Himalaya - Proteines Volumennövelő Sampon Lelapuló Tartás Nélküli Hajra 400 ml

Himalaya - Proteines Volumennövelő Sampon Lelapuló Tartás Nélküli Hajra 400 ml

Raktáron

Himalaya Proteines Volumennövelő Sampon tartás nélküli, vékony szálú, lelapuló hajra lett kifejlesztve.

1 858 Ft
egységár: 4,65 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8901138505837
Márka:Himalaya
Kiszerelés:400 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya - Proteines Volumennövelő Sampon Lelapuló Tartás Nélküli Hajra 400 ml Részletes leírás

Himalaya Proteines Volumennövelő Sampon Lelapuló Tartás Nélküli Hajra - 400 ml

Parabén, szintetikus színezék és ásványolajtól mentes formula. Lelapuló, tartás nélküli haja van? Próbálja ki a Himalaya Volumen növelő sampont, mely kókuszolaj tartalmának köszönhetően volument ad a hajnak, rugalmasabb és dúsabb hatást biztosít! Hogy a haja mindig egészséges lehessen, a Himalaya samponok természetes szója és búza proteint tartalmaznak, melyeknek köszönhetően 5 fő előnyt biztosítanak:
- Erősítik a hajat
- Csökkentik a hajtöredezést
- Segítik csökkenteni a hajsérülést
- Táplálják a hajat
- Simítják a hajat

Fő összetevő:

  • Kókuszolaj (Cocos nucifera) - Segít a hajnak tartást biztosítani.

Használata: Gyengéden masszírozza be a nedves hajba és fejbőrbe, majd bő vízzel öblítse le! Szükség esetén ismételje meg!

Összetevők: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethiconol & TEA-Dodecylbenzenesulfonate & Trideceth-10, Glycol Distearate, Parfum, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Carbomer, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Salicylic Acide, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Hydroxypropyltrimonium Hydrolized Wheat Protein, PEG-45M, Hydrolyzed Soy Protein, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Benzyl Salicylate, Linalool.

Figyelmeztetés: Gyermekek 3 éves kor alatt ne használják! Száraz, hűvös helyen, 25 °C alatt tárolandó! Szembe ne kerüljön! Amennyiben ez megtörténik, vízzel alaposan öblítse ki!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

T. ÁRPÁDNÉ2023. 03. 21.

  A Himalaya sampon család nekem tökéletes, ezzel hidratáltnak érzem a hajam és nem száraz a fejbörom, elmút a viszketegség

F. S.2023. 02. 19.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.