Helia-D regenero hajerősítő balzsam 200 ml

Helia-D regenero hajerősítő balzsam 200 ml

Raktáron

Rendszeres használatra ajánlott hajerősítő balzsam, amely könnyen fésülhetővé teszi a hajat. A balzsam hatóanyaga a 26 gondosan választott gyógynövényből álló Regenero Oldat, amely segítséget nyújthat a hajszálak táplálásában, megerősítésében.

1 702 Ft
egységár: 8,51 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999561859637
Márka:Helia-D
Kiszerelés:200 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Helia-D regenero hajerősítő balzsam 200 ml Részletes leírás

Rendszeres használatra ajánlott hajerősítő balzsam, amely könnyen fésülhetővé teszi a hajat. A balzsam hatóanyaga a 26 gondosan választott gyógynövényből álló Regenero Oldat, amely segítséget nyújthat a hajszálak táplálásában, megerősítésében. További hatóanyagainak (növényi protein, niacinamide, panthenol) köszönhetően a hajszerkezet erősebbé, egészségesebbé, a haj könnyen kezelhetővé válhat. Vegán összetétel.
Használat: Az optimális hatásért vigye fel a balzsamot a Regenero samponokkal megmosott hajra, hagyja hatni 2-3 percig, majd bő vízzel öblítse ki!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.