AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
DEESS IPL 75 tartós szőrtelenítő + AJÁNDÉKOK!
DEESS IPL 75 tartós szőrtelenítő + AJÁNDÉKOK!
DEESS IPL 75 tartós szőrtelenítő + AJÁNDÉKOK!
DEESS IPL 75 tartós szőrtelenítő + AJÁNDÉKOK!
DEESS IPL 75 tartós szőrtelenítő + AJÁNDÉKOK!
DEESS IPL 75 tartós szőrtelenítő + AJÁNDÉKOK!
  • DEESS IPL 75 tartós szőrtelenítő + AJÁNDÉKOK!
  • DEESS IPL 75 tartós szőrtelenítő + AJÁNDÉKOK!
  • DEESS IPL 75 tartós szőrtelenítő + AJÁNDÉKOK!
  • DEESS IPL 75 tartós szőrtelenítő + AJÁNDÉKOK!
  • DEESS IPL 75 tartós szőrtelenítő + AJÁNDÉKOK!
  • DEESS IPL 75 tartós szőrtelenítő + AJÁNDÉKOK!

Akciós! DEESS IPL 75 tartós szőrtelenítő + AJÁNDÉKOK!

Márka: DEESS
  • folyamatos készletfeltöltés
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
LOG-102EB2-01
Aktuális ár:
174 875 Ft
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
​DEESS IPL 75 otthoni tartós szőrtelenítő készülék
+ AJÁNDÉK:
- Cafissimo COMPACT Fekete kávékapszulás kávéfőző gép
- 4x10 db kávékapszula,
- kávékapszula tartó állvány.DEESS IPL 75 - A női álmok valóra váltója!

Mi az a DEESS IPL szőrtelenítő készülék?
Egy otthoni használatra kifejlesztett, IPL-es (villanófénnyel működő) szőrtelenítő gép! Segítségével a kezelt területek ÉVEKIG szőrtelenek és bársonyosan simák maradnak. Óriási előnye, hogy fájdalommentesen és gyorsan érhető el vele TARTÓS eredmény, szemben a borotva, gyanta, epilátor és szőrtelenítő krém IDEIGLENES megoldásaival.

