AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Akciós! Rio CNHR2 Elektrolízises szőrtelenítő

Márka: Rio
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
  • Származási ország: Egyesült Királyság
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
5019487083692
Aktuális ár:
21 990 Ft
Egységár:
21 990,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás

Sokan ismerjük azt az érzést, amikor a tükörbe pillantva lehetetlen helyeken fedezünk fel olykor apró, néha pedig egészen merész szőrszálakat.
Hiába tépkedjük szemöldökcsipesszel, vagy távolítjuk el gyantával, újra és újra visszaköszön.
Ha Ön is unja a harcot a makacs szőrszálakkal az állán, ajkain, szemöldök vonalon, hónaljban, a pajeszán vagy bármely más kritikus területen, akkor a Rio Elektrolízises szőrtelenítő gépe lehet a használható hatékony megoldás.

Már az első használat után véglegesen megszabadulhat a szőrszálaktól. A Rio Elektrolízises szőrtelenítő gépével egyszerre egy szőrszálat kezelhetünk, melynek gyökerét a gép teljesen megsemmisíti.
A Rio Elektrolízises szőrtelenítő gép mikroáram elektrolízis technológiát használ a szőrszál gyökérnél történő eltávolításához tartós vagy végleges szőrtelenítést eredményezve.
 
Hogyan működik a Rio Elektrolízises szőrtelenítő gép?

A mikroáram technológiáját hasznosító Rio® Evolution megsemmisíti a szőrtüszőt és a szőr gyökerét, ezzel megakadályozva az újranövekedést. A mikroáram lúgosra változtatja a szőrtüsző PH értékét, ami megtámadja a szőr gyökerét és a tüszősejteket, melyek a szőr növekedéséért felelősek. Ez a folyamat a kezelés után is lassan tovább folytatódik egy ideig.

Nem mindig lehetséges egy kezeléssel megölni az összes kezelt szőrtüszőt, így egy részük visszanőhet és utókezelés válhat szükségessé a végleges szőrtelenítéshez. Amennyiben azonban visszanő egy szőrszál, világosabb és vékonyabb lesz, mint korábban.

A rendszeres kezelések eredményeképpen a kezelt szőrtüszők elhalnak, és a tartós vagy végleges szőrtelenítési eredmények kárpótolnak a fáradozásokért. A kezelések mellett a szőrnövekedés teljes megszűnéséig a szokásos szőrtelenítési módszerünket használhatjuk.
 

Hogyan használjuk a Rio elektrolízises szőrtelenítő gépet?

A kezelés megkezdése előtt figyelmesen olvassa el a Használati Utasítást. Távolítson el minden smink vagy krém-maradékot bőréről és tisztítsa meg a kezelendő felületet szappannal és vízzel.

Kapcsolja be az egységet és állítsa be az időzítőt a szőr típusának megfelelően (5 és 30 másodperc között), majd tegyen egy kis mennyiségű vezető gélt a szőrszálakra. A csipesszel finoman fogja meg a szőrszálat ott, ahol találkozik a bőrrel, ekkor a kezelési ciklus automatikusan újraindul.
 
Amikor a kezelési ciklus befejeződött, az egység csipog és zöld fény jelzi, hogy készen van. Most már eltávolíthatja szőrszálat oly módon, hogy a csipesz gombjára nagyobb nyomást gyakorolva kihúzza a szőrszálat a szőrtüszőből.

A szőr gyökerének elpusztítása a kezelés után is folytatódni fog egy ideig. Az eredményeken nem változtat, hogy a szőrt azonnal távolítja el, vagy későbbre hagyja. Ha egy szőrszál különösen makacs, több vagy hosszabb kezelések válhatnak szükségessé. Mint minden szőrtelenítés után, itt is ajánlott, hogy a kezelt felületet hideg vízzel lemossa és egy enyhe, steril krémmel bekenje.
 
Gyors és egyszerű szálankénti szőreltávolítás
•Alkalmas arcszőrzet kezelésére
•Megfelelő bármilyen szőrtípusra
•Végleges szőrtelenítés otthon

A doboz tartalma:
 
1 db Rio Elektrolízises szőrtelenítő gép
1 db Vezető gél 85 ml
1 db 9v PP3 alkáli elem
 
Adapter külön rendelhető a készülékhez, nem tartozék!
 
Garancia: 2 év teljeskörű cseregarancia!  Az igazoló blokk számla bemutatása setén érvényes!
 
Használati utasítás

Vélemények (9)
2017-11-30 09:33:49
Pozitívum: Megfelelően gyengíti és eltávolítja a szőrt.

Negatívum: Időigényes.
2017-03-29 09:49:33
Negatívum: Sajnos én nem tudtam használni, lehet, hogy ügyetlen voltam, de egyszerűen nem működött, pedig mindent megtettem a sikerért.
2017-03-10 11:34:33
Pozitívum: Kezdeti tapasztalataim alapján valóban gyengíti a szőrnövekedést. Többszöri kezelésre valóban tartós eredményt ad.

Negatívum: Sok időt igényel a használata.
2017-02-01 23:33:48
Pozitívum: Miután jártasságra tettem szert a készülék használatában, könnyűvé vált a kezelése. Bízom abban, hogy a készülék jó hatást fog kifejteni. Az eddigi tapasztalataim pozitívak. Örülök, hogy élhettem ezzel a vásárlási lehetőséggel. Másoknak is bátran ajánlom ezt a terméket.

2017-01-17 14:19:51
Negatívum: Nehezen kezelhető. Durva a csipesz.
2016-12-17 18:18:18
Pozitívum: Egyszerü a hssznàlata. Tényleg nem nő ki újra, vagy ha ki is nő, vékonyabb, aztán el is tűnik mégegy kezeléssel.

2016-11-26 21:16:47
Pozitívum: Azt csinálja, amit kell. Megszabadít a szőrtől. :)

2016-11-23 07:11:11
Pozitívum: Valóban szőrtelenít, tehát vagy ki sem nő, vagy pedig vékonyabb a szőr.Még kevés ideje használom, hogy mennyi ideig hat, csak később derül ki.

Negatívum: Időigényes, az elem gyorsan kimerül.
2016-06-06 22:24:08
Pozitívum: Működési elve jó.

Negatívum: Vastag a csipesz, rövid szálakat nem lehet kiszedni, csúszik a vezetőgéltől, sokáig kell tartani egy szálon, lassú.