AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Akciós! Ecovacs Deepoo D76 robotporszívó

Márka: Ecovacs
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
8592417009550
Aktuális ár:
197 989 Ft
Egységár:
197 989,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Az ECOVACS elhozta Önnek Magyarországra az egyik legjobb minőségű robotporszívót, a DEEPOO-t. Fantasztikus újdonságunk az ECOVACS DEPOO D76 2 AZ 1-BEN készülék, amelynek különleges dokkoló egysége képes a portartály automatikus ürítésére minden dokkoláskor. Ez a technológia még kényelmesebbé teszi a robotporszívó működését, amely így már nemcsak önállóan kitakarít, de még a portartályt is önállóan üríti ki. Önnek így nincs is más teendője, csak kb. hetente egyszer kiüríteni az automata portartályt.

DEEPOO D76 2 AZ 1-BEN KÉZI PORSZÍVÓ:

Az automata portartály különleges kialakításának köszönhetően ÖNÁLLÓ KÉZI PORSZÍVÓKÉNT is használható. Egyszerűen távolítsa el az automata portartályt a dokkolóegységről, csatlakoztassa a tartozékként mellékelt porszívócsövet és kefét, vagy a szintén mellékelt egyéb szívófejeket, és máris használhatja saját kézi porszívóját. A csomagolás tartalmaz egy praktikus vállpántot, amelyet a készülékhez csatlakoztatva kényelmesen, vállra akasztva is tudja használni azt.
 
Az ECOVACS DEEPOO robotporszívók az állandó tisztaság kényelmét és nyugalmát biztosítják az Ön számára is. Tisztán tartanak bármilyen sima padlót és rövid szálú szőnyeget, amit a minden modellnél megtalálható hatékony forgókefe és oldalkefe is garantál. A D76 modellnek nem jelent akadályt az állati szőr sem, és mivel az automata portartály több ürítést is garantál, egy szinte karbantartás mentes társ a mindennapokban.

Biztonságos mozgás, hatékony tisztítás:

Az ECOVACS csúcskategóriás modellje a DEEPOO D76 összesen 45 biztonsági érzékelővel van felszerelve, amelyek biztosítják a magabiztos tájékozódást. A DEEPOO D76 így nem esik le a lépcsőn, nem ütközik a bútorokkal és egyéb akadályokkal. A biztonsági érzékelők felismerik a közeledő akadályokat, lelassítják a robotot, amely egy megváltoztatott útvonalon folytatja a munkáját.
 
Azért, hogy minden körülmények között a lehető legjobb eredményt kapjuk, 4 különböző takarítási mód közül választhatunk. Az automatikus módban a porszívó több irányban, több módot kombinálva végez alapos takarítást. Ha egy-egy helyet a szenzorai segítségével szennyezettebbnek talál, intenzív takarításba kezd, amikor spirálvonal mentén mozog, hogy ne hagyjon takarítatlan felületet. A falmentén módban szorosan követi a fal, ill. a bútorok vonalát. A helyi tisztítás egy-egy szennyezettebb terület takarítására szolgál. Helyezze a porszívót a szennyzett területre, ahol intenzív takarításba kezd, amíg a területet fel nem takarítja, ezt követően leáll. 

Antibakteriális Ag+  bevonat:

A Deepoo D76 nemcsak tisztán tartja környeztét, de antimikrobális és antibakteriális védelmet is biztosít. A különleges Ag+ ezüst nanorészecske bevonat a pozitív elektromos töltésű ezüst-ionoknak köszönhetően megakadályozza a mikroorganizmusok szaporodását.

Mágnesszalag és virtuális fal:

Azokon a helyeken, amelyeket tartósan el szretne zárni a porszívó elől ideális a mágnesszalag használata. Elég csak a mágnesszalagot a padlóra ragasztani, és az általa kibocsátott mágneses mezőt a porszívó szenzorai érzékelik, amelynek hatására ezt a területet a porszívó elkerüli.
Elzárhatunk területeket a porszívó elől átmenetileg is, amelyhez a virtuális fal a legjobb megoldás. A virtuális fal által kibocsátott jelet a porszívó érzékeli, így az általa lezárt területet elkerüli. 


Modell

D76

Szín

lila

Funkció

LCD kijelző

P

Szennyezettség érzékelő

P

Automatikus visszatérés a töltőállomásba

P

Antibakteriális funkció

P

Napi tisztítási időpontok száma

Két időpont

Töltési idő (óra)

3

Működési idő (perc)

80

Tisztítási terület (m2)

120 m2

Tisztítási módok

Automatikus

P

Falak mentén

P

Helyi takarítás

P

Intenzív

P

Tisztítás 24 órás intervallumban

P

Tartozékok

Tisztítási idő beállítása

P

Távirányító

P

Virtuális fal

P

Mágneses szalag

P

Mágnesező

P

Oldalsó kefe

P

Forgatható első kerék

P

Töltőállomás

P

Tisztító horog

P

Szenzorok száma

45

Az akkumulátor kapacitása

2500 mAh

Portartály

0,4 l

Hangfunkció

P

Bemutató videó