AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Silk Épil 7 7681 Wet&Dry epilátor + ajándék FG1100 Bikini Trimmer szőrtelenítő

Márka: Braun
KIFUTÓ TERMÉK!
  • súly: 0.627
  • méret: 254x68x207
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
4210201087700
Aktuális ár:
41 990 Ft
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Silk Épil 7 7681 Wet&Dry epilátor + ajándék FG1100 Bikini Trimmer szőrtelenítő

A csomag tartalma:

1. Braun Silk Épil 7 7681 Wet&Dry epilátor

A Silk-épil 7 Wet & Dry epilátor még a legrövidebb, legfinomabb, akár 0,5 mm hosszúságú szőrszálakat is eltávolítja. Ezek akkorák, mint egy homokszem. A Braun Close-Grip technológia 40 csipesze garantálja a kiváló teljesítményt és az alapos szőreltávolítást.

Mivel a készülék vezeték nélkül működik, szárazon és a fürdőkádban, vagy a zuhany alatt is használhatja a leggyengédebb epiláláshoz. Az epilálás komfortjának további növelése érdekében készítse elő bőrét a mellékelt Olay hűsítő hatású nedves törlőkendővel.

A Silk-épil 7 Wet & Dry epilátor fő jellemzői:

- Wet & Dry technológia
A Silk-épil 7 készüléket kimondottan meleg vízben történő használatra tervezték. A meleg víz nyugtat és ellazít. A meleg serkenti vérkeringését és növeli komfortérzetét epilálás közben, mivel bőre a meleg vízben kevésbé válik érzékennyé.

- Close-grip technológia
A Braun technológiai áttörése hatékonyabbá teszi az epilálást, mint korábban bármikor. A 40 csipeszt úgy tervezték, hogy optimális szögben záródjanak és a szőrszálakat a bőrhöz közel ragadják meg. Így a legkisebb szőrszálakat (0,5 mm) is könnyen eltávolítják.

- Billenő fej
A Silk-épil 7 Wet& Dry Dual Epilator vizes és száraz epilátor rugalmas fejjel rendelkezik, mely képes 15 fokkal előre és hátra megdőlni. Ennek eredményeképpen a készülék jobban alkalmazkodik a test kontúrjaihoz, így használata kényelmesebb és a lehető legalaposabb. Továbbá biztosítja a használat közbeni optimális pozíció megőrzését.

- SoftLift Tips®
Megemeli, és a csipeszek közé vezeti a bőrre simuló szőrszálakat is.

- Smartlight
Segít végigvezetni az epilátort a bőrén, és a tökéletes eredmény érdekében megvilágítja még a legkisebb szőrszálakat is.

Szakértelem a szépségápolásban
Bőrgyógyászok által ajánlott tulajdonságok
A Silk-épil 7 epilátor használatát egyedi bőrnyugtató hatása miatt a bőrgyógyászok* a hosszantartó szőrtelenítés gyengéd megoldásaként javasolják.
*Dr. med. Petra Staubach, Egyetemi Bőrklinika, Mainz

- Nagy rezgésszámú masszírozás
A nagy rezgésszámú masszírozó stimulálja a bőrt, és hatékonyan csillapítja az epilálással járó kellemetlen érzést. Így bőrét még kevésbbé viseli meg a szőrtelenítő eljárás.

- Vízálló és vízzel tisztítható
Minden Silk-épil 7 modellt zárt házba építenek, ami azt jelenti, hogy folyó víz alatt használható és folyó vízzel tisztítható.

- Személyre szabható sebességfokozatok
Válassza ki az igényeinek megfelelő sebességfokozatot: az 1. sebességet a gyengéd, a 2. sebességet az extra hatékony epiláláshoz.

- Vezeték nélkül használható - gyorsan feltölthető
A Silk-épil 7 a bármikor és bárhol végezhető epilálás szabadságát biztosítja Önnek! A 40 percnyi működési idő - ami bőven elég a teljes epiláláshoz - után csupán 1 óra szükséges a teljes feltöltéshez, ami sok más epilátornál hosszabb működési időt és gyorsabb töltést jelent.

+ 5 Kiegészítő tartozék

- Borotvafej
- Trimmer feltét
- Arcápoló fej vagy feltét
- Kiegészítő fej vagy feltét az érzékeny területekhez
- Hatékonyságot növelő feltét


2. Braun Silk-Épil FG1100 Bikini Trimmer

Még az érzékeny területekről is precízen és megbízhatóan távolítja el a szőrt. Stílusos és diszkrét a legnagyobb védelemért. Lemosható fej, elemmel működik. Ideális szemöldökre és a bikinivonal szőrtelenítésére.