AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Tájékoztató a MasterCard® Mobile fizetési módrólMatercard Mobile

Mi a MasterCard Mobile?


A MasterCard Mobile fizetés lehetőségét webáruházunkban az FHB Bank Zrt. biztosítja.

A MasterCard® Mobile Magyarország egy olyan innovatív fizetési megoldás, amely segítségével a Kártyabirtokosok meglévő MasterCard® vagy CVC kóddal ellátott Maestro® Bankkártyá(i)hoz tartozó bankszámlájuk/ hitelkeretük terhére mobiltelefon használatával fizethetnek. A MasterCard® Mobile Szolgáltatás különleges biztonságot nyújt a vásárlónak, mert

•    a vásárlónak fizetéskor nem kell megadnia bankkártya számát,


•    a vásárló minden fizetést a mobiltelefonján hagy jóvá.

Mit kell tenni a MasterCard® Mobile Magyarország szolgáltatás igénybevételéhez?

•    Töltse le a MasterCard® Mobile Alkalmazást a megfelelő alkalmazás-áruházból (Apple Store, Android Market, Windows Marketplace)

•    Regisztrálja a MasterCard® Mobile Alkalmazást egy SMS-ben kapott regisztrációs kódot segítségével, illetve adja meg az mPIN kódot, melyet a fizetések megerősítéséhez szeretne használni.
Regisztrálja MasterCard® vagy CVC kóddal ellátott Maestro® típusú bankkártyáját a MasterCard® Mobile Alkalmazásban bankkártya adatai megadásával. A regisztráció során fogadja el a szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket.

•    Ezt követően a megadott Bankkártyájához tartozó bankszámla/ hitelkeret egy egyszeri 99 Ft-os regisztrációs díjjal kerül terhelésre.

•    A regisztrált bankkártya használatbavételéhez szükséges aktiváló kódot a regisztrált bankkártyájához tartozó bankszámlakivonaton (vagy internetbankon) nézheti meg, a regisztrációs díj terhelésének közlemény rovatában.

•    Aktiválja MasterCard® Mobile Alkalmazásban a regisztrált bankkártyáját az aktiváló kód megadásával.

Hogyan fizethetek a mobilommal?


1.    A fizetés során írja be a megfelelő mezőbe telefonszámát vagy MasterCard® Mobile Azonosítóját. MasterCard Mobile Azonosítóját mobiltelefonján a MasterCard Mobile alkalmazáson belül nézheti meg.

2.    Hamarosan a fizetés adatait tartalmazó üzenetet kap a mobiltelefonjára, melyet a MasterCard® Mobile Alkalmazás segítségével olvashat el. Az üzenetben szerepel az Elfogadó neve, a fizetendő összeg, és a fizetési határidő.

3.    A MasterCard Mobile Alkalmazás segítségével válassza ki valamely a MasterCard® Mobile Alkalmazásban regisztrált Bankkártyáját, és adja meg mPIN-jét. Ezzel hagyja jóvá a fizetést.

4.    A fizetés eredményéről üzenetet kap mobiltelefonjára.

A T-Mobile és a Telenor ügyfelei a szolgáltatást hagyományos telefonokon is igénybe vehetik a mobilszolgálatójuktól igényelt speciális SIM kártya segítségével. A részletes tájékoztatásért keresse föl a www.mastercard.hu/mobile vagy a www.fhb.hu/mobile oldalt.
FHB Bank