AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Braun CoolTec CT2s borotva

Márka: Braun
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
  • súly: 0.67
  • méret: 22.2x15.5x8
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
4210201076865
Aktuális ár:
43 033 Ft
Egységár:
43 033,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A világ első számú borotvája aktív hűsítő technológiával:
Jégre teszi a bőrirritációt!

• Aktív hűsítő tehnológia:
Egy integrált elektro-kerámia hűsítő egység hűsíti a bőrt borotválkozás közben, így minimálisra csökkenti a bőrirritációt. A hűsítő egység gombnyomással ki- és bekapcsolható. Borotvazselé és krém nélkül használható.
• Háromszoros nyírórendszer:
Két, egymástól függetlenül mozgó szita és egy integrált penge illeszkedik az arckontúrhoz – a hatékony borotválkozásért.
• SensoBlade:
Speciálisan tervezett borotvapengék elérik még a különböző irányba növekvő szőrszálakat is -  a legsimább eredmény érdekében.
• Wet&Dry:
A kényelmes száraz vagy a frissítő nedves borotválkozásért.

- Teljesen vízálló és vízsugár alatt tisztítható.
- 1 óra töltés, 45 percig használható.
- Töltőállvány.
- Védőkupak.
Bemutató videó
Vélemények (104)
2013-12-27 00:11:34
A TRND által kipróbálásra kapott borotva dupla vágófejes, de a lényege, hogy menet közben a vágópengék között egy hűsítő zóna is van. Ezzel azt éri el a borotva, hogy a borotválkozást követően nem pirosodik ki az arcbőr valamint az arcszesz sem csíp a borotválkozás után. A körkéses borotvákkal szemben evvel hamarabb meg lehet borotválkozni.Bár ára nem kevés mégis javasolnám ilyen készülék beszerzését.
2013-12-17 12:47:41
Kiváló minőségű, kellemes megjelenésű termék. A hűsítő funkciónak köszönhetően el lehet felejteni az egyéb elektromos borotvák használata során jelentkező bőrirritációt. Csak ajánlani tudom!
2013-12-17 10:31:13
Az új hűsítő Cooltec sávnak köszönhetően minimális a bőrirritáció, és különösen tetszik hogy nem melegíti az arcom borotválkozás közben. A termék design-ja tökéletes, kinézete, fogása ergonómiája is nagyon jól sikerült, egy picit talán nehéz. Eddig is Braun borotvám volt, azzal is nagyon meg voltam elégedve mint ezzel. Jó az aksija is. Egy töltésből hatszor borotválkoztam, és az akku még mindig bírta, ezután jelezte villogással hogy tölteni kéne, ekkor még mindig belefér 1-2 borotválkozás. Vízálló, csap alatt egyszerűen tisztítható, gyors alapos vele a borotválkozás. Van zsebzár funkció is ha az ember utazásra vinné magával, egy hordtok azért járhatna hozzá. Az egyetlen hátránya az ára, nem egy olcsó készülék, viszont az ember hosszútávra vesz borotvát és az eddigi tapasztalatok alapján nagyon megbízható márka, sok év elmúltával is hibátlanul szolgálja az embert. Nagyon elégedett vagyok, ha valakinek belefér a költségvetésébe kifejezetten ajánlom. Kiváló karácsonyi ajándéknak is.
2013-12-16 12:35:32
Jelenleg egy ilyen készüléket használok és bátran kijelenthetem, hogy a nevében szereplő "cooltec" szó nem csupán egy megnyerő szlogen, hanem valóban teszi a dolgát és ráadásul oly mértékben, ahogy azt elvártam tőle. Személy szerint nagyon érzékeny az arcbőröm, azonban az arcszőrzetem rendkívül erős, amely a lehető legrosszabb kombináció, de ez a borotva elsőként birkózott meg ezzel a feladattal. A termék minősége kiváló, összeszerelése precíz, működése hatékony...hosszabb arcszőrzetnél sem tapasztaltam a szőrtépés kellemetlen érzését! A tisztítása szó szerint egy pár pillanat, mivel a termék vízálló tulajdonságának és a minőségi anyaghasználatnak köszönhetően folyóvízzel egyszerűen leöblíthető! Egyetlen negatívumot tudok felhozni a termékkel kapcsolatosan, ami az, hogy egy picit hangos, de valljuk be, ha valami így teszi a dolgát, akkor ez elhanyagolható...tehát a termék összességében tökéletes választás!
