AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Kapcsolódó cikkek

Tavaszi fáradtság

Egész nap álmos, végtagjai mintha ólomból lennének, rosszul alszik, nincs kedve semmihez? Mit tegyünk ellene? Segítünk.
Bővebben »

Vevőink adománya a legjobb helyre került!

Számos vásárlónk úgy döntött az elmúlt hónapokban, hogy vásárlása során felkerekíti a fizetendő összeget, így az Egészgébolt.hu és a Szépségbolt.hu vásárlói összesen 1.040.932 forintot adtak össze a Családok Átmeneti Otthonában élő gyerekek számára! 
Bővebben »

Te még narancsbőrt villantasz a strandon?

Vajon a te nyarad milyen lenne NARANCSBŐR NÉLKÜL? Milyen érzés volna strandkendő nélkül sétálni a parton? És szorongás nélkül felvenni a bikinit, amiről álmodtál? 
Bővebben »

Adni jó. De nem könnyű!

Forrás: Szépségbolt.hu 2012.11.10 Fekete Judit

Ahogy közeledik a Karácsony, lassan mindenki elkezd azon gondolkodni, vajon mit vegyen a családnak, rokonoknak, barátoknak, mi legyen az, ami egy nap múlva nem a szekrényben landol majd, örök időkre. (Bár aki elég fifikás, még időben tovább ajándékozza rezzenéstelen arccal a nem kívánt ajándékot.)

 

 A történet nem egyszerű, és ha a szűk családnak ugyan tudjuk is a titkos vágyait, biztosan mindenkinek van minimum egy olyan rokona vagy barátja, akinek még az utolsó nap sem sikerült semmit vásárolnia.

Ilyen esetekre viszont van már megoldás, anélkül, hogy újabb kesztyűt, vagy rénszarvas mintás kötött pulcsit vennénk. (Colin Firth az egyetlen, aki ilyet hordhat.)

Az ajándékcsomagok!


Helia-D bőrfiatalító ajándékcsomagNem, nem ciki ajándékcsomagot venni, ugyanis az utóbbi időben olyan csomagokat állítanak már össze a gyártók, melyek kifejezetten igényesek, és olyan termékeket válogatnak össze, melyekkel nem igazán lehet mellé lőni. 

Középkorú hölgyek számára például igazán jó választás lehet a Helia-D bőrfiatalító csomagja, valószínűleg nincs olyan nő, aki ne ismerné a márkát, a nappali krém és a szemránckrém egyébként parabénmentes, tehát az érzékenyebb bőrűek is nyugodtan használhatják. A csomagolás már önmagában is szép és elegáns, ezt nyugodt szívvel adhatja bárki, nem lesz örök harag.

Négy terméket is rejt a Dove Shea vajas csomagja, ami egy testápolót, krémtusfürdőt, dezodort és egy krémszappant is tartalmaz, és mindezt meglepően olcsón. A Dove termékek egyébként is meggyőzőek, de ebbe a csomagba még egy elegáns sálat is találunk, így a megrögzött sál ajándékozóknak sem kell eltérniük a már megszokottaktól. 

Dove ajándékcsomag


Aki valami újat, fiatalosat és pénztárcakímélőbbet szeretne, választhatja a Syoss ajándékcsomagját, hajápoló termékekkel, vagy a Fa Mystic Moments ajándékcsomagját.

De ne feledkezzünk meg azokról a férfiakról sem, akiknek egyszerűen lehetetlenség ajándékot adni, mostantól nem kell bort vagy…bort adni, itt van például David Beckham The Essence ajándékcsomagja, ezzel valószínűleg azért sikerül majd örömet okozni.


David Beckham ajándékcsomag
De aki nem mer illatot ajándékozni, az választhat a Niveától is ajándékcsomagot, ugyancsak férfiaknak.

És végül itt vagyunk mi. Mert miután az idegeinket rongyosra koptattuk a vásárlással, ideje magunkat is meglepnünk. Erre pedig itt van a Szépségbolt meglepetés csomagja! És hogy mi van benne? Fedezd fel, csalódni biztosan nem fogsz!