AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Silk'n Glide Men 200 000 IPL szőrtelenítő
Silk'n Glide Men 200 000 IPL szőrtelenítő
Silk'n Glide Men 200 000 IPL szőrtelenítő
Silk'n Glide Men 200 000 IPL szőrtelenítő
Silk'n Glide Men 200 000 IPL szőrtelenítő
  • Silk'n Glide Men 200 000 IPL szőrtelenítő
  • Silk'n Glide Men 200 000 IPL szőrtelenítő
  • Silk'n Glide Men 200 000 IPL szőrtelenítő
  • Silk'n Glide Men 200 000 IPL szőrtelenítő
  • Silk'n Glide Men 200 000 IPL szőrtelenítő

Akciós! Silk'n Glide Men 200 000 IPL szőrtelenítő

Márka: Silk'n
KIFUTÓ TERMÉK!
3-6 munkanap múlva Önnél
Ezt a terméket legutóbb 9 napja vették meg.
8712856045877
Eredeti ár:
115 000 Ft
Aktuális ár:
65 550 Ft
Megtakarítás:
49 450 Ft (43%)
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás

• A Silk’n első szőrtelenítő eszköze csak férfiaknak
• 200.000 villanásszámot biztosít
• A saját otthonod privát szférájában használhatod
• Az egész testen használható
• Az ingyenes Silk’n Body Groomer-t tartalmazza
• Villanó és csúsztató módszer
• Állítható sebesség
• Öt energiabeállítási lehetőség
• A sötétebb bőrtónusoknál is használható
• Biztonságos használat még a napozás után is (csak az első energiaszinttel)
• Kezelési terület: 3 cm²
• Nem igényel újratöltő lámpát
• Egy strapabíró táska is jár hozzá
• Klinikailag bizonyított
• Ingyenes Silk’n alakalmazással, hogy megtervezze a kezelést
Garancia: 2 év

A Silk'n Glide Men Only a forradalmi HPL (IPL) villanófény technológiát alkalmazza a tartós szőrtelenítéshez. A készülék 3cm2 villantó felülettel rendelkezik, mellyel az érzékeny területek is könnyen kezelhetőek.

Ha nemkívánatos szőr van a mellkasodon, a hátadon, a karodon, akkor ideje, hogy végleg búcsút mondj neki a Silk'n Glide Men Only-val! Ezt a modellt kifejezetten férfiak számára tervezték. A titok a kipróbált és tesztelt HPL technológiában rejlik, mely a villanófényt használja fel a probléma gyökerének kezelésére, ami ebben az esetben maga a szőrtüsző. A szőr nem bírja a villanófény által termelt hőt és ennek következményeképp eltűnik. Az eredmény: tökéletesen sima bőrfelület irritáció, bőrpír és fájdalom nélkül.

Miért a Silk'n Glide Men Only?

    Nincs borotva, nincs kés, nincs irritáció, nincs fájdalom
    Tartós szőrtelenítés a klinikailag bizonyított HPL villanófényes technológiával
    Alkalmas a teljes test kezelésére
    A saját otthonod kényelmében használhatod
    A teljes test kezelésére nagy számú, 200.000 villanófény áll rendelkezésedre
    Egy ingyenes test borotva tartozik hozzá
    Egy multifunkcionális Silk'n alkalmazás tartozik hozzá
    Állítható sebesség
    Öt energiabeállítás jellemzi
    Villantásos és csúsztatós módszer
    A sötétebb bőrszínek esetén is használható
    Napozás után is használható (1-es energiabeállításon)
    Nincs szükség utántöltő lámpákra
    Egy masszív tároló tokban kapható

Borotva, csipesz, és epilátor kontra Silk'n Glide Men Only

Biztosan ismered a szőrtelentési módszereket, mint a borotválás, csipesz használata, illetve az epilálás. Ezekkel a módszerekkel a bőr sajnos nem marad sima sokáig, mert a szőrtüszők gyakran nagyon gyorsan visszanőnek. Hogy elkerüld a fájdalmas vágásokat, a bőrpírt és a benőtt szőrszálakat, használd ki a legújabb technológiát a nemkívánatos szőr eltávolítására és mondj búcsút az irritációnak örökre!

