AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Oral-B Vitality 3D White elektromos fogkefe + MaxFactor szempillaspirál

Márka: Oral-B
  • folyamatos készletfeltöltés
  • súly: 0.264
  • méret: 377x162x219
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
4210201089407
Aktuális ár:
6 988 Ft
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Oral-B Vitality 3D White elektromos fogkefe + MaxFactor szempillaspirál

A csomag tartalma:

1. Oral-B Vitality 3D White elektromos fogkefe

- Újratölthető,
- Indukciós töltő,
- Oszcilláló mozgás: 7600 mozdulat/perc,
- Hosszított sörték a fogközök tisztításához,
- Indikátor szálak (a fogkefe elhasználódottságát mutatják),
- Tartozék pótfejek száma: 1

Percenkénti 7600 oszcilláló mozgásával az Oral-B Vitality 3D White fogkefe kiváló teljesítményt nyújt a fogfehérítés, fogmosás és lepedékeltávolítás terén. Fogkefefeje minden egyes fogat körbeölelve távolítja el a foglepedéket és gyengéden távolítja el a felületi elszíneződéseket.
• Fejlett sörte rendszer
• Kiváló lepedékeltávolítás
• Tisztítja és természetes módón fehéríti a fogakat

Főbb jellemzők:

Technológia

Az optimális fogmosás érdekében a Vitality 3D White elektromos fogkefe akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint a manuális fogkefék. Köszönhető mindez percenkénti 7600 pulzáló és körkörös mozgásának, valamint annak a ki-be oszcilláló mozgásnak, amely alaposan körbeöleli a fogakat, feltöri a lepedéket és kisöpri azokat a helyükről.

Professzionális időmérő

A professzionális időmérő biztosítja azt, hogy a kiváló eredmény érdekében Ön a fogorvosok által javasolt, teljes 2-perces fogmosási időt könnyen betarthassa. Az időmérő 30 másodpercenként egy jól hallható és érzékelhető, rövid, szaggatott jelzéssel figyelmeztet arra, hogy a száj mind a négy kvadránsát egyenlő ideig mossa a mindvégig alapos tisztításért. Egy hosszú, szaggatott sípolás jelzi a javasolt fogmosási idő elteltét.

Fogkefefejek

A 3D White fogkefefejet a felületi elszíneződések kíméletes eltávolításához fejlesztették ki. A fogászati eszközök ihlette, gumiból készült polírozókehely természetes módon fehéríti a fogakat.

Akkumulátor

Tölthető markolat, amely két töltés között akár 7 napon át használható (napi kétszer 2 perces fogmosás esetén).

2. MaxFactor 2000 Calorie Dramatic Volume szempillasprirál

- Dúsító és hosszabbító hatás,
- Akár 200% - kal dúsítja a szempillákat,
- Duo polimer rendszer és természetes viasz,
- Vízálló és ellenáll az érintésnek

Dúsító és hosszabbító szempillaspirál. Akár 200% - kal is dúsítja a pillákat, láthatóan hosszabbak, erősebbek és szembetűnőbbek lesznek. Ellenáll az érintésnek és a hőmérsékletbeli változásoknak, ezért biztosít tökéletes szempillákat egész napra. A speciálisan kialakított kefe segíti a szempillaspirál megfelelő mennyiségének felvitelét. Az eredmény egyenletesen felvitt festék, mely tökéletesen elolszlik a pillákon. A drámai pillantás 2000 Calorie a hatását a "tartósítóknak" köszönheti - duo polimer rendszer és természetes viasz. Ezek az összetevők biztosítják, hogy a szempillaspirál ne mosódjon el és tartson egész nap. Az anyag felvitelkor erős és amikor megszárad rugalmassá válik, tehát ellenáll a környezeti hatásoknak. A összetevők "testre szabottak" voltak, hiszen a polimerek biztosítják azt, hogy a termék vízálló legyen, és a természetes viasz nem olvad meg a testhőmérséklet hatására. Ellenáll az érintésnek, valamint vízálló. Nem parfümözött, hipoallergén, alkalmazhatják kontaktlencsét viselők is.