfürdőt szaglászott végig. Mennyei mannákat mutogattam neki szebbnél szebb, praktikusabb kiszerelésben, de Ő ehhez ragaszkodott, és minden másra csak a száját húzta. Engem a hideg kiráz a Baba márka nevétől, koncepciójától, csomagolásától, de ezúttal engednem kellett, megvettük. Reméltem, hogy esti zuhanyzás után, amikor szárítani, irritálni fogja, akkor majd jól megmondhatom neki a magamét, sajnos nem így történt. Az illat, ami körbelengte a testét, kifogástalan, ellenállhatatlan, diszkréten pasis, indiszkréten szexi :) Miközben rólam szakadt a víz a dögmelegben, ő felfrissülve a mentától, csak úgy grasszált vigyorogva. Aztán bejelentette, hogy a haját is ezzel mosta meg. Nem korpásodik, nem viszket tőle. Ezek után megy az öt csillag, mint a szél. A nőknek nem jár mentás tusfürdő?
2013-04-09 10:39:16
A családban apukám és bátyám használja, viszont valamikor néha-néha én is és anyukám is lopunk belőle. Az illata kellemes, jól felhabosítható. Lány létemre nem csalódtam benne... Úgy gondolom, hogy tökéletes választás volt megvenni! :)