AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
VAX Power 7 Pet porszívó
VAX Power 7 Pet porszívó
VAX Power 7 Pet porszívó
  • VAX Power 7 Pet porszívó
  • VAX Power 7 Pet porszívó
  • VAX Power 7 Pet porszívó

VAX Power 7 Pet porszívó

Márka: VAX
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
  • súly: 5.85
  • méret: 34x30x46
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5012512133720
Aktuális ár:
65 990 Ft
Egységár:
65 990,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A VAX a Royal Csoport tagja, 40 éve gyárt professzionális ipari és háztartási célú porszívó és takarító készülékeket. Az Egyesült Királyság meghatározó padlóápolási készülék gyártója és forgalmazója. A VAX mindig élen járt az innovációk kifejlesztésében és tömegszerű alkalmazásában, hogy fogyasztóit a legkorszerűbb, legbiztonságosabb és legkényelmesebb készülékekkel tudja kiszolgálni.  A fenntartható fejlődés elkötelezett támogatójaként nagy hangsúlyt fektet a termékek környezetbarát gyártására és üzemeltetésére.

Fejlesztéseinek középpontjában a készülékek zajkibocsátásának csökkentése, illetve az energia-hatékony   működés állnak.   Független   laboratóriumi  tesztsorozatok igazolják, hogy ma a VAX gyártja a VILÁG LEGCSENDESEBB PORSZÍVÓIT.  A felvett elektromos teljesítmény és a szívóerő hányados mutatójában is a legjobbak közé tartozik.
Legyen szó porzsákos vagy portartályos készülékről, egycsatornás, vagy multiciklon-technológiáról,  parketta  vagy kőburkolatról, netán szőnyegpadlóról, a VAX mindig a legjobb minőséget és a vevő igényeinek leginkább megfelelő  készülékeket kínálja.

A VAX MINDEN TÍPUSÁBAN HEPA SZŰRŐ VAN, így otthonának LEVEGŐJE  a VAX porszívók és takarítógépek használatával GARANTÁLTAN TISZTA lesz.
A VAX gondol azokra is akik otthonukat házi kedvencükkel osztják meg. PET kivitelű porszívóik különleges TURBO fejjel és nagyteljesítményű TURBO kefével vannak felszerelve amelyek a kárpitszálak mélyéről, a bútorokról vagy a padlóról is könnyedén összeszedik az állatszőröket.

POWER 7  PET készülék jellemzők:   

- Ergonomikus, high-tech formaterv,
- Könnyű súly, mindössze 5,8 kg,  
- HEPA  E12 motor előszűrő,
- 2400 W felvett elektromos teljesítmény – 400 AW szívóerő

A ciklon technológia segítségével a készülék könnyedén szétválasztja a port és a levegőt.
A portartályt egyszerűen egy  gombnyomással ki lehet üríteni. 
A portartály űrmérete: 4 liter.

Kábelfelcsévélés, teleszkópos fém szívócső, parkettafej, kombinált padlófej, résszívó, porolófej, bútorkefe, TURBO kefe és TURBO FEJ kisállatszőrökhöz
Kábelhossz: 8 méter

Garancia: 5 év.