Eveline nature line coenzyme q10+kecsketejes intenzív regeneráló arckrém 50 ml

Raktáron

Intenzív regeneráló, tápláló krém a természetes és a fejlett technológiai összetevők innovatív kombinációja, amely a száraz és nagyon száraz bőr igényeihez igazodva gondosan lett kiválasztva, hogy biztosítsa az egészséges és fiatalos bőr megjelenését.

1 574 Ft
egységár: 31,47 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5901761912265
Márka:Eveline
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eveline nature line coenzyme q10+kecsketejes intenzív regeneráló arckrém 50 ml Részletes leírás

Intenzív regeneráló, tápláló krém a természetes és a fejlett technológiai összetevők innovatív kombinációja, amely a száraz és nagyon száraz bőr igényeihez igazodva gondosan lett kiválasztva, hogy biztosítsa az egészséges és fiatalos bőr megjelenését. Összetevők: Aqua (Water), Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Petrolatum, Isopropyl Myristate, Glycerin, Dimethicone, Polybutene, Theobroma Cacao Seed Butter, Caprae Lac Extract, Urea, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Panthenol, Tocopherinyl, Palmitateine , Ubiquinone, Lecithin, Parfum (Fragrance), Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Disodium EDTA, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Caprylic / Capric Triglyceride, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Linoleic Acidium, Laurate, PEG-20, PEG Citric Acid, Potassium Sorbate, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexylparaben.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.