AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Akciós! Libero Baby Soft Premature pelenka

Márka: Libero
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 24 db
  • férfi/női: Gyerek
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
7322540537567
Aktuális ár:
1 243 Ft
Egységár:
51,79 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Baby Soft – a legkisebb babák pelenkája

Nagyon lényeges, hogy már kezdettől fogva különlegesen puha pelenkát viseljen a baba. Az első néhány héten fontos továbbá az is, hogy a pelusok kíméljék az érzékeny köldököt. A Premature és a Newborn pelenkák speciálisan kialakított eleje nem nyomja a köldököt.

Hálószerű felület

Mivel a legkisebbek anyatejjel vagy tápszerrel táplálkoznak, ezért nekik készült Mini pelenkáink különleges, hálószerű felülettel rendelkeznek, amely felszívja a híg székletet. A felület emellett csökkenti a szivárgás lehetőségét és megkönnyíti a pelenkacserét is.
Vékony betét a lábak között

A Mini pelenkák egyik újdonsága a derékgumírozás. A rugalmasan illeszkedő puha szegélyek elöl és hátul egyaránt meggátolják a szivárgást. A lábak közötti betét keskenyebb, így a megnőtt mozgásigényű babát sem akadályozza semmiben.

Libero DryTech

A Midi pelenkák szabadalmaztatott „Libero DryTech” felülettel rendelkeznek, amely bármely más anyagnál gyorsabban szállítja el a vizeletet a pelus felületéről. A száraz pelenka száraz popsit jelent, amely csökkenti a bőrirritáció veszélyét.

Free Flex

A Midi pelenkák „Free Flex” illesztéssel készülnek, rugalmas szélekkel és tépőzáras rögzítéssel. Az ügyesen kialakított, rugalmas csíkok és rögzítések segítségével a pelenka felveszi a baba finom combjainak és kerek pocakjának alakját. A pelenka annak megfelelően változtatja a formáját, hogy a kicsi éppen ül, fekszik, áll vagy totyog. A lábak közötti keskeny betéttel együtt ez a megoldás biztosítja, hogy a termék kényelmes és szivárgásmentes legyen.