AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Rio Precious Legs csiszoló szőrtelenítő

Rio Precious Legs csiszoló szőrtelenítő

Márka: Rio
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
  • Származási ország: Egyesült Királyság
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5019487084613
Aktuális ár:
14 810 Ft
Egységár:
14 810,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
PRECIOUS LEGS szőrtelenítő - bársonyosan sima bőr, hosszan tartó hatás.

Dobja el borotváit, epilátorát és testápolóit – élje át a legbársonyosabb és simább bőrt, amivel valaha is rendelkezett. Mikrodermabráziós technológiát alkalmazva a Rio Precious Legs™ az elképzelhető legsimább lábakat nyújthatja Önnek.  A mikrodermabrázió hámosítja a bőrt és eltávolítja a nem kívánt szőrszálakat a lehető legközelebb a szőr gyökeréhez, biztosítva, hogy az eredmény bársonyosan sima legyen. 

A Precious Legs-szel elkerülheti a borotva általi vágásokat és a mechanikus epilátorok fájdalmas tépő hatását. Annyira egyszerű, hogy akár naponta is használhatja a Precious Leg-et. Bőre friss, szőrmentes, sima és gyönyörű lesz.

Tulajdonságai:

- Gyorsan és könnyedén eltávolítja a szőrszálakat.
- Remek előkészület szoláriumozáshoz vagy más szépségápoláshoz.
- Többet nem kell nehezen felvihető testápolókkal, tépő hatással és vágásokkal foglalkoznia.
- Bármilyen hosszúságú szőrszálakon használható.
- Tökéletesen sima bőr.
- Gyors és egyszerű használat.

Használhatom a Rio Precious Legs™ terméket a testem bármely részén?

A Rio Precious Legs™ kimondottan a testen kifejlődő szőr eltávolítására lett tervezve. Az arc szőrzet eltávolítására nem alkalmas. NE használja a terméket az arc és nyak területén.

Először hámlasztó kezelés szükséges?

Nem. A Rio Precious Legs™ hámlasztó és szőrtelenítő készülék is egyben. A mikro-dermabráziós technológia révén a készülék eltávolítja az elhalt bőrsejteket, puhává és selymessé téve bőrét.

Nem túl sok szőrt vesz le a készülék. Miért lehet ez?

- Feltehetően túlzott nyomást alkalmaz. A tárcsákat GYENGÉDEN helyezze bőrére. Az ideális nyomás hatására a motor némileg lassul és enyhén meleg bizsergést érezhet. Ha túlzott nyomást alkalmaz, jelentősen csökken a hámlasztó és szőr eltávolító hatás. A motor túlzott nyomás hatására megáll vagy számottevően lelassul. Több időbe telhet, ha egyszerre nagyobb mennyiségű szőrt távolít el.

- Esetleg a szőr növekedésével azonos irányban használja a készüléket? A leghatásosabb eredményt úgy érheti el, hogy a készüléket a szőr növekedésével SZEMBE haladva használja, az óra járásával ellentétes, körkörös mozdulattal.

Mi a különbség a borotválás és a Rio Precious Legs™ között?

A hagyományos borotvákkal szemben a Rio Precious Legs™ hámlasztja is a bőrt, eltávolítva az elhalt bőrsejteket. Így a mikro-dermabráziós tárcsa a szőrt, egészen a tövéhez közel távolítja el, így gyengül és egyre lassabban nő a szőrzet, tehát bőr még hosszabb ideig marad selymesen sima.

A készülék normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a végfelhasználó részére. A vásárlás dátumát igazolja számlával/blokkal.

Használati útmutató
Vélemények (3)
2016-12-22 15:20:32
Negatívum: nem kaptam meg a terméket
2016-11-13 16:27:45
Negatívum: Nekem nem vált be. A szőrt nem távolította el, sok korongot kellett elhasználni, mire szedett is le a szőrzetből.Ahol meg eltávoította ott a bőrfelületet begyulladt, használa után égő érzést tapasztaltam, pedig nem vagyok érzékeny bőrü és előírás szerint használtam. Eddig epilátort használtam, már több mint 10 éve, a gyengédebb és egyszerüség elve miatt próbáltam meg.
2016-05-12 09:00:13
Pozitívum: Eddigi leggyengédebb szőrtelenítési eljárás. Érzékeny bőrűeknek is ajánlanám.

Negatívum: Kicsi kicsi a csiszoló-felülete, emiatt sűrűn is kell cserélni a korongokat rajta.