AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Rio IPL Evolution szőrtelenítő gép

Márka: Rio
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
  • Származási ország: Egyesült Királyság
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5019487083708
Aktuális ár:
65 532 Ft
Egységár:
65 532,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Az Evolution IPL szőrtelenítő nagyfokú fényimpulzus technológiát alkalmaz a hosszantartó szőrtelenítő hatás érdekében.

Helyezze a készüléket a kezelendő bőrfelületre úgy, hogy a pulzáló fény a szőrtüszőre irányuljon és a szőrszálat a környező bőrterület megsértése nélkül roncsolja. A szőrtüszők működésképtelenné válnak a szőrszálak gyökereit ért tartós károsodás eredményéül.
A szőrtüsző károsodása a szőrszál kihullását eredményezi. Állandó szőrcsökkenés érhető el a rendszeres kezelésekkel. Az IPL nagyobb területek kezelésére is alkalmas, mint a láb, kar, hónalj, bikini vonal, hát és a mellkas, csakúgy, mint az arc egyes területeinek kezelésére.

Jellemzők, tartozékok:
- 20mm x 10mm kezelési felület,
- biztonsági kulcs,
- gyengéd fénypulzusok melegítik fel a szőrszálakat, működésképtelenné téve a szőrtüszőket,
- akár 70 szőrszálat is kezelhet egy villanással (arcszőrzet esetén),
- ideális arcszőrzet kezelésére,
- 2 év magyarországi cseregaranciával,
- +3000 villanás (ajándék 1 db pót lámpa!).

Bőrtípusok:
Az EVOLUTIONTM szőrtelenítő a halvány fehér színű bőrtől, az oliván át egészen a napbarnított bőr típusok kezelésére alkalmas. Ahhoz, hogy a kezelés hatékony legyen, a szőrszálnak sötétebbnek kell lennie, mint a környező bőr. A legjobb eredmény, sápadt bőrön lévő sötét szőrszál esetén érhető el.
Előfordulhat, hogy a különböző területeken eltérő teljesítményszinteket kell alkalmazni. Minden területet tesztelni kell a kezeléshez használható maximális teljesítményszintre.
A bőrtípusát a Használati utasításban található táblázat alapján azonosíthatja be (lent).

Minden ember esetén különbözik a szőrnövekedés, az életkor, a súly, a metabolizmus, a hormonok és egyéb tényezők függvényében. Azonban minden szőrtípus három különböző növekedési fázison megy keresztül:
Aktív növekedési szakasz (Anagén fázis), degradációs szakasz (katagén fázis), amelynek során a szőr megáll a növekedésben, de még nem hullott ki, és a Pihenő szakasz (telogén fázis), amikor a szőrszál kihull, és újabb szál kezd nőni.
Az IPL kezelés az aktív szőrnövekedési szakaszban a leghatékonyabb. Minden esetben van egy adott százalékú szőrmennyiség aktív növekedési szakaszban (a tényleges százalékérték az egyik testrésztől a másikig változik).
Az IPL segítségével a berendezés erős fény finom impulzusait irányítja a szőrtüszőhöz, ezzel kiiktatva a gyökeret, anélkül, hogy a környező területeket érintette volna.
Az összes szőrszál aktív szakaszban való találásához adott számú hónapra jó néhány kezelést kell betervezni (legalább hat havi időszakokban). Ezt követően egy 4-6 hetente végzett gyors kezelés biztosítja, hogy a bőr minden nap selymes maradjon.

Milyen sűrűn használhatom az IPL-es szőrtelenítő készüléket?
A következő kezelések között eltelt idő nem kritikus fontosságú. Az egymást követő kezelések között két hét kihagyást ajánlunk, mégis van, aki minden héten szereti használni, vagy akár minden nap, az összes látható szőrszál eltávolítására, s van, aki csak havonta egyszer.

Hány kezelésre lesz szükségem?
Az IPL-es szőrtelenítő kezelésnél látható eredményhez minimum hat kezelés szükséges egy minimum 6 hónapos időszak alatt. Ez egyénileg különböző lehet és függ a kezelt területtől. Sötét szőr és világos bőr esetén a leghatékonyabb az IPL-es kezelés, de mind sötét, mind világos szőrön hosszabb távú kezelést igényel a tartós eredmény. Kezdetben minden kezeléssel ritkulnak és vékonyodnak a szőrszálak. A szőrmentes bőr megtartásához ismételje meg a kezelést 4-6 hetente.

Használhatok más szőrtelenítést a kezelések között?
Mivel az IPL technológiához fontos, hogy a szőr gyökere a helyén legyen, kezelések között ne alkalmazzon gyantázást, epilálást, valamint csipeszt. A szőrszálak szőkítése szintén tilos a kezelések közben, mivel ez eltünteti a melanint a szőrből, s így nem lesz hatékony a kezelés. Borotva, szőrtelenítő krém és mikro-dermabráziós korong használata megengedett a kezelések között.

Mi a különbség az IPL technológia és a lézer között?
Két nagy különbség van a lézeres és a villanófényes technológia között. Az IPL-es készülékek sokkal nagyobb felületet fednek le, mint a lézeres készülékek, így a kezelés sokkal gyorsabb. A másik nagy különbség a hullámhossz. Míg a lézeres készülékek egy speciális hullámhosszon világítanak, addig az IPL-es készülékek széles spektrumú hullámhosszokat alkalmaznak. Ez az IPL alkalmazhatóságát bizonyos bőrtípusokra korlátozza.

Milyen nagy a kezelési terület?
20mm x 10mm

Miért fontos a kezelés előtti borotválás?
Fontos, hogy a területet leborotválja a kezelés előtt, hogy a fényenergia a legnagyobb hatékonysággal hatolhasson a szőr gyökeréig. Ez megakadályozza, hogy a szőr megégjen a bőr felett, ami kellemetlen érzés lehet.

Használati útmutató.