Vitaking Multi Mega Mineral tabletta

Vitaking Multi Mega Mineral tabletta

Raktáron

Ásványi anyag és nyomelem komplex tabletta D-vitaminnal kiegészítve, melynek segítségével szervezete maximálisan el lesz látva a szükséges tápanyagokkal. .

5 067 Ft
egységár: 168,9 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561251806
Márka:Vitaking
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Multi Mega Mineral tabletta Részletes leírás

Az ásványi anyagok és nyomelemek létfontosságúak, de a szervezet előállításukra nem képes. Hiányuk működési zavarokhoz, illetve betegségekhez vezethet.

Jód
Fontos nyomelem az emberi szervezet működésében, jelen van a pajzsmirigy által termelt két hormonban. Megfelelő mennyiségben pótolva hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és működéséhez, az anyagcsere szabályozásához, az agyszövetek egészséges fejlődéséhez, az optimális szellemi működés fenntartásához. A bőr állapotára is jótékony hatással van.

Vas
A szervezet nem képes az előállítására, ezért külső pótlása elengedhetetlen. Megfelelő mennyiségben pótolva hozzájárul a vér normál oxigénszállításához, a sejtosztódáshoz, a vörösvérsejt- és a hemoglobin-képződéshez. Az immunrendszer normál működésének biztosítása mellett gondoskodik az egészséges szellemi működésről, a fáradtság és a kifáradás elkerüléséről, a meddőség kockázatának csökkentéséről, illetve várandós anyáknál szerepe lehet a fejlődési rendellenességek, a vetélés és a magzatelhalás megelőzésében.

Vitaking Multi Mega Mineral tabletta
A mangán kölcsönhatásban van más ásványi nyomelemekkel és részt vesz a csontképzésben is. Molibdén nélkül a kalcium beépülése a csontszövetbe nem lehetséges. A vas, a réz és más ásványi elemek valamint a D-vitamin szerepe is fontos a csontok anyagcseréjében.

Hatóanyagok a napi 1 tablettában:
Betain-hidroklorid     25 mg     **
Cink     11.25 mg     112.5
D-vitamin     200 NE     100
Jód     75 mcg     50
Kalcium     500 mg     62.5
L-glutaminsav hidroklorid     25 mg     **
Magnézium     250 mg     66.67
Mangán     5 mg     250
Réz     1500 mcg     150
Vas     15 mg     107.14


Ajánlott mennyiség:
napi 1 tabletta.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2022. 10. 12.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2015. 09. 28.

  A szervezetnek szüksége van a nyomelemekre