AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
bezár [x]
A(z) Rio Ultrahangos mély bőrtisztító készülék jelenleg nem rendelhető.
Helyette ajánljuk figyelmébe az alábbi - hatóanyag-tartalomban és összetételben leginkább hasonlító - termékeinket:

Akciós! Rio Ultrahangos mély bőrtisztító készülék

Márka: Rio
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
  • súly: 0.48
  • méret: 142 x 212 x 85
  • Származási ország: Egyesült Királyság
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5019487084347
Aktuális ár:
42 990 Ft
Egységár:
42 990,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A kozmetikai szalonok előszeretettel használják az ultrahangot arctisztításra és hatóanyag bevitelre. Ez a technológia most végre elérhetővé vált otthonunkban is, köszönhetően a Rio FASS2 tovább fejlesztett Ultrahangos mély bőrtisztító készülékének.

Ultrahangos mély bőrtisztító kétféle arckezelést biztosít annak érdekében, hogy mélyen kitisztítja a pórusokat, gyengéden lehámlasztja a bőrfelszínre rakódott elszarusodott hámréteget és ez által elősegíti a hatóanyagok lehető legjobb felszívódását a bőrbe.
 
MÉLYTISZTÍTÁS:

A mélytisztításos kezelés, folyamatos hullámokat használ bőrfelszínen található elhalt sejtek eltávolításához, mely után a bőr felfrissül és megfiatalodik, kisimul. Ez az eljárás eltávolítja a bőrbe kerülő szennyeződéseket.
A pengecsúcson koncentrálódó ultrahangos rezgés célzott mélytisztítást tesz lehetővé A pengecsúcson koncentrálódó ultrahangos rezgés célzott mélytisztítást tesz lehetővé. 

SZONOFORÉZIS:

A szonoforézises kezelés pulzáló hullámokat használ javítva ezzel a bőr átjárhatóságát, elősegítve ezzel a kezelőszérum felszívódását. Ez és az ultrahangos hullám által generált megnövekedett keringés elősegíti a bőr feltöltődését, csökkentve ezzel a ráncok mélységét. Javasoljuk, hogy ezt a kezelést a mélytisztítás után végezze.
Helyezze a pengét lapjával a bőrfelületre, hogy az ultrahangos "paskolás" elősegítse a kezelőszérum felszívódását a bőrfelületen.  
 
A Rio FASS2 Ultrahangos mély tisztítót a család minden tagja használhatja, segítségével
a fiatalok megszabadulhatnak a mitesszerektől, pattanásoktól, a Hölgyeknek hatékony tisztító és arcfiatalító eszköze az Uraknak pedig szintén hathatós eszköz lehet az arcápolásban!
 
A készülék használatával csökkenek a hegek, a pigmentáció és a ráncok megjelenése formái, eltávolítja a faggyú felesleget és a smink maradványokat, felpuhítja a bőrt.
A pattanásos, mitesszeres arcbőr kezelésére rendkívül alkalmas hiszen nyomkodás nélkül, fájdalommentesen távolítja el a mélyen ülő mitesszereket.

A készülék jellemzői:

- Ultrahangos szalon kezelés
- azonnali bőrsimító hatás
- gyengéd és rendkívül hatékony
- 25000 rezgés másodpercenként
- kényelmes akkumulátoros használat
- eredeti angol minőség 
 
A készülék normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a végfelhasználó részére. A vásárlás dátumát igazolja számlával/blokkal.

Az első használat előtt 8 órán át töltse a készüléket!

Óvintézkedések:

- Kérjük, olvassa el a használati útmutatót és őrizze meg későbbi tanulmányozásra.
- A készüléket 8 év alatti gyermek vagy csökkent fizikális, érzékelési vagy mentális képességekkel rendelkező vagy tapasztalattal és megfelelő ismeretekkel nem rendelkező személyek csak abban az esetben használhatják, amennyiben az felügyelet alatt történik vagy tájékoztatást kapnak a készülék biztonságos használatáról és megértik az előfordulható veszélyeket! 
- Ne használja a készüléket, ha Ön terhes vagy az alábbiak közül bármelyik eset fennáll Önnél: pacemaker, szívbetegség, alacsony vérnyomás, epilepszia, diabétesz, szklerózis multiplex, műtét utáni lábadozás.
- Ne használja hegeken, sérült, hólyagos, beteg, pattanásos, ekcémás vagy bármilyen rendellenességgel bíró bőrfelületen. Ha nem biztos benne, forduljon orvoshoz.  
- Ha a szérum a szemébe jutna, bő vízzel öblítse ki. Amennyiben irritáció lépne fel, forduljon orvoshoz.
- Csak külsőleg használható. 