Silk'n Glide Men Only - a hihetetlenül sima bőrért!

A Silk'n Glide Men pontosan az, amire szükséged van akkor, ha hihetetlenül sima bőrt szeretnél. Ez az eszköz teljesen különbözik más szőrtelenítési eljárásoktól. Először is fontos tudni, hogy ez nem egy borotva és nem használ semmilyen pengét. A Silk'n Glide Men Only a HPL (Home Pulse Light) techológiával működik. Ez a klinikailag bizonyított módszer rendkívül hatékonyan távolítja el a nemkívánatos szőrt a villanófénynek köszönhetően. A világon már több ezer ember használja ezt a technológiát, eredményesen. A szőrtelenítési eljárás fájdalommentes, tartós, nem okoz irritációt és hihetetlenül sima lesz tőle a bőr. Az IPL egy hasonló módszer, amit a szalonokban már több éve használnak sikeresen. A Silk'n-nek köszönhetően az otthoni verzió már a férfiak számára is elérhető!

Simább eredmények a borotválásnál

Szeretnéd tudni, hogy pontosan hogyan működik a Silk'n Glide Men Only? A HPL technológia fényimpulzusokat bocsát ki, melyek a bőr melanin (pigment) tartalmára fókuszálnak, abban nyelődnek el. Minél sötétebb a szőr, annál több melanint tartalmaz. Általánosságban elmondható, hogy a Silk'n Glide Men Only akkor éri el a legjobb eredményt a férfiak számára, ha világos a bőr színe és sötét a szőré; de világosabb hajszínen is jó eredményeket lehet elérni vele. A haj melanin tartalma egyfajta vezetőként funkcionál, amelyen keresztül a villanófény képes elérni a szőrhagymákat. A fényenergia szelektíven nyelődik el a szőrben és gátolja annak növekedését. Ennek következtében a szőrszálak fokozatosan kihullanak, így válik a bőr hihetetlenül simává. Az eredmény még simább lesz, mint a borotválást vagy bármilyen más otthoni módszert követően. A kezelések után a szőr tartósan eltűnik.

Klinikailag bizonyított és biztonságos

A Silk'n Glide Men Only biztonságos a bőrre és a szemre is. A bőrszín érzékelő szenzor védi a bőrt a megégések ellen. Biztosítja, hogy a villantásokat ne lehessen leadni túl sötét bőr esetében, így a bőrben nem lehet kárt okozni vele. A Silk'n Gide Men Only emellett egy bőrszenort is tartalmaz, mely arra nyújt biztosítékot, hogy ne lehessen villanásokat leadni a levegőben, csak akkor, ha a gép a bőrrel érintkezik. Így lehetetlenné válik a szembe villantás. A Silk'n Glide Men Only-t már sok éve használják a tartós szőrtelenítésre a világ különböző tájain, sikeres eredményekkel. A HPL technológia klinikailag tesztelt. A vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek által végzett, több mint egy éven át tartó klinikai vizsgálatok alátámasztották, hogy a Silk'n Glide kitűnő eredményeket ér el a tartós otthoni szőreltávolításban.

A Silk'n Glide az Egyesült Államokban szerepel az FDA (Food and Drug Administration) hivatalos listáján, melyre csak a bizonyítottam eredményes és biztonságos termékek kerülhetnek fel. Vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek tesztelték azzal az eredménnyel, hogy a Silk'n Glide biztonságosan, egyszerűen és hatékonyan használható otthoni környezetben.

A teljes test kezelésére alkalmas

Makacs szőr a mellkason, a hason, háton, ágyéknál, karon vagy a lábon? A Silk'n Glide Men Only számára egyik terület sem jelent problémát. A készüléket a saját otthonod kényelmében tudod használni. A Glide Men Only-t úgy tervezték, hogy kövesse a test körvonalait, ezzel biztosítva, hogy ne maradjon ki semmilyen terület. Számos haj- és bőrszínen alkalmazható. Készülj fel a hihtetlenül sima bőrre a testeden!

