AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Kapcsolódó cikkek

Tavaszi fáradtság

Egész nap álmos, végtagjai mintha ólomból lennének, rosszul alszik, nincs kedve semmihez? Mit tegyünk ellene? Segítünk.
Bővebben »

Vevőink adománya a legjobb helyre került!

Számos vásárlónk úgy döntött az elmúlt hónapokban, hogy vásárlása során felkerekíti a fizetendő összeget, így az Egészgébolt.hu és a Szépségbolt.hu vásárlói összesen 1.040.932 forintot adtak össze a Családok Átmeneti Otthonában élő gyerekek számára! 
Bővebben »

Te még narancsbőrt villantasz a strandon?

Vajon a te nyarad milyen lenne NARANCSBŐR NÉLKÜL? Milyen érzés volna strandkendő nélkül sétálni a parton? És szorongás nélkül felvenni a bikinit, amiről álmodtál? 
Bővebben »

Egyedi tervezésű designer ruhák, limitált számban!

Forrás: Szépségbolt 2013.10.11 Fekete Judit

Urban Legend. Jól jegyezzétek meg a márkát, mert valószínűleg a jövőben még sokat fogunk hallani Geréby Zsófi divattervező munkáiról. Női bringás márkaként indult, mostanra viszont gyalogosok, autósok, tömegközlekedők és már férfiak is hordják Zsófi egyedi darabjait. 

Speciális, minőségi anyagokból készült ruhákról van szó, melyek nem csak hogy stílusosak, de nagyon praktikusak is. Geréby Zsófi 2011 decembere óta vesz részt a WAMP-on az általa alapított Urban Legend márkával, és azóta több díjat és elismerést is bezsebelt, tavaly nyáron például ő lett A hónap designere, és elnyerte A jövő fiatal vállalkozója verseny második helyezettjének járó díját is.


A márka elnevezéséről Zsófi egy interjúban ezt mondta: "Nagyon izgalmasnak tartom a városokat körbelengő legendákat és elvetemült történeteket. Ahol élünk, annak története van, és hihetetlen érdekesen keverednek ezek a személyes történetek a valósággal, a régmúlt meséivel. Valaki mindig mindent másképpen tud egy helyről vagy egy sztoriról. Amikor biciklizel, egy teljesen más perspektívából látod a várost, ismered az összes bukkanót, emelkedőt, tudod merről fúj a szél, hol kevésbé meredek, merre agresszívabbak a buszok, vagy hol szabálytalanok az autósok."Az egyedülálló kollekcióban szinte mindenki megtalálhatja azt, ami saját igényeinek megfelel, a játékos, rafinált daraboktól kezdve az elegánsabb vagy „csajosabb” darabokat is, és már férfiaknak is készülnek ruhák, vásárlói szinte minden korosztályból vannak.

„Volt 16 éves kislány, aki a mamájától sírta ki az esőkabátot, volt 70 éves izraeli néni, de a legtöbbet természetesen a 20-30-as éveikben járók vásárolnak. Vásárolnak biciklisták és biciklizni még csak nem is tudók egyaránt.” (Geréby Zsófi)


Zsófi kollekcióiból pedig most mi is elhoztunk párat, ismerkedjetek meg a rafinált, többféleképpen is hordható Monday Hood és a vagány Embankment Hood pulóverekkel, melyek most limitált számban rendelhetőek meg tőlünk. Legyetek ti is részesei a legendának!