AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Silk'n Glide 50000 Flash Szőrtelenítő gép 50 000 villantás

Márka: Silk'n
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
8712856039180
Aktuális ár:
55 590 Ft
Egységár:
55 590,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás

Termék jellemzők

Garantált villantásszám:50.000
Villanó felület:3 cm²
Cserélhető villanólámpa:Nem
A készülék súlya:399 g

Testrészek:
Minden testrészen használható. Legjellemzőbb testrészek: arc, hónalj, láb, comb, has, hát, kar, bikinivonal stb.

Unisex:
Férfiak és nők egyaránt használhatják

A Silk'n Glide a forradalmi IPL villanófény technológiát alkalmazza a tartós szőrtelenítéshez. A készülék 3cm2 villantó felülettel rendelkezik, mellyel az érzékeny területek is könnyen kezelhetőek. Lehetőség van a villanások hosszát beállítani 1mp - 3,5mp közötti időtartamra, ezzel változtatva a kezelés erősségét.

A Silk'n Glide modellek műszakilag csak villanásszámban különböznek egymástól, illetve kivételt képez a sorozatban a GLIDE Xpress 300.000, ami gyorsabban, tehát kevesebb szünettel képes a villanásokat leadni a többi Glide modellnél. A Glide 300.000 Xpress és a Glide 150.000 modellekhez praktikos tároló tok is jár. Fentieket, és a készülékek színét leszámítva a négyféle Silk'n Glide modell minden további paramétere megegyezik!
 
Nincs szükség tartozékcserére
A Silk'n Glide ezen típusa 50000 villanást képes leadni, mely elegendő a teljes testfelület hosszantartó kezelésére, így nem kell cserélni a fényforrást.

Orvosok ajánlják
A Silk'n Glide az Egyesült Államokban szerepel az FDA(Food and Drug Administration) hivatalos listáján, melyre csak a bizonyítottam eredményes és biztonságos termékek kerülhetnek fel. Vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek tesztelték azzal az eredménnyel, hogy a Silk'n Glide biztonságosan, egyszerűen és hatékonyan használható otthoni környezetben.
 
Klinikailag bizonyított
Az IPL villanófény technológiát arra tervezték, hogy a fény alapú szőrtelenítés minden klinikai előnyét otthon is élvezni lehessen. A vezető bőrgyógyászok és plasztikai sebészek által végzett, több mint egy éven át tartó klinikai vizsgálatok alátámasztották, hogy a Silk'n Glide kitűnő eredményeket ér el a tartós otthoni szőreltávolításban.


További termékelőnyök és tulajdonságok
Bőrérzékelő Szenzor
A bőrérzékelő szenzor gondoskodik arról, hogy a készülék csak akkor villanjon, ha bőrhöz tartják, így biztonságos a készülék használata.

Bőrszín érzékelő szenzor
A bőrszín érzékelő szenzor biztosítja, hogy a kezeléshez nem megfelelő bőrszín esetén a bőr ne éghessen meg.

Gyors és hatékony kezelés

Nincs szükség védőszemüvegre
A készülék úgy lett kialakítva, hogy használata során nincs szükség védőszemüvegre ellentétben egyes más szőrtelenítő gépekkel.

Bemutató videó