MÉLYTISZTÍTÁS: 

A mélytisztításos kezelés, folyamatos hullámokat használ bőrfelszínen található elhalt sejtek eltávolításához, mely után a bőr felfrissül és megfiatalodik, kisimul. Ez az eljárás eltávolítja a bőrbe kerülő szennyeződéseket. A pengecsúcson koncentrálódó ultrahangos rezgés célzott mélytisztítást tesz lehetővé. 

FOLYAMATOS HULLÁM PROGRAMKIVÁLASZTÁS:

1. Kapcsolja be a készüléket a ki/be kapcsoló gombbal.
2. Alacsony intenzitású folyamatos hullám program. Automatikusan az alacsony intenzitású folyamatos hullám program kerül kiválasztásra.
3. Nyomja meg kétszer a programválasztó gombot a magas intenzitású folyamatos hullám program kiválasztásához.
4. Magas intenzitású folyamatos hullám program. A program kiválasztásakor a magas intenzitás jelzőfény kéken világít.

HOGYAN HASZNÁLJA:

1. Melegvizes arckendővel törölje át arcát. Megjegyzés: a legjobb eredményt fürdés vagy zuhanyozás utáni kezeléssel érhet el. Heti 2 – 3 kezelés javasolt.
2. Kapcsolja be a készüléket és válassza ki az alacsony vagy a magas intenzitású folyamatos hullám programot. Az alacsony intenzitású programmal történő kezdés javasolt. 
3. Tartsa úgy a készüléket, hogy a vezérlőpanel ne az arca felé nézzen. 
4. Enyhe nyomással tolja végig az ultrahangos pengét a bőrfelületen. A penge csúcsán látható lesz egy finom vízpermet és az összegyűlt elhalt hámsejtek. A legjobb eredmény eléréséhez, lassan mozgassa a pengét. 
5. Az ábra szerint menjen végig az arc területein. 
6. Használat után kapcsolja ki a készüléket, tisztítsa meg a pengét és helyezze rá a védőtokot. Megjegyzés: Ha bekapcsolva hagyja a készüléket, az 10 perc után automatikusan kikapcsol. 

SZONOFORÉZIS:

A szonoforézises kezelés pulzáló hullámokat használ javítva ezzel a bőr átjárhatóságát, elősegítve ezzel a kezelőszérum felszívódását. Ez és az ultrahangos hullám által generált megnövekedett keringés elősegíti a bőr feltöltődését, csökkentve ezzel a ráncok mélységét. Javasoljuk, hogy ezt a kezelést a mélytisztítás után végezze. Helyezze a pengét lapjával a bőrfelületre, hogy az ultrahangos „paskolás” elősegítse a kezelőszérum felszívódását a bőrfelületen. 

PULZÁLÓ HULLÁM PROGRAMKIVÁLASZTÁS:

1. Kapcsolja be a készüléket a ki/be kapcsoló gombbal. 
2. Nyomja meg egyszer a programválasztó gombot az alacsony vagy háromszor a magas intenzitású pulzáló hullám program kiválasztásához.
3. Alacsony intenzitású pulzáló hullám program.
Ha ezt a programot választja, egy szaggatott szonikus vibrálást fog hallani, az alacsony intenzitás jelzőfény kéken világít és a pulzáló hullám fény felvillan. 
4. Magas intenzitású pulzáló hullám program.
Ha ezt a programot választja, egy szaggatott szonikus vibrálást fog hallani, a magas intenzitás jelzőfény kéken világít és a pulzáló hullám fény villan fel.

