AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Mé My Elos Plus szőrtelenítő készülék

Akciós! Mé My Elos Plus szőrtelenítő készülék

Márka: HoMedics
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 1 db
  • súly: 1
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
4051123000886
Aktuális ár:
107 950 Ft
Egységár:
107 950,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Tartós szőrtelenítő rendszer MINDEN bőrtípusra és MINDEN szőrszínre. Az elos™ a leggyorsabb, legbiztonságosabb és leghatékonyabb tartós szőrtelenítő rendszer az arc és test szőrtelenítésére. A forradalmi áttörést jelentő eszköz neve mē, ami az eddig ismert leghatékonyabb szépészeti technológiákat kombinálja egy otthon is használható megoldássá, miközben az IPL (villanófénnyel működő) készülékek korlátait leküzdi.

Az Electro-Optical Synergy (elos™: az elektromos és fényenergia együttes, erősítő hatása) egy egyedülálló, szabadalmaztatott technológia, melynek segítségével a mé™ különösen hatékonyan képes eltávolítani a nem kívánt szőrszálakat.

Az elos™ technológia kétfajta energiát egyesít;

- az intenzív villanófényes (IPL: Intense Pulse Light)
- és az elektromos energiát (RF: Rádiófrekvencia).

Így biztonságosan és rendkívül hatékony módon távolítja el a szőrszálakat.

A két, egymást erősítő energia erőteljesebb hatású, mint jelenleg bármely mono lézer, illetve villanófény (IPL). Az elos™ technológia hatékonyabb, biztonságosabb, gyorsabb, és használata kellemesebb, mint a hagyományos lézer vagy IPL kezelések.

Évente több mint 3 millió professzionális elos™ szőrtelenítő kezelést végeznek világszerte. Az elos™ nem csupán klinikailag tesztelt, hanem orvosilag is bizonyított!

Az elos™ technológia eddig kizárólag orvosok rendelkezésére állt a Dr. Shimon Eckhouse által alapított Syneron Ltd. által gyártott professzionális készülékekben.
Most azonban a HoMedics és a Syneron az elos™ technológiát a mé™ szőrtelenítő rendszerrel Magyarországon is mindenki számára elérhetővé tette, otthoni használatra is.

A mé™ szőrtelenítő rendszer kiemelkedő jellemzői:

- Az elos™ az egyedüli tartós szőrtelenítő eljárás, amely MINDEN BŐRTÍPUSRA és MINDEN SZŐRSZÍNRE eredményesen használható.
- IPL+RF patron élettartama 120.000 villanás (minimum 5 év általános használat mellett).
- Egy teljes testkezelés (kb. 4.500 cm²) időtartama kb. 30-40 perc (0,9-1,8 másodperc/villanás).
- Az arc szőrtelenítésére is használható (az orca vonala alatt).
- Nők és férfiak egyaránt eredményesen használhatják.
- Az IPL+RF kezelőfej mellé epilátor vagy borotva fej is csatlakoztatható. Ezek használatával nincs szükség a kezelendő testfelület előzetes borotválására
- cserélhető fej

Vélemények (5)
2013-07-30 15:44:33
Kérjük, ha a készülékkel kapcsolatban bármi kérdés merülne fel, keressék ügyfélszolgálatunkat a +36 (1) 437 3777-es telefonszámon. Köszönjük: Szépségbolt.hu
2013-07-28 06:32:32
Hol lehet hozzá patront rendelni? Mennyibe kerül? Miért nincs ügyfélszolgálat vagy email cím feltüntetve,ahol érdeklődni lehet? SEMMI KIEGÉSZÍTŐT NEM TALÁLTAM HOZZÁ.
2013-04-25 09:46:13
Vééégre egy szőrtelenítő, ami jó sötétebb szálakra is. Nekem elég sötétek a szőrszálaim, ezért sajna nem mindegy milyet választok, mert a gyengébb gépek eddig nem sokat segítettek rajtam sajna. A kozmetikusom mondta, hogy ez az egyik legerősebb gép. Használják ők is amúgy, szóval nem is különbözik attól, ha kozmetikába mész., és amúgy tényleg kényelmesebb is az ilyesmit otthon megoldani.
2013-04-24 10:24:37
Nagyon szeretnék egy ilyet. Szerintem hosszú távon jó befektetés, mert szőrteleníteni mindig kell. Az is pénzbe kerül, ha eljárok kozmetikushoz, de ez legalább kényelmes.
2013-04-24 10:17:14
A legjobb barátnőm másfél éve külföldre költözött, pár hónapja beszerezte ezt a gépet és szuperlatívuszokban beszél róla. Az ő hatására tegnap megrendeltem, nagyon bízom benne, hogy a nyári hónapjaim végre nem az állandó epilálással és küzdelemmel fognak telni.:/ Jajj, már előre boldog vagyok!:)