- Minden nap élvezheti a sima és szőrtelen bőr élményét,
- elfelejtheti a szőrbenövéseket és fájdalmakat,
- bármikor felvehet ujjatlan felsőt, töprengés nélkül mehet fürdőbe, uszodába.
Hogyan működik az IPL villanófényes szőrtelenítő technológia?
IPL kezelésnél a bőrre kibocsátott villanófény a szőrszálak festékanyagában nyelődik el, és ott hővé alakul át. Éppen ezért az IPL szőrtelenítő technológia akkor működik a legjobban, ha a szőr minél sötétebb és a bőr minél világosabb, ez a fekete és barna szőrűeknek örömhír. :) A villanófény roncsolja a szőrtüszőt, ezért a szőrszál visszanövése gátolt lesz. A kezelést többször szükséges ismételni, mert a villanófény csak a növekvő fázisban lévő szőrszálakat tudja elpusztítani, és a szőrszálaknak csupán 20-30%-a van ebben az aktív fázisban. Persze a többszöri kezelés a DEESS IPL készülékkel nem probléma, hiszen 75.000 garantált villanással rendelkezik, így 6 személy részére is évekig tartó eredményt tud biztosítani.
Hogyan válasszak az otthoni IPL szőrtelenítő készülékek közül?
Napjainkban az otthoni tartós villanófényes (IPL) szőrtelenítés igen nagy népszerűségnek örvend, éppen ezért rengeteg készülék van jelen a magyar piacon. A kínálat nagy, a döntés pedig nem könnyű. Hogy a választást megkönnyítsük, összegyűjtöttük a 3 legfontosabb vásárlási szempontot!
Jobb a magasabb villanásszám!
IPL készülékeknél a garantált villanásszám a legfontosabb adat. Ez mutatja meg, hogy nagyjából mennyi szőr eltávolítására alkalmas az adott gép. Egy átlagos nő teljes testének (hónalj, lábak, intim területek) tartós szőrtelenítéséhez kb. 12.000-13.000 villanás szükséges. Ennél alacsonyabb villanásszámú gépet tehát nem érdemes vásárolni. A magasabb villanásszám mellett szól, hogy egyrészt költséghatékony, másrészt családtagjaink is használhatják a készüléket, anélkül, hogy állandóan a „kifogyása” miatt aggódnánk. Tehát úgy járunk a legjobban, ha minél olcsóbban vásárolunk meg egy olyan készüléket, ami a lehető legnagyobb villanásszámmal rendelkezik, mert akkor további extra kiadások nélkül (drága pótizzók) érhetjük el a kívánt eredményt.
Kezelések gyakorisága?
Vásárlás előtt mindenképpen érdemes megvizsgálni, hogy a gyártó cég folyamatos vagy kúraszerű használatot ajánl-e. Nem mindegy, hogy a szőrtelenséghez pár hetente elő kell venni a készüléket, vagy egy kezeléssorozat után azt mondhatjuk, hogy kipipáltuk a szőrtelenítési projektet. Sajnos vannak olyan készülékek, melyek 2-6 hetente végzett FOLYAMATOS használatot írnak elő, holott ebben az esetben nem nyertünk többet, mint a gyanta/epilátor esetében, max. annyit, hogy ez a módszer fájdalommentes. Ezeknél a típusoknál előnyösebbek az olyan készülékek, melyekkel egy kezeléssorozat után csupán az évi pár fenntartó kezelésre kell összpontosítani – hiszen legtöbbünk pont azért kacérkodik a tartós szőrtelenítés gondolatával, hogy ne csak hetekre szabaduljunk meg a szőröktől. Nem mindegy, hogy tartós vagy átmeneti eredményt kapunk a pénzünkért!
Hol és ki használhatja?
Nincs annál bosszantóbb, mint amikor valamit megvásárolunk, mégsem tudjuk komfortosan és hatékonyan használni! Jó tudni, hogy néhány otthoni IPL gép nem használható egyes testrészeken (pl. arcon, intim zónában), illetve vannak olyanok, melyeket férfiaknak nem ajánlanak. Ha minden igényünket szeretnénk kielégíteni, és nem szeretnénk kellemetlen meglepetéseket, akkor csak olyan gépbe invesztáljunk, ami mindkét nem számára ajánlott és biztonságosan, könnyedén alkalmazható intim területen is.

Miért érdemes a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő készüléket választani?
- Költséghatékony: 75.000 garantált villanással rendelkezik, így 6 fő részére is évekig tartó eredményt tud biztosítani (1 személynek általában 12.000-13.000 villanás szükséges), tehát hihetetlenül gazdaságos. A fenntartásához nem kell további extra költséggel számolnunk: nem kell egyfolytában drága csereizzót vásárolni hozzá, mint sok más otthoni készülékhez.
- Legjobb ár-érték arány: a DEESS esetében az 1 szőrtelenítési kúra és a fenntartó kezelések is csak 12.000-13.000 villanást fogyasztanak el. A kezeléssorozat általában 7-13 db 2-3 hetente végzett kezelést jelent. A kezeléssorozat alatt általában kb. 8.000 villanás fogy el, majd a későbbiekben a fenntartó kezelések többnyire kb. 4.000 villanást igényelnek, így jön ki, hogy 1 átlagos nő teljes testes (hónalj + intim terület + lábak + karok) tartós szőrtelenítéséhez összesen kb. 12.000-13.000 villanás szükséges. A DEESS IPL készülékben lévő 75.000 garantált villanás 6 fő teljes tartós szőrtelenségét képes biztosítani, vagy egy embernek évtizedekre megoldja szőrtelenítés problémáját! Ez rendkívül praktikus, főleg ahhoz képest, hogy vannak olyan IPL készülékek, melyeknél 6 hetente kell végezni a kezeléseket, így hiába rendelkeznek 60.000-100.000 villanással, az csupán egy embernek lesz elegendő, hiszen a folyamatos használat miatt rohamtempóban fogy ki belőle a villanás.
- Gyors és eredményes: klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy akár 80%-os szőrzetcsökkenés elérhető vele 3-5 kezelés után. 1 kezelés pedig szerencsére csak 2-30 percet vesz igénybe.
- Sokoldalú: a kisméretű, könnyű készülék az intim területek és az arc szőrtelenítésére is alkalmas, valamint nők és férfiak számára is hatékony kezelést nyújt.
- Fájdalommentes és diszkrét: saját időbeosztásunknak megfelelően kezelhetjük magunkat a 4 fal között – a diszkréció pedig, mint tudjuk, mindkét nem számára fontos! Arról nem beszélve, hogy búcsút inthetünk a fájdalomnak és a napi/heti idegőrlő procedúráknak.
Szőrmentesség és simaság az év 365 napján!