200.000-es villansszám: nincs szükség tartozékcserére

A Silk'n Glide ezen típusa 200.000 villanást képes leadni, mely elegendő a teljes testfelület hosszantartó kezelésére, így a piacon elérhető legtöbb modellel ellentétben nincs szükség a lámpa cseréjére, ami egy jelentős megtakarítást jelent hosszútávon.

Általában a férfi szőr vastagabb és makacsabb, ami egy nagy villanásszámot követel meg. Ugyanez vonatkozik a hát vagy a has kezelésére, hiszen ezeken a testrészeken nagy a kezelendő terület. Köszönhetően a Glide Men Only nagy villanásszámának, biztos lehetsz benne, hogy elegendő kezelést tudsz evégezni a tartós eredményekért, akár többször is.

Ajándék test borotvával!

El tudjuk képzelni, hogy nem szeretnéd, hogy minden testrészed állandóan sima legyen, ezért a Silk'n Body Groomer tökéletes megoldás! A Body Groomert megtalálhatod a Silk'n Glide Men készüléked mellett, teljesen ingyenesen. Használd a szakáll kiigazítására, a törzseden, vagy az intim területeken, hogy a szőrt egy bizonyos hosszúságon tudd hagyni ahelyett, hogy teljesen eltávolítanád. A Body Groomer két fésű tartozékkal rendelkezik, hogy különböző hosszúságúra tudd vágni a szőrt. A másik lehetőség, ha a tartozékok nélkül borotválod le a szőrt.

Silkn Glide Men Only Body Groomer test borotva

Állítható sebesség a maximális kényelemért!

Most a Neked legmegfelelőbb tempóban tudod eltávolítani a nemkívánatos szőrt. Gyorsan vagy lassan szeretnéd eltávolítani a szőrt? A Glide Men Only összesen 5 energiabeállítással rendelkezik, amelyek a villanások közötti időt is befolyásolják. Az egyes energiaszint a legalacsonyabb és a leggyorsabb, az ötös energaszint a legmagasabb és a leglassabb. A szőrtelenítés mind az öt szinten teljesen fájdalommentes. Kezdd egy kis teszttel: válaszd ki az egyes energiaszintet és a készüléket helyezd a bőrödre. A fény a szőrtüszőket éri, a hűtési rendszer pedig megakadályozza a bőr irritációját. Bármelyik energiaszintet is választod, a Silk'n Glide Men Only biztosítani fogja számodra a leggyorsabb HPL szőrtelenítést, hogy bőröd teljesen sima legyen.

Két egyszerű szőrtelenítő módszer: villantás és csúsztatás

Villanásos módszer: ez a módszer akkor a legideálisabb választás, ha szeretnéd az ellenőrzésed alatt tartani a villantások ritmusát. Akkor válaszd ezt a módszert, ha zónáról zónára, villantásról villantásra szeretnél haladni. Ez a módszer a kis területek precíz kezelésekor ideális, mint az intim területek.
Csúsztató módszer: ezt a módszert válaszd, ha szeretnéd, hogy a kezelés még gyorsabb legyen. Ezzel szó szerint siklik át a testeden a gép és másodpercenként egy villanást bocsát ki. A fényimpulzusok gyors egymásutáni kibocsátása lehetetővé teszi, hogy gyorsan haladj a bőrödön a tartós szőrtelenítésért. A csúsztató módszer az egyes energiabeállításon a leghatékonyabb (legalacsonyabb fokozat), és ideális a nagy területek kezelésénél, mint pl. a lábak.

Tervezd meg a kezeléseket a mobilos alkalmazással!

Az Silk'n Gide Men Only-hoz egy ingyenes alkalmazás tartozik, így a kezeléseket a telefonoddal tervezheted, követheted nyomon, illetve személyre szabhatod. A naptár mindig figyelmeztet, ha itt az ideje a következő kezelésnek. Nyomon követi a kezeléseket, hogy soha ne maradjon ki egyetlen szőrtelenítés sem. Az alkalmazás információt jelenít meg a szőrtelenítés üteméről is, mint a használt energia beállítások, vagy a kezelendő területek és választ ad a legfontosabb kérdéseidre is a kezelésekkel kapcsolatban