AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
VAX Air Mini Pet Multiciklon porszívó
VAX Air Mini Pet Multiciklon porszívó
VAX Air Mini Pet Multiciklon porszívó
  • VAX Air Mini Pet Multiciklon porszívó
  • VAX Air Mini Pet Multiciklon porszívó
  • VAX Air Mini Pet Multiciklon porszívó

VAX Air Mini Pet Multiciklon porszívó

Márka: VAX
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
  • méret: 32x41x27
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5012512137667
Aktuális ár:
74 790 Ft
Egységár:
74 790,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A VAX  a Royal Csoport tagja, 40 éve gyárt professzionális ipari és háztartási célú porszívó és takarító készülékeket. Az Egyesült Királyság meghatározó padlóápolási készülék gyártója és forgalmazója. A VAX mindig élen járt az innovációk kifejlesztésében és tömegszerű alkalmazásában, hogy fogyasztóit a legkorszerűbb, legbiztonságosabb és legkényelmesebb készülékekkel tudja kiszolgálni.  A fenntartható fejlődés elkötelezett támogatójaként nagy hangsúlyt fektet a termékek környezetbarát gyártására és üzemeltetésére.

Fejlesztéseinek középpontjában a készülékek zajkibocsátásának csökkentése, illetve az energia-hatékony   működés állnak.   Független   laboratóriumi  tesztsorozatok igazolják, hogy ma a VAX gyártja a VILÁG LEGCSENDESEBB PORSZÍVÓIT.  A felvett elektromos teljesítmény és a szívóerő hányados mutatójában is a legjobbak közé tartozik.
Legyen szó porzsákos vagy portartályos készülékről, egycsatornás, vagy multiciklon-technológiáról,  parketta  vagy kőburkolatról, netán szőnyegpadlóról, a VAX mindig a legjobb minőséget és a vevő igényeinek leginkább megfelelő  készülékeket kínálja.

A VAX MINDEN TÍPUSÁBAN HEPA SZŰRŐ VAN, így otthonának LEVEGŐJE  a VAX porszívók és takarítógépek használatával GARANTÁLTAN TISZTA lesz.
A VAX gondol azokra is akik otthonukat házi kedvencükkel osztják meg. PET kivitelű porszívóik különleges TURBO fejjel és nagyteljesítményű TURBO kefével vannak felszerelve amelyek a kárpitszálak mélyéről, a bútorokról vagy a padlóról is könnyedén összeszedik az állatszőröket.

AIR  MINI PET készülék jellemzők:  
- Ergonomikus, high-tech formaterv,
- Könnyű súly, mindössze 5,0 kg, 
- HEPA  E12 motor előszűrő,
- 1400 W felvett elektromos teljesítmény – 280 AW szívóerő.

A  MULTICIKLON technológia segítségével a készülék könnyedén szétválasztja a port és a levegőt, a tartály teljes telítettségéig azonos szívóerővel takarít. A portartályt egyszerűen egy  gombnyomással ki lehet üríteni.
A portartály űrmérete: 1,7 liter.
Kábelfelcsévélés, teleszkópos fém szívócső, parkettafej, kombinált padlófej, résszívó, porolófej, bútorkefe, TURBO kefe és TURBO FEJ kisállat szőrökhöz
Kábelhossz: 6 méter.

Garancia: 5 év  (2év alap + 3 év kiterjesztett (megvásárolható) garancia).