Miért éri meg a DEESS IPL otthoni tartós szőrtelenítő készülék?

Gazdaságos:
- 75.000 garantált villanással rendelkezik, ami pótizzók nélkül is akár 6 személy teljes, tartós szőrtelenítésére elegendő

Gyors, egyszerű kezelés:
- kisméretű, könnyű, hordozható
- 3 cm2-es villanóablak (2-30 perc közötti kezelési idő)

Biztonságos:
- minősítések: CE, ISO Medical minősítés 14485:2003,  
- biztonsági érzékelő: csak akkor lehet villantani, ha a villanóablak 100%-osan illeszkedni a bőrfelülethez
- 5 fokozatos fényerősség állítás: kiválaszthatja a bőr- és szőrszínének megfelelő fokozatot, így nincs meg annak a kockázata, hogy túl magas fényerősséggel villant.
- túlmelegedés érzékelő: automatikusan lekapcsol
- intenzitás-memória: a kezelést azon az intenzitási szinten lehet elkezdeni, amelyiken előzőleg befejezték.
- szemüveg: az arc kezeléséhez
- 2 év garancia + orvosi szaktanácsadás
Szőrtelen és selymes bőr,  nap, mint nap a DEESS IPL-lel!

Vásárlói tapasztalatok - elégedett mosoly a garancia
• Eddig 6-szor kezeltem a lábszáraimat. 2-3 hetente nő csak vissza újra kezelhető mennyiségű gyenge szőrszál, amikkel fél óra alatt megvagyok, míg nézem a kedvenc sorozatomat. A két naponta borotválkozáshoz viszonyítva, úgy gondolom, abszolút megérte a beruházás." T. Borbála (Szeged)
• 1 hónapja vásároltam a DEESS-t és 3 használat után látványos változást értem el.” Cs. Márta (Budapest)

GYIK
1. Hány kezelésre van szükség és milyen sűrűn?
Az első 3-5 kezelést 2 hetente kell végezni. Így megakadályozható, hogy a szőrtüsző aktív állapotba kerüljön, és megelőzhető a szőr újranövekedése. A hatás erősítése érdekében ajánlott további 4-8 kezelést végezni 3-4 hetente. Ezután már csak a szőrök újbóli megjelenésekor lesz szükség fenntartó kezelésre, átlagosan 3-6 havonta.
2. Mely területeket lehet kezelni? Kezelhető területek: arc ( = felső ajak, pajesz, áll), comb, lábszár, lábfej, hónalj, kar, mellkas, has, hát, bikinivonal, váll, kézfej.
3. Mennyi ideig tart egy kezelés? Többnyire 2-30 perc (függ a bőrfelület nagyságától, a szőr sűrűségétől és erősségétől), pl. egy lábszár+comb kezelési ideje kb. félóra. A kezeléssorozat előrehaladtával a kezelési idő folyamatosan csökken majd, hiszen a szőrzet egyre ritkul.
A DEESS IPL tartós szőrtelenítő készülék belépő egy gondtalan világba, hiszen segítségével…
- elfelejthetjük a macerás, időrabló és idegesítő szőrtelenítési procedúrákat,
- búcsút inthetünk a fájdalomnak, a szőrbenövéseknek és a kipattogzódásnak,
- bármikor felvehetünk bármilyen ruhadarabot és az összes hirtelen jött programlehetőségre – legyen az strand, uszoda vagy randi – nyugodtan igent mondhatunk, hiszen nem kell aggódnunk, szégyenkeznünk a kinézetünk miatt,
- mindig ápoltak és magabiztosak leszünk.

AJÁNDÉK!
Cafissimo COMPACT Kávékapszulás Kávéfőző gép


- Három kávéfajta készíthető egy készülékkel: eszpresszó, caffé crema és filterkávé.
- Kapszulagyűjtő tartály a kapszula eltávolításához.

