Naturella ultra egészségügyi betét night

Naturella ultra egészségügyi betét night

Nincs raktáron

A vékony Naturella Ultra egészségügyi betét kényelmes és diszkrét viselet, puhaságával pedig gyengéden óvja az intim bőrterületet. .

Kosárba
EAN kód:4015400435846
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturella ultra egészségügyi betét night Részletes leírás

Naturella ultra egészségügyi betét night - 7 db

A Naturella Ultra Night szárnyas egészségügyi betét nedvszívó magja kettős hatású rostokat tartalmaz, amelyek felszívják a nedvességet és megőrzik a betét alakját, hogy kényelmes viselet legyen mozgás közben is. Ez az egyetlen női intimhigiéniai termék, amely egy száraz bőrvédő összetevőt, Dermacrem balzsamot tartalmaz, amely bizonyítottan segít megelőzni a bőrirritációt. A gyengéd, fokozott éjszakai védelem érdekében próbálja ki a Naturella Ultra Night éjszakai betétet, amely hosszabb hátsó résszel rendelkezik!

Összetevők
Petrolatum Behenyl Alcohol, Zinc Oxide, Silica Dimethicone Silylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Niacinamide, Panthenol, Polyhydroxystearic Acid, Isononyl Isononanoate, Glycine Soja Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Bisabolol, BHT, Tocopherol, Hexamidine Diisethionate

Tárolás
Hűvös, száraz helyen tartandó. 

Figyelmeztetés
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a vonatkozó szabályokat és figyelmeztetéseket! 
A betétet ne dobja a vécébe.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.