Green Pharmacy hajbalzsam hajhullás ellen bojtorán kivonattal 300 ml

Raktáron

A gyógynövények hajra gyakorolt jótékony hatása évszázadok óta ismert. A bojtorján gyökér kivonat növényi olajjal erősíti a hajhagymákat, csökkentheti a hajhullást és stimulálhatja az új hajszálak növekedését.

824 Ft
egységár: 2,75 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5904567050308
Márka:Green Pharmacy
Kiszerelés:300 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Green Pharmacy hajbalzsam hajhullás ellen bojtorán kivonattal 300 ml Részletes leírás

A gyógynövények hajra gyakorolt jótékony hatása évszázadok óta ismert. A bojtorján gyökér kivonat növényi olajjal erősíti a hajhagymákat, csökkentheti a hajhullást és stimulálhatja az új hajszálak növekedését. A balzsam hidratálja a fejbőrt, táplálja a hajat a tövektől a hajvégekig. A haj így élettel telibb, egészségesebb, hidratáltabb, rugalmasabb, fényesebb és könnyebben fésülhető lesz. Összetevők: Aqua, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Arctium Lappa Root Extract, Paraffinum Liquidum, Parfum, Citric Acid, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Triethylene Glycol, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.