A Cafissimo COMPACT a tökéletesen elkészített kávék páratlan ízét egyesíti a kapszulagyűjtő tartály praktikus tulajdonságaival. 
Így Ön bármikor és bármelyik kávéfajtát választhatja: tökéletes eszpresszót, caffé crema-t és filterkávét – mindezt csupán egyetlen gombnyomásra. 

használt kapszulák tárolására szolgáló beépített kapszulagyűjtő tartálynak köszönhetően pedig több csésze kávét is főzhet egymásután és tisztán. Így válik a modern vonalvezetésű Cafissimo COMPACT konyhája vagy irodája praktikus és tetszetős tartozékává.

Egyszerűen meggyőző!

Egy olyan rendszer kávékedvelők számára, akik íz, minőség és kezelhetőség dolgában nem ismernek kompromisszumokat:
- Kávékészítés gombnyomásra – egy-egy gomb szolgál a tökéletes eszpresszó, caffé crema és filterkávé készítésére
- 3 különféle gőznyomásfokozat választható az adott kávéfajta optimális elkészítéséhez
- Beprogramozható italmennyiség ízlés szerint
- Integrált vízkőmentesítés-kijelző, valamint ajándék durgol® vízkőmentesítő
- Egyszerű használat
- Szakértők által válogatott kávék a friss aromát megőrző kapszulákban a tökéletes ízű kávéért
- A szokásosnál jóval hosszabb, 40 hónapos termékgarancia

Készülékfunkciók:
- Beépített kapszulagyűjtő tartály legfeljebb 8 kapszula cseppmentes, gyors és tiszta eltávolításához
- 3 gőznyomásfokozat max. 15 bar nyomásig az adott kávéspecialitás optimális elkészítéséhez
- Levehető, 1,2 literes víztartály max. 8 csésze caffé cremahoz vagy filterkávéhoz
- Több csésze kávé egyszerű elkészítése egymásután
- 15 perc elteltével automatikusan kikapcsol

Méret:
(szé x ma x mé): kb. 17,5 x 26,5 x 37 cm

AJÁNDÉK!
Kávékapszulák:


Caffé Crema Colombia Andino kávékapszulák:

A Colombia Andino telt ízű caffé crema friss karakterrel. 
Az egyenletes trópusi éghajlatnak köszönhetően a kávécseresznyék egyedülállóan kíméletes érési folyamaton mennek keresztül, mely finoman fűszeres, leheletnyi citrusos aromát kölcsönöz a kávénak. A Tchibo által alkalmazott egyedi pörkölés, kifejező ízének tökéletes kibontakozását teszi lehetővé.
Tökéletes gőznyomás a Colombia Andino kapszulához (közepes nyomás = sárga kávékapszula = sárga színnel jelölt gomb).

Minőség & felelősség:
100% Tchibo Arabica:
A Colombia Andino -hoz a Tchibo kizárólag a magaslatokon 

fekvő, legkiválóbb termőterületekről származó arabica kávéfajtákat válogatjuk össze, melyek a kiválasztott földrajzi helyen lassabban érnek, ezáltal pedig több idő jut az egyedülállóan sokféle, több mint 800 aroma kifejlődésére. Ezek közül a magaslatokon termő arabica kávébabok közül csak a legtökéletesebbeket használjuk fel: az érett, nagy és kifogástalan kávészemeket.

Tartalom: 
10 db kávékapszula, 
Ízintenzitás: 4,
8 g/kapszula.


Caffé Crema India Sirisha kávékapszulák:

Karakteresen testes, harmonikusan kiegyensúlyozott caffé crema.
India kontinentális éghajlata mézre és malátára emlékeztető, lágy aromát kölcsönöz ennek a caffé cremának. A Tchibo egyedi pörkölése révén a kávé fűszeres árnyalata tökéletesen érvényesül.
Tökéletes gőznyomás az India Sirisha kapszulához (közepes nyomás = sárga kávékapszula = sárga színnel jelölt gomb).

