Biobalance magic touch 3in1 primer-alapozó-korrektor c-vitaminnal 30 ml

Nincs raktáron

A Magic Touch egy primer, alapozó és korrektor egyben, amely azonnal kiegyenlíti a bőr tónusát, elfedi a bőrpírt, a sötét foltokat, a sötét karikákat, a finom vonalakat és a bőrhibákat. A matt, bársonyos textúra tökéletes megjelenésű bőrt varázsol Könnyed formula magas fedőképességgel C-vitamin tartalmának köszönhetően fokozza a bőr ragyogását Egyénileg illeszkedik minden bőrtónushoz Minden bőrtípusra alkalmas Használata: Vigyen fel egy keveset az ujjai vagy sminkszivacs segítségével az arcára és a nyakára a megszokott bőrápolási rutint követően, amíg el nem éri a kívánt fedettségi szintet! Összetevők: Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Hydrogenated Polyisobutene, Hydrogenated Polydecene, Isononyl Isononanoate, Isopropyl Myristate, Dicaprylyl Carbonate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Isopropyl Titanium Triisostearate, Stearalkonium Hectorite, Propylene Carbonate, Polyhydroxystearic Acid, Tocopherol, Cl 77891 / Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides Figyelmeztetések: Kizárólag külső használatra! Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől távol tartandó! .

Kosárba
EAN kód:8697711601118
Márka:Biobalance
Kiszerelés:30 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biobalance magic touch 3in1 primer-alapozó-korrektor c-vitaminnal 30 ml Részletes leírás

A Magic Touch egy primer, alapozó és korrektor egyben, amely azonnal kiegyenlíti a bőr tónusát, elfedi a bőrpírt, a sötét foltokat, a sötét karikákat, a finom vonalakat és a bőrhibákat.




A matt, bársonyos textúra tökéletes megjelenésű bőrt varázsol
Könnyed formula magas fedőképességgel
C-vitamin tartalmának köszönhetően fokozza a bőr ragyogását
Egyénileg illeszkedik minden bőrtónushoz
Minden bőrtípusra alkalmas


Használata:



Vigyen fel egy keveset az ujjai vagy sminkszivacs segítségével az arcára és a nyakára a megszokott bőrápolási rutint követően, amíg el nem éri a kívánt fedettségi szintet!



Összetevők:



Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Hydrogenated Polyisobutene, Hydrogenated Polydecene, Isononyl Isononanoate, Isopropyl Myristate, Dicaprylyl Carbonate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Isopropyl Titanium Triisostearate, Stearalkonium Hectorite, Propylene Carbonate, Polyhydroxystearic Acid, Tocopherol, Cl 77891 / Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides



Figyelmeztetések:



Kizárólag külső használatra! Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől távol tartandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.