AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Rio Q-WAX Gyors gyantázó szett
Rio Q-WAX Gyors gyantázó szett
  • Rio Q-WAX Gyors gyantázó szett
  • Rio Q-WAX Gyors gyantázó szett

Rio Q-WAX Gyors gyantázó szett

Márka: Rio
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
  • súly: 1.05
  • méret: 17*12*7
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
5019487084699
Aktuális ár:
16 244 Ft
Egységár:
16 244,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A Rio forradalmian új gyantázó készüléke többek között lerövidíti a gyantázási időt a gyanta felmelegedési idejének drasztikus csökkentésével (kevesebb mint 5 perc), ezt követően pedig a készülék a gyantát a szükséges hőmérsékleten tartja. Ideális, akik a gyantázásban bíznak, szeretik a szalon fazonokat és minőséget!

A készletben gyors melegítő, spatula és 5 db kemény gyantapatron tartozék, amivel még a legérzékenyebb területen is elvégezhető a gyantázás.
 
Mi is az a kemény gyanta?


A kemény gyanta a hagyományos lágy gyanta alternatívája, mely ideális az érzékeny területeken történő használatra. A kemény gyanta csak a szőrszálakra tapad a bőrre nem, így az erősebb szőrszálak is könnyen eltávolíthatók. A kemény gyanta spatula segítségével vihető fel a bőrfelületre a gyanta kihűlése és megkeményedése alatt a szőrszálak beletapadnak. A lehűlt, rugalmas gyantacsíkot kézzel, egy gyors mozdulattal, száliránnyal szemben lerántjuk. A kemény gyanta egyik fő előnye, hogy képes eltávolítani a rövid, erős szőrszálakat is. Ezért különösen alkalmas a bikini vonal és a hónalj kezelésére is.
 
                                                          
A kezelendő területnek, tisztának, száraznak smink és zsírmentesnek kell lennie (pl. hidratáló, testápoló krém). Javasoljuk, hogy a kezelés előtt a területet tisztítsa és szárítsa meg, ami eltávolítja a test természetes zsiradékait és elősegíti a gyanta tapadását a szőrszálakhoz. A tapasztalatok alapján 1 gyantapatron, a két hónalj kezelésére elegendő.
Az első használat alkalmával a gyantapatron kicsit több, mint 5 perc alatt melegszik fel. Ha a készülék kikapcsolása előtt, egy új patront helyez be és hagyja felolvadni és csak ezután kapcsolja ki a készüléket, akkor az újbóli bekapcsolás alkalmával a felmelegedési idő, jelentősen lecsökken. 

Részletes leírás és használati útmutatóBemutató videó