Minőség & felelősség:
100% Tchibo Arabica:
Az India Sirisha -hoz a Tchibo kizárólag a magaslatokon fekvő, legkiválóbb termőterületekről származó arabica kávéfajtákat válogatjuk össze, melyek a kiválasztott földrajzi helyen lassabban érnek, ezáltal pedig több idő jut az egyedülállóan sokféle, több mint 800 aroma kifejlődésére. Ezek közül a magaslatokon termő arabica kávébabok közül csak a legtökéletesebbeket használjuk fel: az érett, nagy és kifogástalan kávészemeket.

Tartalom: 
80 db kávékapszula,
Ízintenzitás:3,
7,5 g/kapszula.


Espresso Ethiopia Abaya kávékapszulák

Az Ethiopia Abaya egy élettel teli, aromás eszpresszó. Az Etióp-fennsík termékeny talaja jázminra emlékeztető, virágillatú aromát kölcsönöz ennek az eszpresszónak. A tradicionális olasz pörkölés lehetővé teszi, hogy intenzív íze tökéletesen kibontakozhasson. A Tchibo egyedi pörkölése révén finomított, 100% Tchibo Arabica kávébabból készült prémium eszpresszó.
Tökéletes gőznyomás a Ethiopia Abaya (alacsony nyomás =kék kávékapszula = kék színnel jelölt gomb).

Minőség & felelősség:
100 % Tchibo Arabica:
Az Ethiopia Abaya-hoz a Tchibo kizárólag a magaslatokon fekvő, legkiválóbb termőterületekről származó arabica kávéfajtákat válogatjuk össze, melyek a kiválasztott földrajzi helyen lassabban érnek, ezáltal pedig több idő jut az egyedülállóan sokféle, több mint 800 aroma kifejlődésére. Ezek közül a magaslatokon termő arabica kávébabok közül csak a legtökéletesebbeket használjuk fel: az érett, nagy és kifogástalan kávészemeket.
 
Tartalom: 
80 db kávékapszula, 
Ízintenzitás: 4, 
8,0g/kapszula.


Espresso Brasil Beleza kávékapszulák:

A Brasil Beleza erőteljes ízvilágú eszpresszó tele harmóniával. Az ehhez az eszpresszóhoz felhasznált kávébabok Brazília szelíd lankáin lassú érési folyamaton mennek át, ennek köszönheti kissé kesernyés, diós ízjegyekkel rendelkező aromáját. A tradicionális olasz pörkölés lehetővé teszi, hogy intenzív íze tökéletesen kibontakozhasson. A Tchibo egyedi pörkölése révén finomított, 100% Tchibo Arabica kávébabból készült prémium eszpresszó.
Tökéletes gőznyomás a Brasil Beleza (alacsony nyomás = kék kávékapszula = kék színnel jelölt gomb).

Minőség & felelősség:
100 % Tchibo Arabica:
A Brasil Beleza-hoz a Tchibo kizárólag a magaslatokon fekvő, legkiválóbb termőterületekről származó arabica kávéfajtákat válogatjuk össze, melyek a kiválasztott földrajzi helyen lassabban érnek, ezáltal pedig több idő jut az egyedülállóan sokféle, több mint 800 aroma kifejlődésére. Ezek közül a magaslatokon termő arabica kávébabok közül csak a legtökéletesebbeket használjuk fel: az érett, nagy és kifogástalan kávészemeket.
 
Tartalom: 
80 db kávékapszula, 
Ízintenzitás: 6, 
8,5g/kapszula.


A kávé ellkészítése:
Minden egyes kapszula pontosan kimért, finomra őrölt, egy csésze ízletes kávéhoz való mennyiséget tartalmaz. Egyszerűen csak a Tchibo Cafissimo készülékbe kell helyezni – egy gombnyomás és máris kész a kávé.

Légmentesen zárt kapszulák:
Az aromazárt kapszuláknak köszönhetően minden egyes csésze kiváló minőségű kávét garantál fogyasztójának. Míg más rendszerek esetén a frissen őrölt kávé mintegy 1.000 aroma-összetevője gyorsan elillan, a Tchibo Cafissimo légmentesen zárt kapszulái megőrzik a kávé csodálatos aromáját, mely így kizárólag a főzési folyamat során bontakozhat ki.

A kapszulák előnyös tulajdonságainak rövid áttekintése:
Gyors és tiszta elkészítés
Tökéletesen szabályozott kávémennyiség
Friss aroma a légmentesen zárt kapszuláknak köszönhetően
Felhasználásra kész kiszerelés