2013-12-15 19:03:38
Kiváló termék! csak ajánlani tudom. Nagyon elégedett vagyok a termék újításaival. Az borotva kézre álló.. az akkuja nagyon jól bírja! és a hűsítő funkció nagyon jól teszi a dolgát. Érzékeny bőrűeknek nagyon tudom ajánlani. Régóta használok villanyborotvát, de eddig ez a legjobb. Mióta ezt használom már nem nyűg a borotválkozás!
2013-12-15 13:15:06
A trnd jóvoltából hozzájutottamegy ilyen cucchoz. Nem csalódtam, mindent hoz, amit leírtak róla. Egy feltöltéssel kicsit tovább is bírja, mit leírták, valóban hűsit és nincs irritáció!!! Nem ég az arcbőr borotválkozás után. Mivel körszakállam van, az egyetlen negatívumként említhető dolog részemről, hogy a viszonylag nagyobb készülékméret miatt kissé körülményes a körszakáll körbenyírása és körbeborotválása. Kíváncsi lennék mikor fejlesztik ki nőknek az intim szőrzet ápolására, mivel ott is fontos az irritációmentesség!!! Mindent összevetve csak ajánlani tudom.
2013-12-15 00:26:47
Markáns, masszív borotva, nagyon jól eltalált anyagválasztással.. A hűsítő funkciója tényleg működik, ami az érzékeny bőröm miatt kellemssebbé teszi az egész borotválkozási mizériát. Sajnos a nehezen hozzáférhető helyeken ez sem könnyíti meg a borotválkozást, de ugyanezt tapasztaltam a korábbi elektromos borotváimnál is. Összességében ajánlani tudom mindenkinek.
2013-12-14 15:48:08
nagyon jó és megbízható gép páratlan új technológiával ajánlani bírom csak mindenkinek.
2013-12-13 22:29:50
Az eddigi használt elektromos borotvák közül ez a legjobb. Egyszerű használat, precíz borotválkozás és gyors takaríthatóság jellemzi a gépet.(nagyon bírja a vizet :D ) Hátránynak csak pár dolgot találtam: rövid a kábel, nincs táska hozzá, töltés közben nem lehet használni. Valóban, mintha egy jégkockát húznának közben az arcomon a penge előtt. Nagyon jóleső érzés, főleg, hogy tényleg nincs bőr irritáció, ezért akár naponta is lehet használni. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
2013-12-13 17:57:03
Nagy öröm volt, hogy letesztelhettem a borotvát. Meglepő volt a gyors kiszállítás! Első alkalommal szkeptikusan fogadtam, hogy mit tud ez a borotva, de már az első alkalommal meglepett! A hűsítő érzés kíváló volt. Én borotválkozáskor könnyen kipirosodok és ez negyed óra múlva elmúlik... de addig is kellemetlen. Ezzel a borotvával ezt nem éltem át, így rendesen meg tudtam borotválkozni. Persze ez a minőségen is meglátszik. Nincsenek elmaradt területek. A nehezen megközelíthető részeket is rendesen meg tudtam nyírni. Eleinte nehéz volt megszokni, hogy a felület nem kör alakú, mint az eddigi borotváimnál, de ezen hamar túl tudtam jutni. Ami nehézség volt számomra, hogy közvetlenül nem lehet működtetni hálózatról. Az aksi rendesen bírja, viszont nehéz "beosztani" a benne levő energiát. Gondolom, a megtapasztalással ezt is hamar meg tudom tanulni! A kivitel nagyon tetszik! Férfias érzés a kézben tartani! Köszönöm, hogy részese lehettem a tesztelésnek!
<< 1 2 3 >>