AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Mé My Elos Soft 100k tartós szőrtelenítő készülék
Mé My Elos Soft 100k tartós szőrtelenítő készülék
Mé My Elos Soft 100k tartós szőrtelenítő készülék
  • Mé My Elos Soft 100k tartós szőrtelenítő készülék
  • Mé My Elos Soft 100k tartós szőrtelenítő készülék
  • Mé My Elos Soft 100k tartós szőrtelenítő készülék

Mé My Elos Soft 100k tartós szőrtelenítő készülék

Márka: HoMedics
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
4051123001586
Aktuális ár:
124 165 Ft
Egységár:
124 165,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Az egyedülálló elos™ technológiával működő mē a tökéletes szőrtelenítő megoldás - biztonságos, kényelmes és gyors módja a tartósan sima és szép bőr elérésének.
Az IPL (villanófény) és az RF (bi-poláris rádiófrekvencia) technológia kombinációja kíméletesebb kezelést biztosít, ahol az IPL 4 J/cm² energiája összeadódik az RF 5 J/cm² energiájával. Az összesen 9 J/cm² energia hatékonyan távolítja el a szőrszálakat. 

- A mē a kíméletes elos™ technológiának köszönhetően biztonságosan használható az arc szőrtelenítésére is.
- A mē az elos™ technológiának köszönhetően az egyetlen olyan otthoni használatra kifejlesztett szőrtelenítő készülék, amely MINDEN szőrszínre hatékonyan alkalmazható, beleértve a vörös, ősz és szőke szőrszálakat is. 
- A mē az elos™ technológiának köszönhetően az egyetlen olyan otthoni használatra kifejlesztett szőrtelenítő készülék, amely az IPL kisebb energiakibocsájtása révén testkezelésre a Fitzpatrick féle bőrtípus táblázat szerinti ÖSSZES bőrtípusra használható. (Arckezelés esetén az 1-5 bőrtípusokra.)

Az elos™ technológia eddig kizárólag orvosok rendelkezésére állt professzionális orvosi esztétikai készülékekben, azonban a mē szőrtelenítő készülékkel mindenki számára elérhető lett otthoni használatra is. Az elos™ technológia hatékonyabb, biztonságosabb, gyorsabb, és használata kellemesebb, mint a hagyományos lézer vagy IPL kezelések. 
Világszerte több mint 3 millió professzionális elōs™ szőrtelenítő kezelést végeznek évente. Az elōs™ több mint klinikailag tesztelt technológia, az elōs™ orvosilag is bizonyított!

Hogyan működik az elos™ technológia?
Egy elōs™ impulzus két részből tevődik össze: 
•Villanófényből (IPL) és
•Bi-poláris rádiófrekvenciából (RF)

Az Intenzív Pulzáló Fény (IPL) energia hővé alakul át, és szelektíven melegíti a szőrszálat és a szőrtüszőt. Az elektromos áram (RF) tovább melegíti a már előmelegített szőrtüszőt, ezzel tovább roncsolja azt. 
 
Mivel a két energia összeadódik, alacsonyabb fényenergia is elegendő a hatékony kezeléshez, ezért magas hatékonyságú, biztonságos, kényelmes és minden bőrtípusra alkalmazható. Mélyebb behatolást tesz lehetővé, ezzel is növelve a hatékonyságot. Az alacsonyabb energiaszint magasabb impulzusszámot is lehetővé tesz – mivel kevésbé melegszik a kezelőfej -, így csökken a kezelési idő. Az elos™ jelenleg a legfejlettebb orvosi esztétikai technológia a világon. 
 
A mē használata kényelmes és kellemes.
A mē könnyedén, folyamatos mozgással végzi a dolgát, csupán arra kell figyelni, hogy az RF kontaktfejek folyamatosan érintkezzenek a bőrrel.

A mē-nél:
- nincs bélyegző effektus (amikor egy-egy villanás a kezelőfej lenyomásával aktiválódik),
- nincs szükség minden villanás utáni gombnyomásra,
- a mē-hez nincs szükség zselék, kontaktanyagok használatára.

A mē továbbfejlesztett hűtési rendszerének (a fejet működés közben egy beépített ventilátor folyamatosan hűti) és a kezelőfej dupla üvegezésének köszönhetően a kevésbé melegedő kezelőfelület kellemesebb kezelési érzetet biztosít.

A mē - ha használja a kezelőfejre csatlakoztatható kiegészítő (nem tartozék) epiláló vagy borotva fejet - nem igényel külön előkészületet. A kezelendő bőrfelület előkészítése és a szőrtelenítés egy lépésben elvégezhető.
 
A mē gyors:
A kezelőfej folyamatos mozgásának köszönhetően egy teljes láb szőrtelenítése kb. 10 percet, a teljes test szőrtelenítése kb. 30 percet vesz igénybe.
 
A mē gazdaságos:
A mē kezelőfeje: 
- 100.000 impulzust képes leadni,
- normál használat mellett (egy felhasználó esetén) élettartama több, mint 7 év,
- számos más típusú szőrtelenítő készülékkel szemben a mé kezelőfeje cserélhető(!!!)

Garancia: 2 év
Használati utasítás
Vélemények (1)
Összesen 1 értékelés.
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
2015-04-07 21:04:21
Negatívum: nincs magyar útmutató, kezelés hatása 10 nap után sem észlelhető