Himalaya Herbals Barackos arcradír természetes E-vitaminnal

Raktáron

Himalaya Herbals Barackos arcradír az elhalt hámsejtek és mitesszerek eltávolítására.

1 673 Ft
egységár: 1 672,54 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8901138510992
Márka:Himalaya
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Herbals Barackos arcradír természetes E-vitaminnal Részletes leírás

Himalaya Herbals Barackos arcradír természetes E-vitaminnal - 75 ml

A hétköznapi arctisztítás nem távolítja el az elhalt hámsejteket és a mélyen beágyazódott szennyeződéseket, így a bőr élettelen lesz, a mitesszerek kialakulásának talajává válik. A rendszeres hámlasztás a mélytisztítás kulcsa. A barackmag szemcséket tartalmazó arcradír gyengéden megtisztítja a bőrt az elhalt hámsejtektől és a mitesszerektől, ezáltal segíti a bőrmegújulási folyamatot. A búzacsíraolaj természetes E-vitaminban gazdag, táplálja a bőrt, hogy bőre puha, rugalmas és ragyogó lehessen. A Himalaya Herbals barackos arcradír nem tartalmaz parabént, SLS/SLES és ftalátoktól mentes. Aktív hatóanyag tartalma 100%-ban növényi eredetű. Klinikailag bizonyított hatékonyságú. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Hipoallergén. Aktív hatóanyag tartalma 100%-ban növényi eredetű.

Fő összetevők:

  • Alma (Pyrus malus): antiszeptikus, hűsítő, frissítő és tápanyagokban gazdag. Segíti a hámlasztást és a bőrgyulladások megelőzését. Magas vitamin és antioxidáns tartalma miatt gátolja a bőrsejtek korai öregedését.
  • Barack (Prunus armeniaca): a barackmagszemcsék dörzsölő hatásuknak köszönhetően eltávolítják az elhalt hámsejteket, segítenek megtisztítani a bőrt a mitesszerektől.
  • Dió (Juglans regia): a dió héjában található mikrorészecskék leradírozzák a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket és mitesszereket.
  • Búzacsíraolaj (Triticum vulgare): E-vitaminban és fehérjékben gazdag, természetes antioxidáns, ezért szinte minden bőrtípusnak megfelelő összetevő. Táplálja a bőrt és javítja annak rugalmasságát.

Használata: Körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozza a megtisztított, nedves arcbőrére és a nyakára, a szem közvetlen környékét kerülve. Mossa le, majd szárítsa meg a bőrét! Használja hetente kétszer-háromszor a ragyogó bőrért!

Összetevők: Aqua, Stearic Acid, Caprilyc/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Juglans Regia Shell Powder, Prunus Armeniaca Seed Powder, Sorbitan Stearate & Sucrose Cocoate, Triticum Vulgare Germ Oil, Pyrus Malus Fruit Extract, Phenoxyethanol, Carbomer, Parfum, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone & Methylisothiazolinone, Aroma, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA , Hexyl Cinnamal, Linalool, Amyl Cinnamal, Limonene, Geraniol.

Figyelmeztetés: Külső használatra. Szembe, szájba ne kerüljön! Száraz, hűvös helyen tárolandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.