HOGYAN HASZNÁLJA:

1. Vigyen fel vékonyan egy kis kezelőszérumot az arcára. Megjegyzés: a legjobb eredményt fürdés vagy zuhanyozás utáni kezeléssel érhet el. Heti 2 – 3 kezelés javasolt.
2. Kapcsolja be a készüléket és válassza ki az alacsony vagy a magas intenzitású pulzáló hullám programot. Az alacsony intenzitású programmal történő kezdés javasolt.
3. Tartsa úgy a készüléket, hogy a vezérlőpanel az arca felé nézzen.
4. Enyhe nyomással húzza végig az ultrahangos pengét a bőrfelületen. A kezelőszérum fokozatosan jut be a bőr mélyebb rétegeibe. A legjobb eredmény eléréséhez, lassan mozgassa a pengét.
5. Az ábra szerint menjen végig az arc területein. 
6. Használat után kapcsolja ki a készüléket, tisztítsa meg a pengét és helyezze rá a védőtokot. Megjegyzés: Ha bekapcsolva hagyja a készüléket, az 10 perc után automatikusan kikapcsol. 

TÖLTÉS: 

- A készüléket az első használat előtt addig töltse, míg a vörös töltésjelző fény ki nem alszik. Ez akár 8 óráig is eltarthat, a töltöttségi szinttől függően. Amikor az akkumulátor eléri az alacsony töltöttségi szintet, a készülék 6-szor sípol és automatikusan kikapcsol. 
- Csatlakoztassa a töltő adaptert a töltő csatlakozóba és dugja be az elektromos hálózatba. 
- Töltés alatt a töltöttségi szintjelző vörösen világít.
- Amikor a készülék teljesen feltöltődött, a töltöttségi szintjelző kialszik és a készülék használatra kész. Ekkor húzza ki a töltőt a készülékből és az elektromos hálózatból. 

FONTOS FIGYELMEZTETÉSEK!

- NE merítse a készüléket vízbe.
- A készülék NEM vízálló ezért ne helyezze olyan helyre, ahol vízbe eshet vagy vízhez érhet.
- A készüléket nyirkos textíliával tisztítsa, ne használjon tisztító vagy oldószereket. 
- A pengét is nyirkos textíliával tisztítsa, ne használjon tisztító vagy oldószereket és tisztítás után törölje szárazra.
- NE helyezze a készüléket hőforráshoz közeli helyre.
- NE használja a készüléket, ha az rendellenesen működik, vagy ha leejtette és az megsérült. 
- Ne próbálja megjavítani a készüléket, mert az nem tartalmaz a felhasználó által javítható részeket. 
- A készülék nem megfelelő használata sérülést okozhat. 

ÁRAMTALANÍTÁS:
 
Az elektromos és elektronikus készülékek hulladékainak kezeléséről szóló (2002/96/EC) (Waste of Electrical and Electronic Equipment – 
WEEE Directive) direktíva célja, hogy a hulladékká vált elektronikai termékek újrahasznosítása a legjobb rendelkezésre álló újrafeldolgozási és újrahasznosítási technológiák alkalmazásával történjen, a környezetre gyakorolt hatások minimálisra csökkentése, az esetleges veszélyes összetevők kezelése és a hulladéklerakók rohamos növekedésének elkerülése érdekében. A termék besorolás szerint elektromos és elektronikai készüléknek számít, ezért kérjük, hogy a termék élettartamának lejártakor, azt a helyi előírásoknak megfelelően semmisítse meg! TILOS a terméket háztartási hulladékként kezelni! 

- Olvassa el a használati utasítást és őrizze meg.
- A készülékben Lithium-Ion akkumulátor található
- A készülék nem tölthető a fürdőszobában.
- A készülék csak beltéri használatra való.
- A készülék megfelel az idevágó EU direktíváknak.
- A csatlakozó aljzat központi tűje pozitív.

Bemutató videó
Vélemények (2)
2015-05-23 19:07:32
Pozitívum: Mert egyszeru kezelni es latvanyosan szepul utana a bor

2015-04-29 08:56:43
Pozitívum: Egyszerű a használata és tényleg hatékony.