AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Air Wick Fresh Matic Max Fehér virágok készülék

Márka: Air Wick
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 250 ml
Ezt a terméket legutóbb 13 napja vették meg.
5997321755809
Aktuális ár:
2 182 Ft
Egységár:
8,73 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás

Automata légfrissítő spray, Karcsú design, 3 féle illaterősség, Cserélhető illatok

Termék információk

Pezsdítse fel világát az Air Wick Freshmatic segítségével, mely izgalmas illatkombinációit automatikusan juttatja a levegőbe és ezáltal élettel tölti meg a teret. 3 féle választható illaterősségének köszönhetően pontosan azt az illatintenzitást állíthatja be otthonában, amelyiket szeretné. Formatervezett karcsú megjelenésének köszönhetően bármely helyiség kiváló kiegészítőjeként használhatja.

Doboz tartalma

Készülék, Utántöltő


A készülék elemmel működik. Kizárólag alkáli elemet használjon. Ne használjon egyszerre különböző használt elemet, eltérő márkájú vagy típusú elemeket. Minden esetben győződjön meg róla, hogy az elemeket a megfelelő polaritás szerint helyezi bele a készülékbe. Ne tegye ki az elemeket víznek, tűznek vagy magas hőmérsékletnek. Ne okozzon rövidzárlatot. Amennyiben az elemek szivárgását észleli, azonnal távolítsa el azokat, valamint az elemekből kifolyt tartalmat a készülékből. Amennyiben hosszabb időn keresztül nem használja a légfrissítő készüléket, távolítsa el belőle az elemeket. Az elemek összetétele: 0% Hg / 0% Cd / 0% Pb.

F+ Fokozottan tűzveszélyes.

A készülék Air Wich Freshmatic utántöltővel működik.

Használati útmutató:

Használat előtt figyelmesen olvassa el és őrizze meg a biztonsági utasítást.
1) Nyissa ki a készüléket: nyomja le a készülék hátán található gombot és nyissa le a készülék elejét. Győződjön meg róla, hogy a kezével nem takarja el a készülék elejét.
2) Bizonyosodjon meg róla, hogy a készülék hátulján található kapcsoló kikapcsolt állapotban van. Helyezze a készülékbe a két AA/LR6 elemet a megfelelő polaritás szerint.
3) Mielőtt a Freshmatic utántöltőt behelyezi a készülékbe, ellenőrizze, hogy a belső piros kapcsoló a megfelelő helyzetben van-e. Ha ezt nem találta megfelelőnek, tolja fel a piros kapcsolót. Ezután helyezze be a Freshmatic utántöltőt a készülékbe oly módon, hogy a szórófej kifelé nézzen.
4) Csukja be a készüléket. Ne irányítsa a Freshmatic készüléket az arca felé. Állítsa be a készülék hátulján található illatintenzitás szabályozót igény szerint alacsony, közepes, vagy magas illatintenzitás szintre. Aktiválást követően a készülék 15 másodperc múlva automatikusan permetez egyet. Amennyiben nem permetez, kapcsolja ki a készüléket és ellenőrizze le, hogy a 2. és 3. lépéseket helyesen végezte el, mielőtt megismétli a 4. lépést. Szükség esetén lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.
5) Helyezze a készüléket a választott helyre; győződjön meg róla, hogy minimum 2 méteres magasságban van. Ne irányítsa az arca felé.
6) Amennyiben az utántöltő kifogyott, a készülék működése leáll. A készüléket arcával ellentétes irányban tartva állítsa az oldalán található kapcsolót kikapcsolt állapotba. Cserélje ki az Air Wick Freshmatic utántöltőt a fentiekben ismertetett módon.

Összetevők

Hajtógáz: szénhidrogén keverék 30-60%, etanol 30-60%, Illatanyag <5%

Figyelmeztetés


Figyelem!

Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és a figyelmeztetéseket. Bizonyosodjon meg róla, hogy a kapcsoló kikapcsolt pozícióban van, mielőtt behelyezi az aeroszol utántöltőt. Minden esetben tartsa a szórófejet az arcától ellentétes irányban. Bekapcsoláskor a készülék 15 másodperc után automatikusan permetez egyet. Helyezze a készüléket min. 2 méteres magasságba. Működés közben semmilyen tárgyat ne helyezzen a készülék mechanikájába. A készülékben túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni, vagy tűzbe dobni még üres állapotban is tilos. Tilos nyílt lángra vagy izzó anyagra permetezni. A készülék utántöltése tilos. Amennyiben legalább 1 hétre elutazik, kapcsolja ki a készüléket.

Gyermekek kezébe nem kerülhet. Gyújtóforrástól távol tartandó - Tilos a dohányzás. A keletkező permetet nem szabad belélegezni. Kerülni kell a szembejutást. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Csak jól szellőztetett helyen használható. Illatanyag érzékenyek elővigyázatosan használják a terméket! Légfrissítők nem helyettesítik a jó higiéniai gyakorlatot.

Vélemények (1)
Összesen 1 értékelés.
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Pozitívum: Praktikus

2015-11-12 09:09:38
Pozitívum: Praktikus